Ne žmonės Lietuvoje

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-07-19 04:06:00, skaitė 360, komentavo 3

Ne žmonės Lietuvoje

Iš Lietuvos kariuomenės pinigų gavęs ujobiščė Ričardas Savukynas pratrydo apie savo žmoniškumą.

Kadaise kalbėjom su Vytautu Landsbergiu apie tuos veikėjus ir jis tarė, kad (labai apytikslė citata iš atminties):

"Būna tokių padarų, kurie yra ne žmonės, nors jie atrodo kaip žmonės, įprastomis sąlygomis elgiasi panašiai kaip žmonės, bet išties viduje tenai yra ne žmonės, nes juose nėra jokio žmogiškumo. Tai kažkokie labai baisūs padarai, kurie atsiskleidžia, kai jiems susidaro sąlygos, pvz., per karą ar kai jie gauna valdžią - ir reikia suprasti, kad tų padarų iš principo negalima vertinti kaip žmonių ir teisti kaip žmonių, nes tai nėra žmonės".

Aš labai gerai supratau, apie ką jis taip sakė.

Mėšlas Lianzbergas vienareikšmiškai kalbėjo apie Lietuvos elitines padugnes, kurios suaktyvėjo kai rinkimų technologijų pagalba eilinį kartą išdūrė kitus piliečius. Karantino metu jie pajuto galintys agresyviai persiokioti kitus piliečius. Specialiosios Rusijos operacijos metu jie dar labiau apribojo kitų piliečių teises.

Ar žmogus gali uždrausti kitam žmogui šnekėti? Ričardas Savukynas nėra žmogus, todėl jis gali r/Lithuania masiškai drausti šnekėti kitiems Lietuvos piliečiams. Ir tuo pačiu metu gauti finansavimą iš Lietuvos kariuomenės.

Mėšlo Lianzbergo švogeris Liudvikas Andriulis:

Antivakseriai tikrai neturetu buti gydomi brangiose reanimacijos lovose

ar jis žmogus? jokiu būdu.

Rasa Juknevičienė pasakė:

Tiesiog tai reiškia, kad putinizmą reikia nugaleti. Kad tie, kurie dabar tyli, nesulauktų progos užrodyti ant mūsų moterų ir mergaičių.

Ar Rasa Juknevičienė žmogus? Tiesiog tai reiškia, kad Lianzbergizmą reikia visiškai nugalėti. Pirmas darbas išvadavus Vilno nuo šitų padugnių - visų tų vamzdžių, surūdijusių rėmų ir kitų šitų satanistų kurinių sunaikinimas.

Ar tai žmonės? teisingiausias atpildas jiems būtų persų stiliaus atpildas. Mėšlą Lianzbergą ir Ričardą Savukyną, kaip ne žmones likusį gyvenimą teisingiausia laikyti kiaulių garde ir neleisti jiems kalbėti žmonių kalbą. Liudviką Andriulį teisingiausia apkrėsti Marburgo virusu ir negydyti stebint kaip jis miršta nuo vidinio ir išorinio kraujavimų. Algį Ramanauską, Tapin su jo handleriu Daniel Lupshitz, Jonasą Ohmaną ir kitus sunaikinti minomis kaip tai daroma DPRK.

Kažkur juos tremti būtų juokinga. Tai pavojingos atliekos kurias reikia tinkamai tvarkyti.