Šurajevas LRT: rusus reikia utilizuoti

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://vod.lrt.lt/mediateka/A... 2022-06-29 00:33:00, skaitė 632, komentavo 25

Šurajevas LRT: rusus reikia utilizuoti

Šurajevas sudalyvavo LRT. Pareiškė, kad rusus reikia utilizuoti, o vietinius vatnikus visaip engti.

- Žmogus ateina su Rusijos vėliava, man nesvarbu ką jisai galvos, man svarbu kad aš tiesiog jam atimsiu ta vėliavą, suplėšysiu ją, nežinau, ir viskas, kaip ir dabar mum nesvarbu ką jaučia rusai, mum svarbu juos išspirt. Kuo daugiau mirusių okupantų - tuo geriau. Kuo mažiau žmonių Lietuvoje, kurie tuos okupantus palaiko - tuo geriau.

- Bet vat yra du skirtingi dalykai, kur Lietuvoj žmonės, kurie palaiko ir Rusijos Federacijos žmonės ar ne?

- Jo, Rusijos federacijos žmonės tai yra agresoriai ir žmones kuriais...kurie yra.. nu... visiškai turi būt ... kaip čia ... utilizuoti. O kurie pas mus su jais kažkaip reikia dirbti ir bendrauti. Bet ta pirminė reakcija šiuo metu kai vyksta karas, kai vyksta genocidas Ukrainoje tai aš nežinau ar aš čia labai noriu su jais diskutuoti. Aš tiesiog jiems ... vat yra veliava, reikia kad jos nebūtų. Yra tam tikri ženklai - kad jų nebūtų. Jie nori pasisakyti - nu davai pasisako, bet ir tu turi jiems atsakyti... O tas kad reikia tipo mažiau agresijos, reikia daugiau civilizuotų diskusijų...a kada mes bandėm, ar įmanoma civilizuotai diskutuoti kai iš pamatų žmonės nesusitaria.

Iš tiesų mažai šalių, kur per valstybinį radiją būtų daromi tokie pareiškimai. Tokių dalykų sau neleidžia, net tris klases baigę čičėnai. Tokius dalykus viešai kalba tik Izraelio rasistai žydai, kur neseniai aiškino, kad jei būtų mygtukas, kurį paspaudus išnyktų palestiniečiai, tai aš jį paspausčiau. Ir dabar dar lietuviai pradėjo taip šnekėti.

Šitų režimo kolaborantų nėra daug. Jie bijo daugumos. Jie supranta, kad jie pralaimės objektyviuose rinkimuose ir tada jiems grėstų teisinis persiokiojimas už jų daromus nusikaltimus. Todėl kuo toliau, tuo daugiau jėgos jie konsoliduos savo rankuose, tuo daugiau pažeidinės kitų piliečių teises ir interesus. Tuo daugiau sąjungininkų jie ieškos tarp Lietuvos gyventojų priešų - JAV, Israelyje, Vakarų Europoje ir tarp Skandinavijos bankininkų.

Jie yra diktatūros dalis. Ir vienintelis exitas jiems yra M I R T I S kartuvėse.