Ugnė Litvinaitė: Šeimų maršo tinklo produkcija jau reikalauja rimto mokslinio, analitinio ir valstybės dėmesio

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-07-28 23:19:00, skaitė 520, komentavo 9

Ugnė Litvinaitė: Šeimų maršo tinklo produkcija jau reikalauja rimto mokslinio, analitinio ir valstybės dėmesio

Jau rašėme apie naują Milanos Gabrilavičiūtės dainą „Tegul pagaliau užvaldo šviesa“. Šis jaunosios atlikėjos kūrinys neliko nepastebėtas ir... neaplotas garsių „šuniukų“ - liberalaus jaunimo tiek Milanos feisbuko puslapyje, tiek po youtube kanale įkeltu vaizdo klipu

Atsirado ir „jautrių“ Milanos vaikyste ir ateitimi susirūpinusių gynėjų. Vienas iš tokių „analitinių“ komentarų - studentės Ugnės Litvinaitės viešas įrašas jos feisbuko paskyroje. 

Žemiau įkeliame šio įrašo vaizdo kopiją, o paspaudę ant nuotraukos galite perskaityti visą žinutę. U.Litvinaitė jautriai įsitraukusi analizuoja Milanos dainas (ne tik naujai pristatytą), išreiškia rūpestį merginos ateitimi, piktinasi tuo, kad tėvai galimai išnaudoja Milaną savo tikslams. 

Litvinaites%20irasas.jpg

Šis U.Litvinaitės komentaras neliko nepastebėtas ir Laisvės partijos Seimo narių (I.Pakarklytės, M.Danielės), kurios „gina“ Milaną nuo beširdžių tėvų, o Seime prastūminėja narkotikų dekriminalizacijos įstatymą, lyčiai neutralias partnerystes, Stambulo konvenciją. Keistai atrodo toks selektyvus gerumas ir jautrumas merginai, kuri savo kūriniuose gina tradicines šeimos vertybes!

Tuo tarpu youtube kanale ažiotažas - M.Gabrilavičiūtės daina sulaukia vis daugiau peržiūrų, palaikančių komentarų ir dėmesio. Suprantama - ir puolimo! Dar kartą jūsų dėmesiui pristatome šį tiek audringų reakcijų sulaukusį dainos video įrašą:

https://youtu.be/mTgsu0GUkkc