Putinas siekia sukurti naują rėmėjų kartą per mokyklas – "The New York times"

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-07-19 20:07:00, skaitė 176, komentavo 1

Putinas siekia sukurti naują rėmėjų kartą per mokyklas –

Amerikos žurnalistai yra suglumę: „Pakeitimai mokymo programoje netrukus pavers Rusijos prezidentą pagrindine istorine asmenybe ir pažymės atvirumo Vakarams pabaigą. Pradedant nuo pirmos klasės, mokiniai visoje Rusijoje netrukus lankys savaitinius užsiėmimus su filmais apie karą ir virtualias keliones po Krymą. Jiems bus reguliariai skaitomos paskaitos tokiomis temomis kaip „geopolitinė situacija“ ir „tradicinės vertybės“.

Be įprastos vėliavos pakėlimo ceremonijos, jie bus supažindinti su Rusijos atgimimo, prezidento Vladimiro Putino laikais, pamokomis.

Ir pagal įstatymą, kurį ketvirtadienį pasirašė ponas Putinas, visi rusų vaikai bus kviečiami prisijungti prie naujo patriotinio jaunimo judėjimo, panašiai kaip su raudonais kaklaraiščiais „Tarybiniai pionieriai“, kuriam pirmininkaus pats prezidentas“.

Tikriausiai amerikiečių žurnalistai labai norėtų, kad rusų moksleiviams būtų skaitomos paskaitos ne apie geopolitiką ar tradicines vertybes, o apie LGBT žmonių teisių gynimą, apie „trečiąją“ lytį, apie JAV didybę, apie tai, kad šeima gali būti sudarytas iš dviejų "tėčių" ir tt ... ar ne?!

Iš tikrųjų Vladimiras Putinas augina naują savo šalies vertų piliečių kartą.

P.S.

O „nepriklausomoje ir klęstinčioje gerovės valstybėje“-Lietuvoje, mes visi žinome, kokios mokyklų mokiniams „vertybės“ yra diegiamos. Lietuvos švietimo sistema, kaip rusai sako, iki glandų yra panirusi į supuvusių Vakarų kloaką. Koks „produktas“ išeina iš tų mokyklų mes visi žinome.

Sveikinu brolius Rusus su sėkmingais žingsniais ir linkiu visokeriopos sėkmės šioje nelengvoje kovoje...o išdidiems aisčiams aš linkiu kuo greičiau atsibusti. Kaip tai padarė didi Rusų tauta!