Emanuelis Zingeris perrašė etiketo vadovėlius: Dabar kiekvienas gali laikyti save Elitu

Autorius: Gintaras Furmanavičius Šaltinis: https://www.facebook.com/ginta... 2020-07-08 14:27:00, skaitė 1644, komentavo 7

Emanuelis Zingeris perrašė etiketo vadovėlius: Dabar kiekvienas gali laikyti save Elitu

„Kviestiniai svečiai pirmadienį, Mindaugo karūnavimo dieną, rinkosi į prezidentūrą, kur šventinį priėmimą rengė prezidentas Gitanas Nausėda su pirmąja šalies ponia Diana Nausėdiene. Į priėmimą susirinko Lietuvos elitas, užsienio valstybių atstovai.”- skelbia portalas LRT.

Nuotraukoje matome Lietuvos elito atstovą, daugkartinį Seimo narį, tobulai išlaikiusį protokolo reikalavimus, keliamus dalyvaujant valstybiniame renginyje prezidentūroje.

Už protokolo ribų yra nuoširdi ir šilta daugybę metų nenuilstamai Tėvynei už brangiai dirbančio Seimo nario šypsena.

Puikiai pasiūtas, nepriekaištingai išlygintas ir tobulai ant sportiško kūno gulintis prabangios medžiagos kostiumas pabrėžia įvykio svarbą ir kostiumo nešiotojo eleganciją. Sniego baltumo marškiniai, tvarkingai užsegti iki pat viršutinės sagos bei sukišti į puikiai prie visos eilutės priderintu diržu papuoštas ir tvarkingu kantu išlygintas kelnes paryškina skoningai parinktą bei tobulu mazgu surištą pastaruoju metu madingais ornamentais padabintą kaklaraištį, neabejotinai pagal visus protokolo reikalavimus būtent tokio ilgio, kad jo apačia būtų sulig diržu, kaip ir rašoma etiketo vadovėliuose.

Norėtusi, kad marškinių rankogaliai būtų šiek tiek išlindę iš švarko rankovių, bet įvertinant tai, kad renginys vyksta vasaros metu tikėtina, kad pasirinkti marškiniai yra trumpomis rankovėmis.

Šviesiai rudi batai, kaip teigia tie patys etiketo vadovėliai, puikiai dera prie tamsių atspalvių kostiumų.

Nežinantys, kaip pasipuošti valstybinių švenčių metu turi puikų pavyzdį. Taip apsirengę jūs visada atrodysite nepriekaištingai elegantiški ir trauksite visų renginio dalyvių dėmesį.