Laisvės ribos arba kaip atrodo alternatyvi nuomonė apie alternatyvią informaciją

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2015-05-19 20:55:39, skaitė 4398, komentavo 0

Laisvės ribos arba kaip atrodo alternatyvi nuomonė apie alternatyvią informaciją

Du kartus asmenys nesutinkantys su LDienoje skelbiamos informacijos kryptimi pateikė savo alternatyvų požiūrį, bandydami publikuoti jų intelektines galimybes atitinkančius straipsnius.

Puikiai suprasčiau, jeigu koks nors liberastas arba konservatnykas, arba nepartinis kapitalą aptarnaujantis žodžio virtuozas, neapsikentęs čia tvyrančio "gomofobijos tvaiko" ir klestinčios "kruvinos rusofilijos" imtų ir suskeltų šmaikštų, argumentuotą prakalbą, kurioje parodytų visą LDienoje publikuojamų autorių menkumą, kvailumą, neišprusimą ir kitas ydas. Panašiai kaip mano gerbiamas Blogeris Zeppelinusas elgiasi su mano dar labiau gerbiamo Delfi.lt pažemintais ir paniekintais samdiniais arba su tokiais pat nuskriaustais "antifašystais".

O bet tačiau deja.

Nežinau kodėl, bet abudu kartus, kai oponuojančios nomonės reiškėjai pabandė artikuliuoti savo mintis, viskas jiems susivedė iš esmės vien tik į vyrišką lytinį organą. Atleiskite, bet paveikslėlio nepateiksiu - svetimi froidistiniai kompleksai tegu lieka jų savininkams.

Sakyčiau, apgailėtina, jeigu neturėčiau pagrindo įtarti, kad tą "oponuojančią nuomonę" išreiškia pederastas(-ai), tikrąja ir tiesiogine to žodžio prasme. Nors vėlgi, ko jie suaktyvėjo būtent dabar, kai LDienoje atsirado pagiriamasis straipsnis lesbystei? Niekas gi taip nepakelia pederastų ir lesbiečių savivertės bei jų autoriteto masinio vartotojo akyse, kaip tų masių garbinamų personų pederastizmo paviešinimas...

Škia ir skant, kaip sakė tūlas Fermeris, visiškai atsakomingai pareiškiu:

Nors LDiena.lt ne priešas pederastams, o jų įvaizdžio gerintojas, bet sugalvokite ką nors įdomiau, negu jums taip mielų ir brangių bybių postinimas.

Nes jie, deja, svarbūs ir aktualūs tik jums patiems ir todėl bus traktuojami kaip psichinio ligonio pasisakymai padorioje kompanijoje.