Ramūnas Karbauskis: Atsitokėkite, nedarykite gėdos sau ir visai šaliai!

Autorius: Ramūnas Karbauskis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-04-01 22:22:00, skaitė 551, komentavo 2

Ramūnas Karbauskis: Atsitokėkite, nedarykite gėdos sau ir visai šaliai!

Atsitokėkite, nedarykite gėdos sau ir visai šaliai! Ukrainoje žūsta žmonės, o jūs stumiate narkotikų ir ginklų kontrabanda užsiimančių banditų interesus.

Liberalai Seimui vakar (kovo 29 dieną - red.pastaba) teikė dar vieną projektą, kad iš Baudžiamojo kodekso būtų braukiamas straipsnis dėl ginklų ir narkotikų kontrabandos. Lietuva liberalų rankomis verčiama nusikaltėlių rojumi ir jaunų žmonių likimus griaunančia šalimi.

Arba ši valdžia visiškai pamišusi, arba toliau ir dar plačiau tiesmukai atstovauja pavojingiems interesams. Nesuprantu, kodėl kiti politikai, kurie visuomenei prisistato kaip neva esantys opozicijoje, jiems nesipriešina ir leidžia šitaip darkyti valstybę, kelti grėsmę ne tik tapatybei, bet jau ir nacionaliniam saugumui?

Vakar pritarta šio įstatymo pateikimui. Liberalai grasino, kad pasitrauks iš koalicijos, jei konservatoriai nepalaikys jų projektų. Konservatoriai suskubo palaikyti liberalų, o jiems iš paskos visi konservatorių satelitai, kurie laukia savo eilės prie valdžios – S.Skvernelio demokratai ir socialdemokratai.

Beje, narkotikų kontrabandą palaikė ir buvęs ministras, dabartinės S.Skvernelio naujos partijos ir frakcijos narys, kuris kažkada graudžiai pozavo prie narkomanų tėvų nužudyto vaiko kapo... O pats S.Skvernelis ir R.Baškienė, matomai, gavo valdžios leidimą nebalsuoti, tad galės rinkėjams plauti smegenis, kad jų frakcijos nariai balsavo už šį įstatymą prieš jų valią ar “įsitikinimus”.

Ir vos tik tokie bestuburiai politikai susiduria su dilema, ką rinktis, žmones ar save, jie pasirenka save, nors dar visai neseniai visus maustė ir žadėjo kovoti už sveiką visuomenę ir šeimą, kuri yra valstybės pamatas.

Kas ir kaip balsavo galite pažiūrėti čia.

Tiesa, tokia politinė veidmainystė buvo ir prieš savaitę, Seimui balsuojant dėl partnerystės projekto išėmimo iš darbotvarkės, kad nekiršintų visuomenės. To padaryti neleido – konservatoriai, socdemai ir vėl gi – Sauliaus Skvernelio naujasis darinys, kuris beje sakėsi labai už tradicijas, o vos ne sekančią dieną po pagyrų balsavo dar ir už valstybinės kalbos išniekinimą svetimais rašmenimis.

Tai gera pamoka ir man, nes kai kuriems iš jų esu padėjęs ateiti į didžiąją politiką. Kažko tuose žmonėse neįžvelgiau, nepajaučiau, kad jų žodžiai nebuvo nuoširdūs, o kai kurie nepažįstamai pasikeitė ir savo, kažkada buvusį, vertybinį stuburą sulaužė, dėl galimybės gauti trupinius nuo valdžios stalo… Nors jie išdavė rinkėjų valią, melavo dėl savo įsitikinimų, parsidavė liberaliai valdžiai, bet gal kažkur juose dar yra likusi kruopelytė sąžinės ir jie nebalsuos už šio įstatymo priėmimą?

277558815_5474949535871135_381103522596134539_n.jpg