Lietuvos žydų bendruomenės deportacija

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-05-09 04:08:00, skaitė 307, komentavo 5

Lietuvos žydų bendruomenės deportacija

600 metų gyvenimo kartu su žydais atvedė į genocidą. Būtina civilizuotai atsikratyti Lietuvos žydų bendruomene. Nes mes nenorime savo namuose kovoti dėl išlikimo. Nes mes nenorime baigti taip kaip palestiniečiai - suvaryti į betono aptvarus.

Teoriškai atsikratyti žydais yra labai paprasta. Specialios Rusijos operacijos Ukrainoje metu, mūsų kaimynai latviai pasiūlė atimti pilietybę iš nelojalių Latvijos-Rusijos piliečių. Tas galiotų tik dvigubą pilietybę turintiems piliečiams, nes palikti žmogų be pilietybės yra laikoma žmogaus teisių pažeidimu.

Su žydais yra dar paprasčiau. Visi žydai įstatymiškai turi teisę į sugrižimą į Izraelį. Tereikia atimti pilietybę ir civilizuotai palydėti žydus į istorinę tevynę. Kuri jų neabejotinai laukia.

Problema, kad žydai nesutiktų savanoriškai palikti šiltos vietos. Jų sąjungininkai nedelsiant surengtų perversmą, įvestų sankcijas, atimtų Lietuvos auksą ir gyventojų aktyvus užsienio bankuose. Jeigu tai nepadėtų - Lietuvoje stovi okupacinės kariuomenės daliniai iš JAV ir Vokietijos. Reikalui esant jie gali likviduoti, bet kokį lietuvių pasipriešinimą. Bet to neprireiks, nes lietuviai istoriškai yra puikūs kolaborantai. Todėl ramiai galime laukti palestiniečių likimo. Kažkam pasiseks daugiau, kažkam mažiau.

Su gegužės 9-tąja.