2016 m. Bideno ir Porošenkos telefono skambutis įrodo DNC piktnaudžiavimą Ukrainoje

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://bioclandestine.substac... 2022-07-22 19:30:00, skaitė 212, komentavo 0

2016 m. Bideno ir Porošenkos telefono skambutis įrodo DNC piktnaudžiavimą Ukrainoje

Tuometinis viceprezidentas J. Bidenas paskambino buvusiam Ukrainos prezidentui P. Porošenkai per D. Trumpo pereinamąjį laikotarpį po to, kai D. Trumpas laimėjo 2016 m. Nuoroda į toliau pateiktą vaizdo įrašą

Bideno transkripcija žemiau:

Bidenas: "Tai labai, labai priartėjo prie to, ko aš nenoriu, kad įvyktų. Nenoriu, kad Trumpas atsidurtų tokioje padėtyje, kai jis manys, kad tuoj nusipirks politiką, pagal kurią finansų sistema žlugs, o jam atrodys, kad jis gali į Ukrainą įlieti daugiau pinigų.

Būtent taip jis apie tai galvos, kol bus pakankamai išprusęs, kad žinotų detales.

Taigi viskas, ką galite padaryti, kad PrivatBank uždarymas, kad IMP paskola ateitų į priekį, pagarbiai siūlyčiau, yra kritiškai svarbu jūsų ekonominiam ir fiziniam saugumui."

Dabar jau žinome, kodėl J. Bidenas buvo labai sutrikęs ir grasino P. Porošenkai "fiziniu ir ekonominiu saugumu", jei šis leis D. Trumpui sužinoti "detales" apie tai, ką DNC iš tikrųjų darė Ukrainoje. Jei Trampas pamatytų, kad JAV lėšos keliauja į Ukrainą, Trampas pasidomėtų ir rastų visą DNC "Deep State" tinklą Ukrainoje, iš kurių svarbiausias buvo biolaukai.

ŠTAI KODĖL JI NETURĖJO PRALAIMĖTI! Jie žinojo, kad jei Trampas užimtų postą ir jis sužinotų, ką jie darė, jie visi suptųsi ant kilpų. Visada buvo kalbama apie Ukrainą. Taip buvo visą laiką. Ukrainos dangstymas.

Tai yra dūminis ginklas. Tai prideda nemažai pagrįstumo Rusijos kaltinimams, kad JAV DNC Ukrainoje daro niekingus dalykus. Tai patvirtina, kad Bidenas yra dėl kažko kaltas, ir patvirtina, kad jis buvo suakmenėjęs nuo baimės, jog Trumpas apie tai sužinos. 

Kad būtų aišku, jei darote kažką, apie ką nenorite, kad sužinotų būsimoji administracija, tai tik todėl, kad darote kažką piktavališko. Taip elgiasi ne sąžiningas ar geras vadovas. Tai yra nusikalstama.

Taip pat dėl to Atstovų Rūmų demokratai apkaltino Trumpą dėl telefoninio pokalbio su Zelenskiu, nes Trumpas buvo per daug priartėjęs, kad sužinotų.

Viskas, ką DNC / globalistų mašina darė nuo tada, kai Trumpas nusileido tuo eskalatoriumi, galiausiai buvo skirta Ukrainai pridengti.