LIETUVOS NAIKINIMO GRAFIKAS • Viskas eina pagal planą!

Autorius: Raudonoji Dalia Šaltinis: https://i.postimg.cc/bJcdKqNw/... 2022-06-09 20:53:00, skaitė 928, komentavo 8

LIETUVOS NAIKINIMO GRAFIKAS • Viskas eina pagal planą!

Pagal JŲ darbus spręskite apie JUOS, o ne pagal žodžius.

Jau praėjo užtektinai laiko, kad kiekvienam turinčiam galvą ir neaptemdytą protą taptų aišku: JIE sunaikino didžiausia pasaulyje valstybę, kurioje MŪSŲ TAUTA augo, stiprėjo ir klestėjo, kad sunaikintų MUS ir MŪSŲ ŽEMĖJE apgyvendintų paklusnesnius vergus, sumaišytus iš kitų tautų atėjūnų ir betaučių naujakurių.

Išsididinkite ir panagrinėkite:

https://i.postimg.cc/bJcdKqNw/Lietuvos-naikinimo-grafikas.png

JŲ pačių "šventas raštas" apie tai kalba tiesiai:

Jok 3,11-13
11 Nejaugi šaltinis iš tos pačios versmės lieja saldų ir kartų vandenį?
12 Argi gali, mano broliai, figmedis išauginti alyvas, o vynmedis figas? Taip pat ir šaltinis negali duoti sūraus vandens ir saldaus.

Įst 12,1-3
1 „Šitie yra įsakymai ir paliepimai, kuriuos privalote vykdyti žemėje, kurią Viešpats, jūsų tėvų Dievas, jums duoda; vykdykite juos, kol gyvensite žemėje. 
2 Sugriaukite nugalėtų tautų visas dievų garbinimo vietas: kalnuose, kalvose ir po žaliuojančiais medžiais. 
3 Išardykite jų aukurus, sutrupinkite stabus, sudeginkite šventąsias giraites, sudaužykite jų drožtus dievų atvaizdus ir išnaikinkite jų vardus iš tų vietų. 

Įst 7,16
Išnaikink visas tautas, kurias Viešpats, tavo Dievas, tau atiduos. Nesigailėk jų, netarnauk jų dievams, kad jie netaptų tau spąstais.

Pat 29,2
2 Kai teisieji valdo, tauta džiaugiasi, o kai valdo nedorėliai, tauta dejuoja.

Pamenu, sąjūdistinio blūdo metais JIE sukūrė MUMS dainelę pagal Bernardo Brazdžionio žodžius, kad mes džiaugsmingiau naikintumėm SAVO ŠALĮ ir dėkodami užsimautumėm ant kaklo JŲ antkaklį ir grandines: "Ko verkiam ir dejuojame? Ko slapstomės pakampėmis? Aušra įsidienojusi, Pabudome ir kel–ki–mės!"

Taigi, JIE jau prieš trisdešimt metų nustojo verkti ir dejuoti. O dabar laikas ir MUMS pabusti ir keltis į kovą už savo Laisvę, už savo Tautą, už SAVO VALSTYBĘ. Arba JIE išnaikins MUS.

Nustokim krūpčioti! © Raudonoji Dalia