2008 08 08 LRT informacinė ataka prieš Lietuvos piliečius

Autorius: Мы едем едем едем, а куда мы едем? Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-08 15:22:00, skaitė 531, komentavo 10

2008 08 08 LRT informacinė ataka prieš Lietuvos piliečius

2008-08-08 LRT melavo savo piliečiams, kad užtikrintų jų paramą Lietuvos režimo užsienio politikai.

07:00 Lietuvos Radijas: Gruzijos pajėgos vykdo operaciją Pietų Osetijoje.
20:30 Panorama: Rusija užpuolė Gruziją.

Per panoramą buvo rodomi šaudantys gruzinų gradai, kurie dienos metu buvo rodomi pasaulio žiniasklaidoje, bet už kadro Vykintas Pugačiauskas sakė: RUSIJA UŽPUOLĖ GRUZIJĄ. Kas formaliai gali būti laikoma lokalia tiesa, bet žiūrint į dienos įvykius, kai Gruzija visą dieną bombardavo Pietų Osetijos sostinę - tai visiškas melas

LRT yra Lietuvos režimo propagandos įrankis. Įrankis skirtas užduoti RITMĄ gyvuliams. Kad gyvuliai būtų sinchronizuoti su centru, kad žinotų kaip reikia elgtis vienu ar kitu atveju. Kad būtų galima suvaldyti vieną ar kitą nepaklusnų gyvulį, jei toks atsirastų. Jei gyvuliui iš anksto iš centro nenurodyti, kaip jam reikia elgtis - jis dvejos ir bandys nuspęsti pats. Jis gali sugalvoti net kokį nors referendumą.

Gyvulys turi kelias užduotis - dirbti, mokėti mokesčius, daugintis. Gyvulys, kuris maištauja prieš režimą, turi būti sunaikintas.

Kur Vitas Tomkus? ar jis buvo nuteistas slaptame teisme? ar jam paskelbtas slaptas nuosprendis? ar jis dabar yra slaptame kalėjime kuriame atlieka slaptą bausmę?