Rusija vis dar drauginga valstybė Lietuvai – pasinaudokime tuo

Autorius: Lietuvos gyventojų pasipriešinimo okupacijai centras Šaltinis: https://ekspertai.eu/rusija-vi... 2022-07-04 21:48:00, skaitė 389, komentavo 7

Rusija vis dar drauginga valstybė Lietuvai – pasinaudokime tuo

Nesunaikinus priešo Nr. 1, liksime nuogi, basi ir be tėvynės.

Jau ilgus metus Lietuvoje gero tono ženklas kalbėti, kad Rusija yra Lietuvai agresyvi valstybė.

Tai absoliuti nesąmonė.

Landsbergių bendruomenės (save jie įvardija šaikos vardu) lozungas Nr. 1 „Rusai puola“ paremta visa mūsų šalies taip vadinama „užsienio politika“ (nykus ir bukas skalijimas Rytų kryptimi pagal šeimininko dūdelę).

Šiai madai pritaria net tie, kurie, atrodytų, neturėtų pritarti.

Štai naujos partijos „Antroji Lietuva“ kūrėja, filosofė ir publicistė Nida Vasiliauskaitė taip pat teigia, kad Rusijos režimas mums tikrai nėra draugiškas.

Ji pasitelkia pavyzdžius, kaip kai kurie politiniai veikėjai yra kažką negero pasakę Lietuvos kryptimi.

„Faktas, aišku, kad Rusijos režimas tikrai nėra mums draugiškas ir kad ten tikrai yra veikėjų, kurie svajoja apie Lietuvos aneksiją progai pasitaikius“, - teigia moteris.

Tiesa, N. Vasiliauskaitė tuo pat metu pripažįsta, kad atskiri veikėjai toli gražu nėra visas režimas.

Lietuvoje taip pat yra juozaitradžviliinio plauko fruktų (vaisių), kurie minėtas nesąmones apie Rusijos kėslus užkariauti Lietuvą nuolatos trimituoja tarsi iš natų, jiems specialiai surašytų paties Lietuvos vadovų vadovo Vytauto Landsbergio.

Turint omenyje ilgametes Lietuvos provokacijas ir karingą retoriką Rusijos atžvilgiu, tačiau, tuo pat metu, orią Rusijos laikyseną Lietuvos atžvilgiu, vienareikšmiškai galima teigti, kad Rusija Lietuvai yra vis dar drauginga valstybė.

Žinoma, naujausia Lietuvos teritorijos administratorių provokacija – tranzito į Kaliningrado sritį blokada (niekingai bailiai prisidengiant Europos Sąjungos ir Europos Komisijos vardu), sulaukė rimtesnio Rusijos dėmesio.

Tačiau šiuo atveju tikimasi, kad jau būtent Bendrijos valstybės paprotins „ryžtingus“ samdomus nausėdgrybauskinius psichopatus šiek tiek apsiraminti.

Kaip ten bebūtų, Lietuvos gyventojai neturi būti abejingi tam, kas vyksta. Jau daugelį metų akivaizdu, kad grėsmė Nr. 1 Lietuvai yra ne Rusija, Baltarusija ar Kinija, o parsidavę vietiniai vasalai.

Todėl dar kartą tenka pakartoti – korumpuotą ir reakcingą Landsbergių grupuotės režimą būtina sunaikinti. Ir tai atlikti privalo niekas kitas, o tik čia gyvenantys žmonės, jei jie tikrai nori, kad mūsų šalis taptų gerbiama, Laisva ir Nepriklausoma valstybe.

Telkimės sunkiai kovai su priešu Nr. 1, palaikykime visus, kurie nori sunaikinti priešą Nr. 1.

Lietuvos gyventojų pasipriešinimo okupacijai centras (LGPOC)

P. S. Su visa puikia minėta N. Vasiliauskaitės įžvalga, kuri skelbiama rusofobiniame kanale Youtube platformoje, galima susipažinti čia: