Rusijos GRU trikdo Vakarų politikų smegenų veiklą mikrobanginiais spinduliais. Kiek aukų Lietuvos aukštuomenės tarpe?

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2021-05-30 22:47:00, skaitė 1270, komentavo 32

Rusijos GRU trikdo Vakarų politikų smegenų veiklą mikrobanginiais spinduliais. Kiek aukų Lietuvos aukštuomenės tarpe?

Kažko panašaus derėjo tikėtis:

Rusijos GRU trikdo Vakarų politikų smegenų veiklą mikrobanginiais spinduliais. Kiek aukų Lietuvos aukštuomenės tarpe?

Pasirodo, ne be reikalo užsiprenumeravau Valstybės saugumo departamento FB puslapį. Nuolat aptinku įdomių naujienų, kurios nepatenka į didžiųjų portalų dėmesio lauką.

Štai ir vakar išvydau pranešimą, kurio esmę galite pamatyti straipsnio iliustracijoje.

Jau senokai JAV specialistai pastebėjo, kad su kai kurių politikų, diplomatų bei pareigūnų smegenimis vyksta kažkokie keisti ir įtartini dalykai.

Pirmą kartą panašaus pobūdžio incidentai užfiksuoti 2016-2017 m. Kuboje. Vėliau tas pats nutiko su JAV Nacionalinės saugumo tarybos ir Baltųjų Rūmų tarnautojais, patyrusiais galvos smegenų traumas Vašingtone, CŽA (aka CŽV) pareigūnu, kuris buvo traumuotas Maskvoje, ir Gynybos departamento atstovu, kurio smegenų traumavimo vieta neskelbiama.

Viso užfiksuota apie 50 JAV veikėjų, kurių smegenų veikla buvo sutrikdyta, kaip manoma, tokių išpuolių pasėkoje.

2019 m. JAV Pensilvanijos universiteto medicinos ekspertai nustatė, kad šių incidentų aukos patyrė reikšmingus galvos smegenų pakitimus.

2020 m. specialus JAV Mokslų akademijos komitetas priėjo prie išvados, kad incidentų aukų patirtus simptomus galėjo sukelti tikslingai nukreipta pulsuojančio radijo dažnio energija.

Manoma, jog atakoms prieš politikų ir diplomatų smegenis buvo panaudota įranga, skleidžianti tikslingai nukreiptas mikrobangas. Tokia įranga paprastai sumontuojama transporto priemonėje, bet įmanomi ir mažesni jos variantai, telpantys į didelę kuprinę. Įrangos skleidžiamos mikrobangos gali pasiekti taikinius, nutolusius iki 1 km atstumu. Kai kurių JAV pareigūnų teigimu, Rusija su panašiais ginklais eksperimentuoja jau nuo XX a. pabaigos.

Centrinės žvalgybos agentūros (CŽA aka CŽV) direktorius Williamas Burnsas yra paskyręs aukšto rango pareigūną mikrobanginių išpuolių prieš JAV piliečių smegenis tyrimui koordinuoti ir yra kasdien informuojamas apie jo eigą.

GRU – Rusijos karinės žvalgybos tarnybą tyrėjai laiko labiausiai tikėtina organizacija, galinčia surengti smegenis žalojančias ir jų veiklą sutrikdančias atakas visame pasaulyje.

---

Atvirai sakant, nesu labai nustebintas tokios VSD naujienos.

Žvelgiant į tuos sprendimus ir politikos kryptis, kurias pastaruosius kelis metus vysto ir plėtoja Vakarų politinis isteblišmentas, išties reguliariai sukirbėdavo mintis, kad su jų galvomis dedasi kažkokie negeri dalykai. Nes negali gi sveiko proto žmonės stumti tokias nesąmones!

O štai ir VSD patvirtinimas, kad priežastis gali glūdėti priešiškų valstybių veiksmuose. Tie politikai gali būti tapę Rusijos GRU agentų taikiniais - ir jų smegenys tiesiog nebegali normaliai funkcionuoti!

Jei žmogaus galvos smegenys buvo iškeptos mikrobanginiais spinduliais, panaudojant tą 1 km. atstumu veikiantį ginklą, tai nieko nuostabaus, kad mąstymo gebėjimai apsiverčia aukštyn kojomis. Lietuviškai sakant - šratai galvoje susisuka nebeatstatomai!

Šiuo atveju esame informuoti tik apie Rusijos GRU aukas JAV politikų ir diplomatų tarpe. Tačiau neabejotina, kad pagrindinis to smegenų funkcijas naikinančio ginklo taikymo laukas yra šiapus Atlanto!

Suprantu, kad tokie duomenys turėtu būti valstybės paslaptis, bet žvelgiant į mūsų politikos lauke pasireiškiančius simptomus darytina prielaida, jog nemažos dalies Lietuvos politikos veikėjų smegenys galėjo tapti to baisiojo Rusijos ginklo aukomis.

Nes kitaip kai kurių jų sprendimų, veiksmų, pozicijų ir siekių paaiškinti nebuvo įmanoma. Gi dabar viskas stoja į savo vietas.

Jie nekalti - tai Rusijos GRU iškepė jiems smegenis tomis toliašaudėmis mikrobangų krosnelėmis.

Duok Dieve jiems sveikatos!

---

Šaltinis - Valstybės saugumo departamento interneto svetainė:

Kova „pilkojoje zonoje“: JAV žvalgyba tiria versiją, kad kreipiamosios energijos atakas prieš JAV pareigūnus rengia Rusijos GRU, 2021-05-28

Apsaugos nuo mikrobanginio ginklo priemonės tiems, kas tingi jas pasigaminti savo rankomis: