Luganskas ir Doneckas dėkoja Landsbergiui ir kitiems naudingiems idiotams

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/luha... 2022-02-23 01:42:00, skaitė 585, komentavo 1

Luganskas ir Doneckas dėkoja Landsbergiui ir kitiems naudingiems idiotams

Lugansko ir Donecko respublikų gatvėse pasirodė Rusijos karinė technika. Tai įvyko po to, kai Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas paskelbė pripažįstantis „Lugansko Liaudies Respublikos“ ir „Donecko Liaudies Respublikos“ nepriklausomybę nuo Ukrainos bei į šiuos regionus pasiuntė Rusijos karius vykdyti „taikos palaikymo“ operaciją.

Dabar pabandykime paanalizuoti, kas labiausiai prie to prisidėjo? Kas labiausiai skleidė žinią apie karo pradžią? Ogi tie patys Europos ir JAV ruporai. Pats Ukrainos prezidentas ne kartą maldavo, kad Vakarai nustotų eskaluoti tą temą ir griauti Ukrainos ekonomiką.

Vakarų suorganizuotos provokacijos prieš Rusiją nepavyko, Rusija tiesiog nesidavė išprovokuojama ir visam pasauliui tas provokacijas pademonstravo. Buvo keliamos provokacijos, į Rusijos pusę veržėsi diversantai ir vyko Luhansko Donecko respublikų apšaudymai iš Ukrainos pusės.

Esmė tame kad visos šios provokacijos pasitarnavo pačiai Rusijai, o labiausiai – Luhansko ir Donecko respublikoms. Rusijai atsirado rimtas pretekstas apginti ten gyvenančius jų žmones.

Kad ir kaip stengėsi Ukrainoje provokacijas organizuoti mūsų „patarėjas“ Audrius Butkevičius, jis į Lietuvą grįžo kaip lūzeris, o teisingiau – naudingas idiotas, pasitarnavęs pačiai Rusijai. Taip pat labai pasitarnavo JAV ir Lietuvos vasalai, kalbantys Lietuvos vardu. Tokiu pat principu su Rusija buvo sujungta ir Baltarusija, nes naudingi idiotai įvarė Aleksandrą Lukašenką į kampą, o šiam nebebuvo kur dėtis.

Luganske ir Donecke jau yra Rusijos kariuomenė. Pabandykite įsivaizduoti, kas nutiks, jeigu iš Ukrainos pusės pabandys ją apšaudyti. Mano giliu įsitikinimu, tai baigsis tuo, kad Rusija pademonstruos visiems savo karinę galią ir naujausią karo techniką.

Su Ukraina, manau, laikinai bus baigta, tol, kol JAV nepereis prie naujų būdų išprovokuoti Rusiją. Kas liko? Pabaltijys. Ar mes norime tokio scenarijaus kaip su Lugansku ir Donecku? Greičiausiai ne, bet ar apie tai susimąstys mūsų vasalai?..

Taigi, Rusija vėl sužaidė geopolitinį žaidimą į vienus vartus, taip susigrąžindama buvusias TSRS teritorijas vieną po kitos, žinoma, su Europos naudingų idiotų pagalba.

Lugansko ir Donecko Liaudies Respublikų žmonės džiaugiasi, švenčia, kad dėka Europos naudingų idiotų išprovokuotas karinis konfliktas jų respublikas prijungė prie Rusijos ir šie gavo taikos garantą.

Apie šitą scenarijų dėl Rusijos „taikdarių“ įvedimo kartu su Laurynu Ragelskiu jau kalbėjome vasario 21 dienos vakare. Pasitvirtino…

Vaidas Žemaitis Lekstutis