Tikrieji naudingi idiotai

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/tikr... 2022-08-08 21:23:00, skaitė 288, komentavo 6

Tikrieji naudingi idiotai

Prieštaringai vertinamas Gabrielius Landsbergis socialiniame tinkle „Twitter“ pasveikino N. Pelosi žingsnį, kelionę į Taivaną: „Dabar N.Pelosi gerokai plačiau atvėrė duris į Taivaną. Esu tikras, kad netrukus pro jas įžengs ir kiti laisvės ir demokratijos gynėjai“.

Kinijos diplomatinė atstovybė Lietuvoje penktadienį šią žinutę pavadino kenkiančia: „Šie klaidingi kai kurių Lietuvos politikų pasisakymai dar labiau kenkia dvišaliams Kinijos ir Lietuvos santykiams, kenkia Lietuvos šalies patikimumui ir pagrindiniams jos žmonių interesams“.

Paaštrinti Kinijos ir Taivano konflikto į Taivaną išvyko lietuviškų politikų delegacija

Sekmadienį į Taivaną atvyko delegacija iš Lietuvos, vadovaujama susisiekimo viceministrės Agnės Vaičiukevičiūtės. Tai pranešė salos užsienio reikalų ministerija.

„Taivanas nuoširdžiai sveikina Agnę Vaiciukevičiūtę ir jos delegaciją! Linkime susisiekimo viceministrei produktyvaus penkių dienų vizito, kurio tikslas – stiprinti strateginį bendradarbiavimą ir verslo ryšius pažangiuose sektoriuose“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašo ministerija.

Landsbergių režimas yra tikrieji Lietuvos priešai, penktoji kolona ir naudingi idiotai. Jie nesuvokia, kokią daro žalą Lietuvai ir jos žmonėms.

SN inf.