Aurimas Guoga: Leftistai išmušti iš vėžių. Turime išdrąsėti

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-02-01 16:05:00, skaitė 481, komentavo 6

Aurimas Guoga: Leftistai išmušti iš vėžių. Turime išdrąsėti

Įvykiai Kanadoje - tikras Sąjūdžio atitikmuo. Ten žmonių nuotaikos euforinės, vienas per kitą reiškia pasididžiavimą kad yra kanadiečiai.

Mane Sąjūdžio patirtis negrįžtamai pakeitė. Tų įvykių ilgesys tapo varikliu, suteikiančiu jėgų nesitaikstyti, vilties kad galime. Todėl ir kanadiečių protestas turės ilgalaikio poveikio.

Dabar dėl to kas vyksta Kanadoje mums visame pasaulyje atsivėrinėja unikalių galimybių langas. Leftistai išmušti iš vėžių, vadovybė nežino kaip reaguoti. O jei nežino vadovybė, tai pasekėjai visai be iniciatyvos. Leftistų gretose nėra jokio savarankiško mąstymo.

Vadinasi, šiuo metu jie sėdės suraukę užpakalius ir tik stebės kas vyksta. Bijos prisišaukti kad nebūtų kaip Kanadoje. Todėl laikas išdrąsėti, atsiimti savo gyvenimus.

Atsisakykite bet kokio politinio korektiškumo. Viską vadinkite griežtai savo vardais. Nusiimkite antsnukius. Aš jau išbandžiau - jokios reakcijos. Dabar laikas mitinguoti ir drąsiai rodyti leftistams jų vietą. Nuo to, kaip šiomis dienomis elgsitės, priklausys kaip gyvensite pora dešimtmečių į priekį.

LDiena.lt Apie. protestą Kanadoje iš pirmų lūpų – pokalbyje su Blogeriu BN: " @БЛОГЕР БН LIVE  из центра событий. Четвёртый день осады Оттавы • 31 января 2022 г."

https://youtu.be/94ZLFxi4xww