Žydrūnas Savickas visus kviečia sausio13-ąją prie Seimo

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/zydr... 2022-01-10 17:07:00, skaitė 543, komentavo 6

Žydrūnas Savickas visus kviečia sausio13-ąją prie Seimo

SAUSIO 13 dieną, 12 val. būsiu Nepriklausomybės aikštėje prie Seimo. Atėjo laikas taikiai, vieningai ir ryžtingai pasakyti NE diktatūrai Lietuvoje! Ne tam žmonės paaukojo gyvybes, kad Seime sėdėtų KGBistų vaikai ir anūkai! Ne tam kovojome už laisvę, kad šis režimas mus paverstų paklusniais vergais!

Tik mes visi kartu galime sustabdyti Valstybės griovimą!

Daugelis žmonių nesupranta, kodėl atsirado dabar pati madingiausia liga. Niekam neberūpi, ar ji atsirado natūraliai, ar ji buvo specialiai „paleista į apyvartą“. O čia ir yra visa esmė. Jei liga būtų atsiradusi savaime, tai visos Vyriausybės būtų pasistengusios kuo greičiau užbaigti pandemiją sukuriant vaistus ir investuojant į ligoninių statybą. Tačiau taip nenutiko. Pandemiją nutarė pratęsti maksimaliai. Mus visus nutarė uždaryti namuose ir maksimaliai apriboti judėjimo laisvę, kad mes „neterštume planetos“.

Tas jų pasiūlytas sprendimas visus subadyti neveikia taip pat, nes ne liga yra problema, o žmonių gyvenimo būdas. Jei liga pasibaigtų, plano įgyvendinti nepavyktų. Mes visi mėgstame vartoti, keliauti, bendrauti, tačiau pasaulio galingiesiems tai nepatinka. Todėl jie nutarė mus uždaryti namuose. Tačiau, be madingos ligos žmonės nebūtų paklusę tokiems planams. Jų sąjungininkas yra baimė ir jie ją skleidžia jau du metus 24/7. Mums padarė daug problemų keliaujant, mums leido dirbti iš namų, mums draudė bendrauti, kad mes kuo dažniau būtume namuose. Nes mums jau ruošiamos metavisatos, kuriose mes su virtualiais akiniais galėsime keliauti kur norėsime, bendrauti nebijodami madingų ligų, pirkti virtualius namus, automobilius, be abejo, atsiskaitant ne grynaisiais Jau dabar galite metavisatose steigti savo verslą ir investuoti.

Mums paruoštas globalus planas perkelti mūsų realius gyvenimus į virtualias metavisatas Taip jūs neteršite aplinkos, o mūsų planeta galės naudotis tik pasaulio elitas. Visa tai ne fantazija, visa tai vyksta jau dabar. Bet supraskite, kad jūs, uždaryti namuose, negyvensite kaip dabar. Bus ribojamas ir jūsų vartojimas, jūsų kasdieninės reikmės, nustatant jūsų veiklos CO2 normą kiekvienam. O norma bus tikrai maža ir ją vis mažins. Juk šuo ir kariamas pripranta . Ir iš to skaitmeninio konclagerio kelio atgal nebebus… Planas, kurtas daugelį metų, yra tobulas. Kol kas jis veikia puikiai, tačiau noriu tikėti, kad žmonės sustos vykdyti jų planą ir mes liksime gyventi realiame gyvenime. Ir mes nenorėsime būti vergais. Geriau mirti už laisvę, nei visą likusį gyvenimą būti vergu. Pagalvokite apie savo vaikus, anūkus. Ar tikrai jūs norite jiems tokios ateities? Neprisidėkite prie jų plano, naudodami pagrindinį jų ginklą – baimę ir įrankį – QR kodą.

Žydrūnas Savickas