Gustuko picerija: Pasirodo, turime naują pramogų pasaulio diktatorių

Autorius: Gustuko picerija Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-07-19 18:37:00, skaitė 318, komentavo 3

Gustuko picerija: Pasirodo, turime naują pramogų pasaulio diktatorių

Turbūt daugelis žinote atlikėją Gytį. Žmogų, kuris kuria nuostabią muziką, dar visai neseniai rinko pilnas arenas klausytojų, bet jau senai nemylimas Arūno (to kur siūlė lenkus šaudyti, bet dabar verkia, kad jam pačiam galvą nupjaus).

Mat jis nesutiko tarnauti sistemos pramogų kalei (moteriškos lyties šuo, besirūpinantis šuniukais). Radęs keletą eilučių Gyčio sūnaus FB per tebevykstančią raganų medžioklę, nusprendė galutinai suvesti senas sąskaitas.

Pasirodo ne įstatymai, ne visuomenė kaip paslaugos gavėjai, o sistemos kalės dabar nustato bausmes. Arenos šiam atlikėjui nebenuomojamos, radijuje jo dainos nebegrojamos, valstybinėse ir miesto šventėse, kurios vyksta už mūsų sumokėtus mokesčius, jo nebematysime.

Pasirodo, turime naują pramogų pasaulio diktatorių. Tik gaila, kad nebeturime tikrų meno žmonių, kurie atsistotų į teisybės pusę.

Visai kitokia situacija su ištikimais gyvūnėliais, kurie girti perėjose užmuša žmones ir toliau dirba radijo stotyse, Rusijos televizijose tyčiojasi iš mūsų šalies ir tampa ministrės patarėjais ekonomikos klausimais. Pramogų pasaulis tampa dar vienu nupirktu sistemos langu į visuomenę. Dabar visur ta pati tendencija, visur reikalaujama sisteminio paklusnumo…

Ar neišmokę istorijos, nebūsime priversti ją pakartoti?

Šaltinis