Rinkimams artėjant…

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/rink... 2022-09-13 19:45:00, skaitė 316, komentavo 8

Rinkimams artėjant…

Mes tampam vis atsargesni. Vis atidesni. Vis akylesni. Gyvenimas išmoko. Klaidos išmoko. „Grėblys į kaktą“ išmoko.

Mus vis sunkiau apgauti.

Kai kurie sako – nu negali visais nepasitikėti. Gali. Kai tiek kartų apgavo, gali. Turi teisę. Turi teisę įtarti kiekvieną.

Dabar, kad patektum į valdžią, turėsi praeiti visus detektorius. Melo. Drąsos. Praeities. Pasitikėjimo. Turėsi parodyti savo šešėlį. Kad nebereikėtų juo manipuliuoti kitiems. Tam reikės drąsos. Kalbų nebepakaks. Pūkuoti ir gražūs zuikučiai nebepraeis.

Viskas nebebus taip paprasta.

Žmonės mato. Žmonės nebėra tokie naivūs. Jie kelia klausimus ir stebi atsakymus. Jie stebi kiekvieną detalę. Jie sprendžia sudėtingus rebusus.

Patys to išmokėt. Patys mus privertėt tai daryti. Gal reikia padėkoti? Gal. Bet tuo pat metu reikia spjauti į veidą. Už šitiek metų skleistą melą. Už manipuliacijas žmonėmis. Už manipuliacijas žmonių naivumu.

Tai, ką darote, yra baisu. Šlykštu. Bet, turbūt, reikia padėkoti ir už tai. Atvėrėt akis. Savo purvinu darbu jūs mums atvėrėt akis. Kurios jau nebeužsivers.

Atvėrėte pandoros skrynią. Ne mūsų. Savo.

Turėsite daug darbo, nes žmonių naivumas dingo. Bus vis sunkiau įpaišyti savo žmones į mūsų tarpą. Aktoriai dabar turės būti labai gerai paruošti.

Spektaklis prasideda.

Sėkmės. Jums jos prireiks.

Eglė