Austrai ir vokiečiai prabilo apie Ukrainos prezidento V.Zelenskio keisto elgesio priežastį

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-04-24 18:56:00, skaitė 946, komentavo 13

Austrai ir vokiečiai prabilo apie Ukrainos prezidento V.Zelenskio keisto elgesio priežastį

Pastarosiomis dienomis Austrijos ir Vokietijos spaudoje pasirodė pranešimai apie keisto Ukrainos prezidento Volodimiro Zelenskio elgesio priažastį – jo priklausomybę nuo narkotiko kokaino.

Austrų Wochenblick straipsnyje „Visada kišate nosį į trečiąjį pasaulinį karą? Karo ištroškę ir apsvaigę nuo narkotikų? Triukšmas dėl "sniego, kuriuo Zelenskis važiuoja nuo kalno..." keliamas klausimas „Ar šis elitas vis dar yra sveiko proto?“ ir ironizuojama, kad „Karo propagandos sąveikoje reikia turėti gerą nosį, o abiejų pusių pareiškimai kartais verčia susimąstyti, kokią žolelę iš tikrųjų nuryja aktoriai. Ukrainos valdovas Volodymyras Zelenskis pats pakurstė šias spekuliacijas vaizdo įrašu, iš kurio susidarė įspūdis, kad jis yra apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų. Ar tai tik orveliškas pergalės džinas, kurį jis geria tikėdamas, kad jo tauta nugalėjo, kad atitrauktų dėmesį nuo žiaurios realybės? O gal jo nosis labiau mėgsta baltąjį auksą?.."

Nutraukoje: Stalo puošmena iš Kijevo kokamedžio?

AVvXsEhyBA_iGId-76CeJQhRDNabvOHG3s_we7lAK3C0WkmMKgrGene_41h5U6AZRxzRFRWXVaLCSuemYHIYJbsCKiCtXIvFXBVePsX1Kb12ayp0nwxazksx3v2fQR8S5OtaT7x7DlutW1VClOtRLPaKzqg13Hrwz43lvNihkgjMjqngOxNtiOppsdfHmE21=w519-h294

665196_full.jpeg

Wochenblick rašoma:

Jei tikėsite sistemine žiniasklaida, balta detalė ant jo stalo yra tik stalo puošmena, o visa kita - "dezinformacija", net Rusijos propaganda. Nes, kaip žino blyškiai rožinė "kokybiška žiniasklaida", blogojo caro Putino šalyje "narkotikus jie suvokia kaip grėsmę savo gyventojams". Be to, prieš trejus metus Zelenskis jau buvo atlikęs savanorišką narkotikų testą pas draugišką ekspertą, kuris buvo neigiamas. Paaiškėjus, kad jis sukčiavo, jo varžovas P. Porošenka pareikalavo antro testo, kurį V.Zelenskis boikotavo.

Meinstrimui aišku viena: "Vakarų didvyris" negali meluoti. Vaizdo kokybė per prasta, kad būtų galima atpažinti kokainą. Kita vertus, kalbant apie "blogiukus", spauda nėra giežta: jei gandai apie Zelenskį yra bloga rusų propaganda, tai apie Putiną galima laisvai spėlioti. Jis yra "visiškai išsipūtęs", spėjama, kad jis gali sirgti įvairiomis ligomis, pavyzdžiui, vėžiu ar Parkinsono liga, arba perdozavimu steroidų.“

Wochenblick pažymima, kad „nesvarbu, ar Zelenskis išbalino nosį, ar ne, faktas lieka faktu, kad įtarimai dėl narkotikų vartojimo tarp politikų visada sukelia triukšmą. Vokietijoje aukščiausio rango politikai Volkeris Beckas (Žalieji) ir Michaelis Hartmannas (SPD) kadaise suklupo dėl savo pomėgio sunkiajam narkotikui kristaliniam metamfetaminui. Tačiau pernelyg dažnai politikai apsupa save stimuliuojančiu kokainu. Didžiosios Britanijos Bendruomenių rūmuose vieša paslaptis, kad išrinktieji atstovai vartoja kokainą. Šio narkotiko pėdsakų rasta 11 iš 12 parlamento tualetų. Pasak priklausomybių eksperto daktaro Berndo Sprengerio, kokainas yra "narciziškas narkotikas", kuris gali suteikti visagalybės jausmą, bet taip pat suteikia iškalbos ir (taip pat seksualinio) susilaikymo. Nuovargis ir alkis taip pat išnyksta. Dėl to jis ypač patraukli politikams, kurie daug keliauja, turi būti įtikinami retoriškai ir kurių susitikimai dažnai trunka iki nakties.

Tokie gandai jau ne vienerius metus sklando ir apie buvusį Austrijos kanclerį Sebastianą Kurzą - jam galioja nekaltumo prezumpcija. Apie JAV prezidento Bideno sūnaus narkomaniją sužinota iš jo sūnaus nešiojamojo kompiuterio pavogtos informacijos.

Zelenskio video:

https://twitter.com/i/status/1500501101166178309

https://twitter.com/i/status/1500114674381066243

https://twitter.com/i/status/1499835747247042562

https://www.youtube.com/watch?v=l14DCDRL8co

Vokietijos žurnalistai įtaria Zelenskį vartojant kokainą

Vokiečių portale Report24.newsbalandžio 19d. rašoma, kad paskelbus vaizdo įrašą daugelis spėliojo, kad jo įrašymo metu buvęs komikas buvo apsvaigęs nuo psichotropinių medžiagų. Vokiečių žurnalistai vaizdo įraše pamatė nedidelį baltą gumulą, gulintį ant Ukrainos prezidento darbo stalo. Pasak jų, jis primena būdingą kokaino pakuotę, kurios galima įsigyti iš narkotikų prekeivių visoje Europoje.

Portale rašoma: „Vakar Ukrainos prezidentas paskelbė vaizdo įrašą, kuris netrukus vėl buvo ištrintas. Tačiau tuo metu žinia jau buvo pasklidusi po pasaulį, žala buvo padaryta ir nepataisoma.

Video užfiksuotas Zelenskis, „sėdintis savo biuro patalpose ant sukamosios kėdės su itin keista veido išraiška, murma šūkius ir linksmai sukasi aplink. Net jei jis nevartojo kokaino, o žymės ant jo stalo buvo tik kreida nupieštas juokingas žaidimo laukas, toks jo elgesys tikrai nėra tinkamas atsižvelgiant į tai, kad jis ką tik paliko 2 500 žmonių neabejotinai mirčiai Mariupolyje - tikriausiai beprasmiškai paaukojo mažiausiai 30 000 karių Rytų Ukrainoje. Tai turi suprasti ir tie, kurie Zelenskį laiko didvyriu, gelbėtoju ar net sekso simboliu.

https://twitter.com/i/status/1516130690584227842

Ar melas, nusinešęs tūkstančius gyvybių, skatina Zelenskį taip elgtis? O gal jis tiesiog jau taip atsiribojęs, kad ne tik jaučiasi neginčijamas, bet jam paprasčiausiai niekas nerūpi? Vakar Ukrainos prezidentas paskelbė vaizdo įrašą, kuris netrukus vėl buvo ištrintas. Tačiau tuo metu žinia jau buvo pasklidusi po pasaulį, žala buvo padaryta ir nepataisoma“.

Tai ne pirmas kartas, kai Zelenskio elgesys tampa žurnalistų ir visuomenės dėmesio objektu. Anksčiau Ukrainos prezidentas spaudos konferencijose pasižymėjo deviantinio elgesio požymiais, kuriuos daugelis siejo su jo psichiniu išsekimu ir narkotikų vartojimu.

Šią trumpą Zelenskio ligoto elgesio apžvalgą noriu pabaigti tokiais žodžiais:

Vaikai, neklausykite išprotėjusių armonaičių ir morganų, niekada nevartokite narkotikų, nes tapsite neadekvačiais idiotais, kaip „brolių“ šalies prezidentas.

Priedas.

2022 m. kovo 11 d. report24.mews buvo rašoma:

„Šis žmogus, kuris Vakaruose šlovinamas kaip didvyris, dar prieš kelis mėnesius buvo laikomas labai korumpuotu. Jis buvo išrinktas prezidentu per kelerius metus trukusią tikslinę žiniasklaidos kampaniją. Prieš tai jis vaidino "Ukrainos Böhmermanno" televizijos komiką. Jis taip pat daug svarbių postų valstybėje užėmė savo komedijų imperijos žmonėmis - nuo aktorių iki patarėjų ir teisininkų. 2021 m. pabaigoje laikraštis "Süddeutsche Zeitung" jį apibūdino kaip nesėkmingai kovojantį su korupcija. Jis nenustatė jokių priemonių prieš didelio masto korupciją.

Zelenskyj globėjas ir finansuotojas yra prieštaringai vertinamas oligarchas Ihoris Kolomojskis, kuris taip pat kaltinamas didžiule korupcija. Apie tai labai informatyvus straipsnis "Suprasti Ukrainą", kuris tuo tarpu pateiktas su išlyga, kad dėl puikių Selenskio rezultatų karo metu bet kokia jo politikos kritika yra beprasmė. Jūs galite tai matyti taip, bet neprivalote.

Į užsienį pervesti milijonai ir milijardai

Atlikus vadinamųjų Pandoros dokumentų, kuriais dar visai neseniai didžiavosi Vakarų žiniasklaida, tyrimą, paaiškėjo, kad Zelenskis daugybę milijonų pervedė į užsienį, kad jie būtų saugūs ofšorinėse sąskaitose. Ukrainos dalyvavimo Pandoros dokumentuose analizę, kurią parengė Brėmeno universiteto Rytų Europos tyrimų centro darbuotoja Yana Lyseko, galima rasti (vis dar) čia. Iš viso į korupcijos skandalą buvo įtraukti 38 Ukrainos politikai. Jei tikėti Rusijos propaganda, kurią reikia vertinti atsargiai, vien tik Zelenskyj esą pasisavino iki milijardo eurų ir pervedė juos į užsienį.

Taigi prieš nacionalizaciją iš "PrivatBanko" į Zelenskio gamybos bendrovės "Kwartal 95" sąskaitą buvo pervesta 41 mln. dolerių. Pervedimas buvo atliktas per "PrivatBank" Kipro filialą. Šis pervedimas buvo pažymėtas kaip "įnašas į kapitalą", o ne kaip mokėjimas už suteiktą paslaugą. Taigi bendrovė buvo atleista nuo mokesčio nuo šios sumos.

Likus vos dviem savaitėms iki pirmojo Ukrainos prezidento rinkimų turo, pasikeitė "Maltex" savininkas. Iki tol ji priklausė keturiems akcininkams: Volodymyrui / Elenai Zeleskij, Borisui Šefyrui, Serhijui Šefyrui ir Andriui Jakovlevui, kurių kiekvienas turėjo po 25 proc. akcijų.

Nuorodos:

https://www.wochenblick.at/meinung/kriegsgeil-und-zugedroehnt-wirbel-um-den-schnee-auf-dem-selenski-talwaerts-faehrt/

https://report24.news/selenskyj-veroeffentlicht-selbst-drogenvideo-kokainwahn-im-drehstuhl/

https://report24.news/die-drei-schoensten-videos-wolodymyr-selenskyjs-gespuer-fuer-schnee/