"Brolių" špyga melžiamai karvei Lietuvai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-05-15 19:45:00, skaitė 618, komentavo 10

"Broliai" nesuminkštėjo ir mums į nosis bedė špygą, nors Monika Liu nuolatos mosavo Ukrainos dvispalvę, o Giržadas apsivilko vyšivanką. Ukrainos komisijos Lietuvai skirtas nulis balsų parodė, kad ukrainiečiai mums jokie broliai, o Lietuva Ukrainai tėra melžiama karvė.

Aš nenoriu net komentuoti žiūrovų balsavimo, nes tai buvo akivaizdi balsavimo falsifikacija. Tuo ir reikėjo laukti, nes balaganėlis iš Ukrainos jau senokai buvo ES biurokratų paskirtas nugalėtojais. 

Nieko, mes įpratę. Tokia pati Ukrainos "pergalė" buvo po Maidano, o kaip kitaip gali būti, kai karalius Leonidas-Zelenskis ir jo 300 narsių "kvartalas 95" spartiečių-kovotojų už ES laisvę ir demokratiją,  stojo į kovą su rusiškomis "orkomis", vadovaujami JAV, kai jie plačiomis savo krūtinėmis "apsaugojo" mus nuo rusiškų dujų, naftos, metalų ir t.t.

AVvXsEjbNIAFKdXKdVgFcsbYL3u2vTAOjxhOT2yhiiUXTc25PUQSZ6nXrMS5uWie4d0PW72mFLuT1xYHExmZjjSqlXon6E4yoUpEdksv2jPQtEdMzvV6yKf4Fd6j2rOBktbpRMUmaTQeB_z0l1pZzXuqU48VItg4bCtby0JqWVrAeKJfqTB9b-u6PFKXGz3J

Aš manau, kad vakar mums rodytas sisteminio pobūdžio Ukrainos farsas tęsis ir toliau, o kadencijos pabaigoje mūsų neadekvati premjerė, anūkas, kartu su teisiamųjų ir narkomanų partijų bendraminčiais, apsivilkę vyšivankas ir mojuodami mėlynai-geltonomis vėliavėlėmis, galės šokti hopaką ant Lietuvos ekonomikos griuvėsių, o iš toli, nuo Dnepro kranto, mums "broliai" rodys špygas. Vakar jie įrodė, kad tai moka daryti.