JAV vyriausybė ir Billas Gatesas sumokėjo per 1,3 milijardo dolerių žiniasklaidai, kad ši propaguotų genetines vakcinas

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2022-03-30 15:14:00, skaitė 395, komentavo 1

JAV vyriausybė ir Billas Gatesas sumokėjo per 1,3 milijardo dolerių žiniasklaidai, kad ši propaguotų genetines vakcinas

Dr. Josepho Mercolos teigimu, JAV vyriausybė sumokėjo milijardą dolerių „Big Pharma“ korporacijų diriguojamai žiniasklaidai, kad ši propaguotų genetines („mRNA“) vakcinas nuo kovido ligos. 

„Geroji“ žiniasklaida, kaip paaiškėjo, buvo dosniai remiama finansiškai, kad nekritikuotų genetinių vakcinų. Pirmasis dokumentų apie „Pfizer“ sąsajas su minėtu J. Mercolos teiginiu rinkinys paskelbtas šių metų kovo 1-ąją. Dr. Roberto Malone‘o, vieno iš genetinių vakcinų kūrėjų, manymu, šie dokumentai rodo, kad korporacija „Pfizer“ verta būti teisiama.

JAV vyriausybės dosniai remta žiniasklaida nė vieno blogo žodžio nepasakė apie genetines vakcinas ir sudarė įspūdį, kad jos yra patikimos. Paaiškėjo, kad už minėtą sumą buvo nupirkta šimtų žiniasklaidos priemonių tyla.

JAV vyriausybė taip pat bendradarbiavo su socialinės medijos influenceriais bei „ekspertais“, tarp kurių buvo ir dr. Anthony‘s Faucis. Pastarasis 2020-201 metais buvo kovido ligos „veidas“, kuris viešai sutaršydavo bet ką, kas išdrįsdavo kritikuoti vakcinas.

Tarp JAV vyriausybės gausiai paremtų žiniasklaidos organizacijų – ABC, NBC, CBS, CNN, MSNBC, „The Washington Post“, „Los Angeles Times“, „The New York Post“ ir t.t. Visos šios organizacijos rožinėmis spalvomis aprašė ir apkalbėjo kovido vakcinas, sukurtas genetiniu pagrindu. Jų reklamai pasitelktos net tokios žvaigždės kaip Eltonas Johnas ir Michaelas Caine‘as.

JAV vyriausybė ne vienintelė gausiai rėmė vakcinų propaguotojus. Billas Gatesas per 30 tūkstančių grantų skyrė mažiausiai 319 milijonu dolerių, kad genetinės vakcinos būtų rodomos tik iš teigiamos pusės. Tarp šių grantų gavėjų – CNN, NRP, BBC, „The Atlantic“ ir PBS, taip pat britų „The Daily Telegraph“ ir „The Financial Times“ ir net Kataro „Al Jazeera“. Dar 38 milijonus dolerių B. Gates skyrė „tiriamosios žurnalistikos“ centrams.

B. Gatesas turėjo ypatingų interesų vakcinų srityje: ne tik žiniasklaidos kontrolę, bet ir tokių organizacijų kaip Johnso Hopkinso universitetas Baltimorėje valdymą.

Taip pat paaiškėjo, kad BBC ir „Reuters“ žurnalistai bandė daryti įtaką Rusijos žurnalistams. Multimilijoniniai kontraktai nupirko 15 tūkstančių žurnalistų.

Ši kampanija primena 1948 metų CŽA vykdytą operaciją „Mockinbird“, kai milijardai dolerių buvo išleisti žurnalistams papirkti. 

Šaltinis