Aurimas Guoga: Vilties teikiančios žinios

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-12-11 20:51:00, skaitė 656, komentavo 6

Aurimas Guoga: Vilties teikiančios žinios

Taip jau nutiko, kad vakar teko pamatyti leftistų žinias. Pažiūrėjau LNK vakarines.

Ir ką sau manote? Jokio žaibais besisvaidančio Dulkio, jokių vaizdų kaip ligoninėse medikai varto ligonius įsivilkę į skafandrus, jokių aukštų ES pareigūnų pasisakymų apie prievartinį vaikų nuodijimą.

Ką vietoj to matome? Nepatikėsite, tačiau šalyje didžiausia naujiena yra krizė dėl to, kad Anūkas nori nutraukti Belkalij trašų pervežimą, tačiau Lietuvos geležinkeliai vis tiek veža. Nepavykus pritaikyti sankcijų valstybės įmonei, Anūkas sako galintis ir atsistatydinti. Pišas pasakė, kad pirma suvažinės į Moldovą o po to apsispręs.

Toliau pasakojo, kad seimo užsienio reikalų komiteto pirmininkas Žygis Pavilionis vykdo savo savarankišką užsienio politiką ir kad to jau per daug net ir kuoktservatoriams. Pasirodo, dreba jo kėdė. Pasiteiravo Anūko ką jis apie tai mano - šis sako kad jokių problemų dėl Žygio nematantis.

Po to dar parodė reportažą, kad savaitgalį buvo susirinkusi vyriausybė ir svarstė kaip nubausti Lietuvos geležinkelius, kad šie nustotų vežti baltarusiškas trašas. Nieko nesugalvojo. Pišas atsisakė padėtį komentuoti.

Taigi atkreipiu jūsų dėmesį į tokį pokytį. LNK pradėjo rodyti į kokį chaosą šalį panardino kuoktservatoriai. Ar tai viena ar jau visos televizijos, ar šis požiūrio pasikeitimas išsilaikys, kol kas sunku pasakyti, tačiau tai be abejo didelius pokyčius pranašaujantys ženklai.

Ką jūs manote?