Klausas Švabas ir Ketvirtasis reichas

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://human-synthesis.ghost.... 2022-08-05 06:27:00, skaitė 869, komentavo 7

Klausas Švabas ir Ketvirtasis reichas

20-21 m. buvo keisčiausi metai, kokius tik esu patyręs per visą savo gyvenimą, netrukus - 4-eri metai virusų beprotybės, uždarymo ir karantino, cenzūros, sekimo, žmogaus teisių pažeidimų, rinkimų klastojimo ir sparčiai besivystančių RNR vakcinų.

Dabar vis daugiau žmonių klausia savęs, ar iš tikrųjų viskas susiję, ar tai didesnio plano dalis. Laimei. Ir tikriausiai už to slypi prasmė.

Straipsnyje apie pasaulio raidos etapą prieš daugelį metų rašiau, kad pasaulyje dabar vyksta esminiai pokyčiai. Laikas yra ne linijinis, o ciklinis ir istorija kartojasi. Norint rasti istorinių fraktalų / panašumų, susijusių su tuo, ką išgyvensime per artimiausius 9 metus, veikia taip. Ciklas, kurį dabar išgyvename, prasidėjo 2017 m. ir nukelia mus į 1936-1944m. Tai buvo devynerių metų ciklas, sukėlęs daug nenumatytų įvykių pasaulyje, įskaitant Antrąjį pasaulinį karą.

Skaudu lyginti su tokiu blogiu, bet jei norime pasimokyti iš istorijos, turime įžvelgti panašumų ir paralelių tarp tuometinio ir dabartinio laikotarpio. Baisiai daug panašumų. 1933 m. kovo mėnesį Hitleris įvedė įstatymus, kurie jam suteikė visas galias. Taip buvo sukurtas teisinis jo diktatūros pagrindas. Erna bando daryti tą patį. Visi žino, kaip jai sekėsi.

2020 m. kovą ministras pirmininkas Solbergas (kaip ir Hitleris) panaikino Norvegijos KONSTITUCIJĄ. Jis sulaukė griežtos kritikos, tačiau paaiškino, kad nebuvo jokio bandymo įvykdyti perversmą. Ši schema turėjo trukti mėnesį, tačiau dabar jau praėjo daugiau nei metai ir diktatūra darosi vis aiškesnė. Sąmokslo teorijų šalininkai buvo teisūs. Dabar prasideda vakcinos perdavimai. Tai, kas buvo nepaprastoji padėtis, dabar tapo nauja norma. "Naujoji norma".

Vis daugiau žmonių pamažu pradeda suprasti, kad juos galėjo apgauti? Toliau pateikiamas įsakymo "Lock-down" paaiškinimas.

 

Nuo ko pradėti?

Norėdami surasti vieną iš vorų dideliame lipniame tinkle, į kurį įsipainiojo Norvegija ir didžioji pasaulio dalis, atsiduriame Hitlerio nacistinėje Vokietijoje.

Klausas Martinas Švabas gimė palindromo dieną 30.03. 1938 m. (Pasauliniai metai 22 ) ir buvo Hitlerio režimo vaikas. Jis yra Pasaulio ekonomikos forumo / WEF įkūrėjas ir generalinis direktorius. Švabo vardo skaičiai 6, balsio skaičiai 6, sąskambio skaičiai 9 ir likimo skaičiai 9. Hitlerio diktatūra buvo grindžiama baime , smurtu, smegenų plovimu, kontrole, propaganda, melu, industrializmu, rasine higiena ir medicininiais eksperimentais.

Apsėstas technokratas Klausas, kuriam Hitlerio mirties metu buvo 7 metai, netiki, kad įmanomas sveikas natūralus žmogaus gyvenimas ir visuomenė. Jis paskyrė savo gyvenimą Hitlerio šlapiai svajonei atkurti naujoje ir modernioje versijoje, tai jo naujasis Pasaulinės pasaulio tvarkos košmaras, arba 4-oji pramonės revoliucija / 4IR, kuri dabar diegiama tiesiai jums prieš nosį.

"Daugelis klausia, kada vėl galėsime grįžti į normalų gyvenimą. Trumpas atsakymas:  Niekada! " - sako Klausas Švabas.

1971 m. A. Schwabas įkūrė Europos vadybos forumą, kuris kasmet rengė susitikimus Davose, Šveicarijoje. Į pirmąjį susitikimą jis pakvietė 444 Vakarų Europos įmonių vadovus. Į 1974 m. sausio mėn. metinį susitikimą buvo pakviesti politiniai lyderiai, kurie netrukus pradėjo naudotis susitikimu kaip savo interesų gynimo arena. Vėliau, 1987 m., pavadinimas buvo pakeistas į Pasaulio ekonomikos forumą ( WEF ).

Taigi ideologija yra tokia, kad turtingi ir klestintys verslininkai glaudžiau bendradarbiauja su valdžios institucijomis. Ir jam tai aišku. Forumo nariai kartą per metus susitinka Davose, Šveicarijoje. Ankstesnis susitikimas įvyko 2020 m. sausio mėnesį, o kitas susitikimas įvyks tik 2021 m. gegužės mėnesį dėl Kovid-19 vėlavimo.

Daugiau kaip 40 valstybių vadovų, 20 Nobelio premijos laureatų, 300 ministrų, svarbių mokslininkų ir pramonės lyderių, taip pat beveik visų savanoriškų organizacijų atstovų dalyvavo, pvz. 2017 m. sausio mėn. vykusiame WEF susitikime Davose.

Klausas yra parašęs keletą knygų, iš kurių naujausia - "Covid-19: Didysis perkrovimas. Jis teigia, kad, kitaip nei ankstesnės epidemijos, COVID-19 nėra nauja egzistencinė grėsmė.

Šiuo požiūriu jis teisus. Jei pažvelgtume į 2020 m. JAV mirčių skaičius ir palygintume juos su ankstesniais metais, skaičiai atrodytų taip:

  •   2018 m. - 2 839 000 mirčių.
  •   2019 m.: 2 855 000 mirčių
  •   2020 m.: 2 533 214 mirčių per. 2020 m. lapkričio 22 d. 

 

Tai nėra sąmokslo teorija.

Taip yra todėl, kad Klausas atvirai sako, jog pandeminis chaosas suteikė jam (ir jo partneriams / vadinamiesiems dronams) puikią progą įvykdyti ketvirtąją pramonės revoliuciją, kaip jis mėgsta ją vadinti. Naują tvarią pasaulio tvarką. "Naujoji norma". Ir tai mūsų labui, patikino Klausas.

Pirminis fašistinis projektas Italijoje ir Vokietijoje buvo susijęs su tuo pačiu - valstybės ir verslo sujungimu.

Valstybė gina ir remia išrinktojo turtingo elito interesus. Klausas yra ne nacis klasikine prasme, o vizionierius fašistas / komunistas, transhumanistas ir technokratas, žaidžiantis svajone sujungti žmones su mašinomis / dirbtiniu intelektu.

Kartą vienas kronprincas pareikalavo, kad jo tėvas atsisakytų sudaryti sutartį su nacistine Vokietija, žr. Filmas "Karaliaus "ne". Šiandien jo anūkas ir mūsų būsimasis karalius dalyvauja susitikimuose Davose. Jis ir jo žmona yra Jaunųjų pasaulio lyderių klubo, kuriame renkasi milijardieriai ir karališkosios šeimos nariai ir kuris, pasak "Business Week", yra "išskirtiniausias pasaulyje socialinis tinklas", valdybos nariai.

Komunistinė Kinija, iš kurios kilo virusas, taip pat pateko ir į JT, ir į WEF. Kinija kasmet organizuoja konferenciją "Naujųjų čempionų susitikimas", kurioje daugiausia dėmesio skiriama inovacijoms, mokslui ir technologijoms. Tą patį daro ir Jungtiniai Arabų Emyratai, organizuodami kasmetinį "Pasaulinės darbotvarkės aukščiausiojo lygio susitikimą", kuriame susitinka pirmaujančios pasaulio žinių visuomenės. Hitleris ir naciai panašiai nacizavo visą socialinį aparatą. Visus svarbius postus ir pareigas užėmė savi partijos nariai.

50 000 nacių šturmuotojų buvo paskirti pagalbine policija ir kartu su eiliniais policininkais galėjo dalyvauti persekiojant priešininkus. Šį savaitgalį Bergene vyko demonstracijos prieš blokavimo priemones. Vienas vyras dėl dalyvavimo jose kitą pirmadienį neteko darbo. Bergene vyriausioji infekcijų kontrolės pareigūnė taip pat pasitraukė, nes jai nebuvo leista dalyvauti posėdžiuose, kuriuose turėjo būti svarstomos koronarinės priemonės. Tai reiškia, kad priemonės yra pagrįstos ne profesiniu, o politiniu pagrindu.

Priemonės, kurias matome dabar, labiau kišasi į privatų žmonių gyvenimą nei tai, kas buvo patirta per nacių okupaciją Antrojo pasaulinio karo metais. Knygoje "Pilkasis vilkas: Adolfo Hitlerio pabėgimas" ("Gray Wolf: The Escape Of Adolf Hitler ") teigiama, kad Hitleris ir Eva Braun 1945 m. balandžio mėn. buvo slapta išskraidinti iš Vokietijos į fašistų valdomą Argentiną. Teigiama, kad Hitleris čia gyveno 17 metų, susilaukė 2 dukterų ir 1962 m. mirė pirmas). Fraktalų / panašumų čia yra, o pastaraisiais metais ši galinga gauja tapo vis arogantiškesnė ir radikalesnė. Keletą 10 metų jie naudojo "klimato kaitą" savo darbotvarkei pateisinti. Jie slepiasi po tokiais gražiais žodžiais kaip "Naujoji norma", "Tvarumas" ir "Žaliasis naujasis kursas", kuris yra ne tik pasiūlymas dėl klimato kaitos, bet ir priverstinis visos pasaulio bendruomenės pertvarkymas.

Švabas nori paversti mus beprasmiškais programuojamais darbo robotais, kurie dirbtų ir uždirbtų pinigus jam ir jo robotams, esantiems šiek tiek aukščiau sistemoje.

Viskas iš esmės yra informacija. Sąmonę galima užprogramuoti, bet sąmonę galima užprogramuoti ir neteisingai. Atrodo, kad į pasaulio grandinės plokštę buvo įsilaužta. Nėra abejonių, kad į ją įsiskverbė kompiuterinis virusas, kuris išplito beveik visose planetos vyriausybėse ir valdžios struktūrose. Akivaizdu, kad dabartinė pasaulio ekonominė sistema turi būti sugriauta į griuvėsius, visi turi būti pavaldūs naujai sistemai. (Pusė suaugusių norvegų šiandien yra priklausomi nuo valstybės išmokų). Svarbus žingsnis siekiant sužlugdyti visus nepriklausomus laisvai mąstančius žmones ir smulkųjį verslą.

Atminkite, kad 1 proc. žmonių jau seniai naudoja pažangos mitą, kad įtikintų žmones pritarti technologijoms, kurios sukurtos tik tam, kad mus išnaudotų ir kontroliuotų.

 

Tikslas.

2020 m. jau išgyvenome priverstinį sistemos žlugimą. Nors daugelio šalių ekonomika buvo sugriauta, politinė aukštuomenė ir itin turtingi Bezosas, Zuckerbergas ir Gatesas padidino savo turtus. Jų fantazijų pasaulyje nėra taršos ir klimato niokojimo, nėra privačios nuosavybės (tik tų, kurie yra viršuje). Niekas nevalgys mėsos, gyvensime blokuose ala Rytų Europa ir gausime piliečio atlyginimą. Jei mums pasiseks, gausime šiek tiek judėjimo laisvės, jei tinkamai elgsimės. Štai nedidelis WEF tikslų sąrašas.

  •     Šiuolaikinė pinigų teorija - panaikinamas centrinis bankas. "Facebook" valiuta "Svarstyklės" yra skaitmeninė ir neturi ribų.
  •     Žiedinė ekonomika - Nuosavybės teisės panaikinamos, nuoma - ne nuosavybė.
  •     Blokų grandinė - sekimo mechanizmai nustato, kiek pinigų gausite (Facebook LifeLog), panašiai kaip Kinijos kredito balas.
  •     Daiktų internetas - 5G sujungia mus su "Daiktų internetu". Nano technologijos įsiskverbs į mūsų DNR.
  •     Intelektinė nuosavybė - Genetinė modifikacija / atminties lustas, kam tada priklausysite jūs?
  •     Virtualioji realybė - judėjimo laisvė panaikinama ir jūs gyvensite VR pasaulyje.

Klausas ir jo dronai iš tiesų skirti dirbtiniam intelektui (DI), robotikai, daiktų internetui, autonominėms transporto priemonėms, 3D spausdinimui, nanotechnologijoms, biotechnologijoms ir kt. Knygoje jis rašo turintis vilties, kad mūsų užsitęsusi ir galbūt ilgalaikė baimė užsikrėsti virusais paspartins nenumaldomą žygį automatizacijos link.  Kad įsitikintume, jog buvome deramai ĮSPĖTI, jis savo knygoje pakartoja šiuos dalykus.

  • Jis aprašo, kaip technologijos "gali įsiskverbti į iki šiol privačią mūsų minčių erdvę, skaityti mūsų mintis ir daryti įtaką mūsų elgesiui". (Atrodo, kad daugeliui tai jau įvyko).
  • "Pagalvokite apie neribotas galimybes, kai milijardai žmonių yra prisijungę prie mobiliųjų įrenginių. Tai suteikia unikalią duomenų apdorojimo galią, saugojimo galimybes ir žinias. (12 psl.)
  • "Neįtikėtinos 4-osios pramonės revoliucijos sukeltos inovacijos, pradedant biotechnologijomis ir baigiant dirbtiniu intelektu, iš naujo apibrėš, ką reiškia būti žmogumi, " (34 psl.).
  • "Ateitis mes iššūkį mūsų supratimui, ką reiškia būti žmogumi, tiek biologiniu, tiek socialiniu požiūriu." (35 psl.)
  • "Neurotechnologijų ir biotechnologijų pažanga jau dabar verčia mus kelti klausimą, ką reiškia būti žmogumi". (36 psl.)
  • Kalbant apie žiniasklaidą ir naujienas, Klausas prognozuoja: "Technologijos vystosi taip sparčiai, kad 2020-ųjų viduryje 90 proc. naujienų bus generuojamos algoritmu, dažniausiai be jokio žmogaus įsikišimo (žinoma, išskyrus algoritmo kūrimą).  Atrodo, kad tai jau įdiegta. Tą patį smegenų plovimą matome visuose žiniasklaidos kanaluose.
  • "Viskas bus išmanu ir prijungta prie interneto". Tai galioja ir gyvūnams, jutikliai bus prijungti prie galvijų..." (17 psl.). Įmonė "Chipsafer" yra susijusi su WEF ir čipuoja galvijus, jie kuria kompiuterines mikroschemas, kurios stebi gyvulių sveikatą ir elgseną, kad būtų galima ieškoti anomalijų ir užkirsti kelią ligoms bei epidemijoms. Kai esate multimilijardierius, kuris nori sekti "savo galvijus", išmintinga juos čipuoti. Tą pačią sistemą galima taikyti ir žmonėms.

Pageidautina vartoti jų / Billo Gateso RNA vakcinas , būti nuolat stebimam ir nieko neturėti.  Nes taip tapsite laimingi. O autoritarinis Klausas, atmetantis bet kokią demokratijos ir demokratijos idėją, jau yra pakeliui formuoti žmoniją pagal savo liguistą, fašistinę, kapitalistinę pasaulėžiūrą. Tereikia tik džiaugtis. Dabar Klausas atrodo labiau pasitikintis savimi, tikriausiai todėl, kad 2019 m. birželio 13 d. WEF į komandą gavo pačias Jungtines Tautas. Susitikime dalyvavo WEF direktorius Børge Brende, steigėjas Klausas Schwabas ir JT generalinis sekretorius Antonio Guterresas. JT norėjo paspartinti savo tvarios 2030 m. darbotvarkės įgyvendinimą.

 

Tik nedaugelis gali atsispirti valdžiai, o Norvegiją valdo radikalūs globalistai.

Sudarius susitarimą su JT, WEF surengė virtualų susitikimą su kitais globalistiniais tranais, kuriame pasiūlė "iš naujo nustatyti" pasaulio ekonomiką. Jie norėjo paspartinti įvykių eigą, kad būtų pradėta socialinė ir ekonominė transformacija, kurios reikia, kad JT galėtų pasiekti savo Darbotvarkės iki 2030 m. tikslus.

 

Planuojama nauja pasaulinė religija.

Žmogaus teisių advokatė Elizabeth Yore Vatikane susitiko su popiežiumi Pranciškumi ir kitais globalistais dronais. Ji atskleidžia, kad 2020 m. spalį popiežius atnaujino slaptą susitarimą su Kinijos valdžios institucijomis, taip pat įspėdamas apie artėjantį pasaulinį "bedievišką" komunistinį pasitraukimą. (Nuoroda į vaizdo įrašą)

Kalbant apie religinį aspektą, popiežius taip pat palaiko sąjungą su JT. Pirmas dalykas, kurį jis padarė, kai buvo paskirtas 13.3.13, buvo JT tvarumo tikslų ir Paryžiaus susitarimo skatinimas. Valstybės sekretorius Mike'as Pompeo 2020 m. spalio mėn. keliavo į Vatikaną, kad sustabdytų popiežių nuo susitarimo su Kinija atnaujinimo, tačiau popiežius atsisakė su juo susitikti.

 

Netrukus popiežius pradės naują projektą "Viena pasaulinė religija". (Šaltinis)

Kiekvienas, kuris turi šiek tiek proto ir moka šiek tiek skaičiuoti, supranta, kad tai nėra pavojinga pandemija tikrąja to žodžio prasme. Dabar miršta maždaug tiek pat žmonių, kiek ir per įprastą gripą, bet jie gerai susiorganizavo. Atminkite, kad sąmoningumą galima užprogramuoti.

Globalistiniai tranai įgijo tiek galios, kad įveikia opoziciją ir naudojasi pandemija savo įtartinai darbotvarkei rutulioti. Atminkite, kad tie, kuriems šiandien "priklauso", turi savo vyriausybes, korporacijas, medicinos pramonę, žiniasklaidą ir socialines platformas, todėl taip gerai sekėsi visa komunistinė cenzūra, kurią matėme "Twitter", "Instagram", "Facebook", "Youtube" ir t. t.

Ir, žinoma, globalistai dronai nekenčia prezidento Trumpo. Jis dirba savo darbą taip, kaip turėtų dirbti prezidentas.

 

"Savyje pažįsti kitą".

Prezidentas D. Trumpas ir visi, kurie jį palaiko, vaizduojami kaip supranacionalistai, naciai ir dešinieji radikalai. Nes jis, kitaip nei kai kurie kiti, iš tikrųjų rūpinasi tauta, kuriai vadovauja. Be to, jis ištraukė JAV iš kelių globalistinių susitarimų ir ištirs, pavyzdžiui, JT PSO, kuri visame pasaulyje diktuoja plandemiją.

Tik nuo JAV priklauso, ar sugebėsime ateityje išsaugoti kažką panašaus į Vakarų civilizaciją, prie kurios esame pripratę. Trampas yra jo garsioji siena (galvokite apie simboliką), kuri stovi pasaulio užvaldymo kelyje, jis turi eiti ir Bidenas, jei jie nori įgyti pasaulinį viešpatavimą, ir jie nesitraukia iš kelio dėl masinio rinkimų klastojimo.

 

Pastaraisiais mėnesiais visi globalistų dronai parodė aiškų nenorą demokratijai ir demokratiniams procesams.

Jie be jokių skrupulų stengiasi paneigti paprastų žmonių interesus, nuomones ir pasirinkimus.

 

Sveiki atvykę į "Norgorea"!

Kinijos valdomoje ES ir Norvegijoje bauginimo propaganda pasiteisino ir per metus mes lėtai, bet užtikrintai pasinėrėme į vis didesnę priespaudą ir prievartą. Tarp su WEF susijusių bendrovių, savaime suprantama, rasime vakcinos Bilą (Gatesą), kuris dabar neabejotinai dreba iš susijaudinimo ir yra pasirengęs vėl tapti turtingiausiu pasaulio žmogumi. O dabar artėja planuojamas didelis finansinis atsigavimas. Naujasis fašizmas diena iš dienos žengia į priekį, prisidengdamas tokiais bauginančiais žodžiais kaip biologinis saugumas ir pandemija. Uždarymo tikslas - ne išgelbėti jus nuo COVID-19, bet atimti iš jūsų ir tą nedaugelį laisvės, kuri jums dar liko.

Beveik 50 000 mokslininkų ir gydytojų iš viso pasaulio pasirašė peticiją prieš COVID-19 uždarymą. Jie yra rimtai susirūpinę ir mano, kad jie daro nepataisomą žalą žmonėms. Ši peticija vadinasi Didžiojo Barringtono deklaracija. Visa tai taip absurdiška, kad sunku patikėti, jog tai tiesa. Neįtikėtina stebėti aroganciją, etiką, žemą moralę ir visišką demokratinių procesų nuvertinimą. Tiesiog beprotybė. O mūsų pačių ministras pirmininkas be problemų siunčia milijardus iš Norvegijos, kad nušlifuotų savo tarptautinę padėtį tarp globalistų.

 

Ar jaučiatės nepritapę pasaulyje? Tai geras ženklas.

Galutinis tikslas - ištirpdyti nacionalines pasaulio valstybes. Kiekvienas turėtų įžengti į Klauso 4-osios pramonės karalystės viziją. Skaitmeninis pasaulis su išmaniaisiais miestais / stovyklomis. Visa laisvė išgaruos, visi bus stebimi ir niekas nebegalės skųstis, protestuoti ar demonstruoti. Savotiška skaitmeninė senosios Fojdalo sistemos versija, kai visagalis elitas valdo ir kontroliuoja viską ir visus.

 

Mūsų smegenyse natūraliai įdiegtas "Wifi". (Šaltinis).

Gyvename daugiamatėje realybėje. Visi žmonės jau yra susiję per daugybę sluoksnių ir lygmenų. Tikiu, kad visos technologijos iš tiesų turi dvasinę paskirtį. Palaikyti, vystyti ir stiprinti mūsų protinius ir dvasinius gebėjimus. Priešingai nei jas riboti, kontroliuoti ir stebėti, kaip jos naudojamos šiandien.

Pasaulį valdo žmonės, kurie, regis, prarado ryšį su savo integruotu Wifi / siela. Klausas ir jo dronai užgoš esamą tinklą, jiems nerūpi puoselėti ar daugiau sužinoti apie dvasinę tikrovę, kuri egzistuoja už jos ir valdo istorijos "atsitiktinumus". Jei žmonija suprastų, kad visi esame dvasinės būtybės dvasiniame pasaulyje, ir atsidėtų tokios pasaulinės kultūros kūrimo darbui, nemokama energija ir maistas, įranga, technologijos, žiniasklaida ir valdžia atsirastų savaime.

 

Tikiu prigimtiniu žmogumi ir tikiu laisve.

Esame liudininkai nusikalstamo perversmo, kurį įvykdė elitas, įsiskverbęs į visus visuomenės lygmenis, ir jie negerbia nei konstitucijos, nei demokratijos. Fašizmas ir komunizmas jau buvo išbandyti nesuskaičiuojamą daugybę kartų, ir tai niekada nesibaigė gerai. Jis žudo privačią iniciatyvą ir visada veda šalis į skurdą ir autoritarinę kryptį.

Norvegija ir dauguma Europos šalių, deja, atrodo, buvo užburtos Kinijos viruso. Galime lažintis, kad siena Jungtinėse Valstijose stovi. Viena iš paskutiniųjų demokratijos tvirtovių prieš beprotybę. Tada galėsime tikėtis, kad korumpuota gauja ir jos planai kartą ir visiems laikams bus išmesti ten, kur jai ir priklauso. Ant istorijos laužo.

Visa tai, kas gera šiais laikais, kuriais gyvename, ir atsiskleidžia. Baigsiu įdomiu Danniono Brinklio ir Deivido Serados pokalbiu. Jie diskutuoja apie įvairius dalykus, pradedant gyvenimo ir mirties prasme ir baigiant padėtimi šiandieniniame pasaulyje.