Vasario 9-osios rytą į mokytojos Astros namus įsiveržė policijos pareigūnai, atliekama krata (papildyta Astros kreipimusi)

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vasa... 2022-02-09 17:21:00, skaitė 640, komentavo 10

Vasario 9-osios rytą į mokytojos Astros namus įsiveržė policijos pareigūnai, atliekama krata (papildyta Astros kreipimusi)

Mokytoja Astra visiems gerai žinoma kaip antilandsbergistė ir mitingų organizatorė. Jai vienintelei pavyko suvienyti visus visuomenininkus ir sukviesti į 2021 metais rugpjūčio 10 dieną vykusį mitingą, apie kurį dar kalbama iki šiol. Deja, Astros nuomonė labai nepatinka Landsbergių režimui, todėl bandoma su ja susidoroti.

Antanas Kandrotas trečiadienio rytą pranešė, kad jam skambino Astra ir pranešė, jog į jos namus įsiveržė pareigūnai ir atlieka kratą. Kaip Antanas pridūrė, jai bus paimti visi kompiuteriai, telefonai ir skaitmeninės laikmenos.

Greičiausiai iš mokytojos bus bandoma padaryti Lietuvos priešę, kaip jau įvyko su Paleckiu, Lekstučiu, Kandrotu, Ragelskiu ir kitais Landsbergių režimui nepalankiais asmenimis.

https://fb.watch/b3hehZ9ysr/

PAPILDYTA:

Šiandien, ankstyvą rytą, Mokytojos Astros namuose buvo atlikta krata, paimtas Jos kompiuteris ir telefonas. Perduodu Mokytojos Astros kreipimąsi į Lietuvos žmones:

“Mielieji, Vasario 16-oji - visos Lietuvos žmonių šventė!

Ne represinio Landsbergių klano, ne Vasario 16-ąją nusisavinusio autokrato Vytauto Landsbergio, bet mūsų visų!

Esame dėkingi 1918 m. Vasario 16-osios Signatarams, ypač dr. Jonui Basanavičiui, už atkurtą Nepriklausomą Lietuvos Valstybę.

Esame dėkingi 1990 m. Kovo 11-osios Nepriklausomybės Akto Signatarams, ypač Romualdui Ozolui, svarbiausiam Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdžio Architektui, Sąjūdžio programos ir Nepriklausomos Lietuvos atkūrimo veiklos gairių kūrėjui.

Daugiausiai Atkuriamos Lietuvos Respublikai nusipelnė Signataras Romualdas Ozolas, nusikalstamai Vytauto Landsbergio nustumtas į istorijos paraštes.

Kviečiu Visus Lietuvos Žmones šia Vasario 16-ąją paminėti, atiduoti pagarbą būtent Romualdui Ozolui, o Vytautui Landsbergiui atitinkamai paaiškinti, kad jis savo asmenybės kulto Lietuvoje neįteisins.

Tauta žino savo Didvyrius!”