Durniams ir toliau tobulins neveiksmingas vakcinas

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/durn... 2022-01-12 17:56:00, skaitė 387, komentavo 2

Durniams ir toliau tobulins neveiksmingas vakcinas

„Esamos vakcinos nuo COVID-19 turi būti atnaujintos ir patobulintos, kad būtų galima kovoti su naujomis padermėmis, įskaitant „omikron“, antradienį paskelbtoje naujoje tarpinėje rekomendacijoje sakoma Pasaulio sveikatos organizacijos vakcinų sudėties techninių patarėjų grupė.

„Techninė patarėjų grupė mano, kad reikia toliau kurti vakcinas nuo COVID-19, kurios turėtų didelę įtaką naujų infekcijų ir viruso plitimo prevencijai, be to, kad būtų išvengta sunkių ligų ir mirties. Kol tokios vakcinos nebus prieinamos, ir kadangi virusas mutuoja, esamus vaistus nuo COVID-19 reikia atnaujinti, kad būtų užtikrinta apsauga nuo susirūpinimą keliančių infekcijų, įskaitant omikron“, — teigiama pranešime.

Anksčiau PSO Europos skyriaus vadovas Hansas Kliugė, remdamasis Vašingtono universiteto Sveikatos metrikos ir vertinimo instituto (IHME) prognozėmis, teigė, kad daugiau nei 50% Europos gyventojų bus užsikrėtę omikrono paderme per kitas šešias ar aštuonias savaites.

Kitas PSO nepaprastųjų situacijų komiteto posėdis situacijai dėl COVID-19 pasaulyje įvertinti turėtų įvykti sausio 13 dieną Ženevoje.

„Bandomosios žiurkės“, tokios kaip Svaras, laukia nesulaukia vis naujesnių vakcinų versijų

Tokie kaip Svaras už kelis eurus pasiruošę ne tik vakcinas reklamuoti, bet ir išbandyti. Durniai.

Kviečiame pažiūrėti netyčia į televiziją papuolusio imunologo pastabų

Dainius Kepenis: „Sakyčiau šios imunologo, Nacionalinio vėžio instituto (NVI) mokslininko dr. Ado Darinsko mintys pretenduoja tapti ledlaužiu visoje šioje psichodemijos valdymo politikoje. Per mažiau nei 10 minučių imunologas pasakė tai, apie ką nedrįso pasakyti dauguma Lietuvos mokslininkų. Skirkite 9-10 minučių savo laiko ir suprasite, kad Lietuva tikrai bunda.“

Egidijus Paulauskas