V.Putinas užtikrina, kad "Vakarų globalistų elitas" bus sunaikintas

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://bioclandestine.substac... 2022-07-21 21:44:00, skaitė 316, komentavo 4

V.Putinas užtikrina, kad

V. Putino kalba, kurioje jis ir toliau peikia "liberaliąją ir globalistinę tvarką" kaskart, kai tik pasirodo prie mikrofono. Nesvarbu, ar esate Putino gerbėjas, ar ne, vis tiek norėsite išgirsti, ką jis pasakė

V. Putinas pasirodė ASI forume "Stiprios idėjos naujam laikui". Jame dalyvavo 200 Rusijos elito ir vietos lyderių ir (arba) atstovų. V. Putinas atkreipia dėmesį į "Vakarų judo oligarchato" (angl. Deep State) nesąžiningumą ir jų visišką dominavimą pasaulyje. Pabrėždamas, kaip jų valdymas trukdo visos žmonijos civilizacijos pažangai.

Toliau jis teisingai teigia, kad "globalistinė ir tariamai liberali ideologija vis labiau įgyja totalitarizmo bruožų".

Kaip galima su juo nesutikti? Palikite nuošalyje tai, kad jis yra Rusijos vadovas. Ar tai, ką jis sako, nėra 100 proc. teisinga? Skamba lygiai taip pat, kaip pasakytų Trumpas.

V. Putinas padarė išvadą, kad "kad ir kaip Vakarų ir globalistinis elitas stengtųsi išsaugoti esamą tvarką, prasideda nauja era, naujas pasaulio istorijos etapas".

Man tai skamba taip, tarsi Putinas sakytų, kad "niekas negali sustabdyti to, kas artėja", ir kad esame "senosios gvardijos" sunaikinimo liudininkai. Savo viešuose pasisakymuose jis ir toliau nuosekliai tvirtina, kad Vakarų elito / liberalios globalistinės pasaulio tvarkos žlugimo "neįmanoma sustabdyti".

Jei paimčiau šios kalbos stenogramą ir įteikčiau ją kiekvienam Trumpo šalininkui bei pasakyčiau, kad tai pasakė Trumpas, beveik 100 % jį palaikytų. Jei pasakyčiau, kad tai pasakė Putinas, daugelis jų su pasibjaurėjimu nukabintų nosis.

Kodėl turėtume nekreipti dėmesio į tai, ką sako Putinas, jei tai, ką jis sako, yra teisinga? Tai tiesiog nelogiška. Rusija neklysta vien todėl, kad ji yra Rusija, o JAV nėra teisios vien todėl, kad jos yra JAV. Visi įrodymai rodo, kad Rusijos kaltinimai yra teisėti. Jei negalite to priimti, esate dešimtmečius trukusios nacionalistinės propagandos auka.

Nesakau, kad Rusija nekalta. Nė viena šalis tokia nėra. Tačiau tai, ką jie sako apie JAV, yra teisinga, o jų kaltinimų ignoravimas vien todėl, kad jie yra mūsų priešai, nėra tvari užsienio politika.

Apibendrinant, V. Putinas įsitikinęs, kad liberalioji ir globalistinė pasaulio tvarka yra naikinama ir netrukus ją pakeis nauja, daugiapolė pasaulio tvarka. Manau, kad tai skamba kaip puiki idėja. Atrodo, kad Trumpas taip pat taip mano. Niekas iš mūsų negali tiksliai žinoti, kas laukia ateityje, tačiau blogiau nei dabartinė padėtis būti negali.

-Clandestine