Dr. Robertas Malone'as ir globalistinė perspektyva - kaip viską išsiaiškinti

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.americaoutloud.com... 2022-09-14 08:56:00, skaitė 197, komentavo 0

Dr. Robertas Malone'as ir globalistinė perspektyva - kaip viską išsiaiškinti

Šiuo metu Amerikoje vyksta vidaus karas. Vadinkite jį pilietiniu, revoliuciniu ar dvasiniu karu tarp gėrio ir blogio. Sutiksiu su jumis visais. Faktas tas, kad puolama kiekviena gera mūsų šalies moralės sritis. Atėjo laikas susivienyti ir sustiprinti savo pajėgas, net ir savo pačių menkų poreikių ir troškimų sąskaita. Ne todėl, kad mūsų poreikiai nėra svarbūs, bet kartais juos reikia atidėti į šalį. Taip, aš noriu būti mėgstamas. Man patinka pagyros iš tų, kuriuos gerbiu. Tačiau kiek energijos ir laiko turėčiau išeikvoti šiems įsivaizduojamiems poreikiams tenkinti? Išdidumas gali kainuoti mums sukti ratus ir greitai niekur nenueiti. Dabar ne laikas puoselėti savo išdidumą. Tai aistros metas.

Priešas, su kuriuo dabar susiduriame, yra gudrus ir nutildė didelę dalį gyventojų. Šioje kovoje esame atsiliekantys tik dėl savo tylėjimo ir neveiklumo. Tačiau tie iš mūsų, kurie išdrįsta prabilti garsiai, labai rizikuoja. Kaip ironiška ir liūdna, kad grasinimai ir išpuoliai prieš mus pernelyg dažnai kyla iš mūsų pačių pusės. Tai nepriimtina. Tai tikras nesėkmės mūšio lauke receptas.

Pernelyg dažnai girdžiu, kaip tarp stiprių laisvės kovos lyderių šmėžuoja vidinis priešiškumas. Vieni kovoja už tiesą medicinoje, kiti - už saugias mokyklas. Dar kiti priešinasi globalistų judėjimui, kakofoniškiems seksualiniams iškrypėliams ar nuolat kylančiai dar vienų pavogtų rinkimų grėsmei. Tarp mūsų yra daug gerų karių, kurie dalyvauja daugybėje gerų kovų. Kad ir kaip dalyvautume, galiausiai visi esame įtraukiami į kruviną politikos areną. Bet ar nevertėtų mums visiems likti savo juostoje? Tiesiog laikytis savo kompetencijos srities ir tiesiog vengti politikos? Tai lengviau pasakyti, nei padaryti. Medicinos maištininkai galiausiai buvo politikai. Tie, kurie užgrobė JAV švietimo departamentą, turi labai politinę darbotvarkę. Argi visa globalistų veikla nėra pasaulinė politika? Su visomis apgaulingomis nihilistinėmis fanfaromis globalistų vienvaldystė dieną ir naktį strateguoja, kaip mus, jų įsivaizduojamus patikėtinius, suvaldyti.

Neseniai pakeliui į oro uostą po medicinos konferencijos "Vartai į laisvę", kurioje kiekvienas iš mūsų kalbėjo skirtingomis temomis, 30 minučių diskutavau su daktaru Robertu Malonu. Esame vienoje komandoje. Nemanome 100 proc. vienodai, ir tuo džiaugiuosi. Man patiko išgirsti jo požiūrį. Ar daktaras Malonas padarė pasauliui ką nors gero? Sakyčiau, kad taip! Ar jis neragino sustabdyti pasaulinės mRNA "vakcinos" programos? Jis tai padarė. Jis sakė, kad tai pavojinga. Ir savo poziciją tvirtai pagrindė gerais moksliniais įrodymais.

Neseniai paskelbtuose straipsniuose jis atkreipė dėmesį į tai, kad Pasaulio ekonomikos forumas (WEF) kasmet rengia susitikimus ne tik Davose, bet ir Kinijoje. Jis taip pat atskleidė WEF "Naujųjų čempionų" bangą.

Robertas Malone'as yra gydytojas ir mokslininkas, tačiau štai jis visiškai pasinėrė į bjaurų politikos pasaulį. Ar tai blogai? Ar jis turi kalbėti tik apie virusus ir vakcinas? Džiaugiuosi, kad jis gerai nušvietė Kovido temą. Iš jo daug sužinojau. Jis yra protingas ir giliai mąstantis žmogus.

Tačiau protingas filosofas nesidžiaugia įkvėpimu, kaip ir Biblijos autoriai. Jo pažiūros ne visada gali būti teisingos mūsų akimis. Tačiau ir mes nesame įkvėpti Dievo Šventosios Dvasios. Kad ir kaip norėčiau manyti, jog esu tobulas, žinau, kaip apgailėtinai man visur nesiseka. Turiu pagirti daktarą Malonę už jo išmintį matyti platesnį vaizdą. Mūšis, kurį mes kovojame, niekada nebus laimėtas gydytojo kabinete, ir jis tai žino. Kartą suabejojau daktaru Peteriu McCullough dėl to, ką supratau kaip jo nenorą išeiti iš tos gydytojo dėžutės. Ką pasauliui davė daktaro Piterio Makullougo medicininės įžvalgos ir liudijimai? Daugiau, nei galėčiau įsivaizduoti! Esu labai dėkingas už jo indėlį. Dievas pastatė jį į puikią padėtį, kad jis galėtų daryti įtaką pasauliui vardan gėrio. Štai kodėl paraginau jį "papasakoti, kodėl" vyriausybė daro blogus dalykus, nuo kurių dabar kenčiame. Tačiau man lengva tai pasakyti. Mane jau užsipuolė ir sunaikino medicinoje. Ar noriu to paties daktarui McCullough? Žinoma, ne. Laikau jį savo broliu. Savo broliu laikau ir Robertą Malonį. Argi mes nesame gydytojų brolija medicinoje? Mes visi kenčiame, nes kovojame dėl pacientų gerovės.

Galėčiau išvardyti apie šimtą gydytojų, kurie garsiai propagavo sveiką medicinos praktiką. Klausydamasis jų žodžių, retai kada jiems visiškai pritariu. Bet kas iš to? Ar mano nuomonė turėtų sumenkinti jų daromą gėrį? Kad taip niekada nebūtų! Gydytojai yra nepriklausomi mąstytojai. Geras gydytojas yra tas, kuris abejoja viskuo, įskaitant viską, ką mes patys sakome ir darome. Kuo daugiau mokausi, tuo labiau suprantu, kiek daug nežinau. Niekada nebūsiu patenkintas savo dabartinėmis žiniomis ar išmintimi. Visada noriu daugiau. Bet kodėl? Ar šis siekis kyla iš aistros? O gal iš išdidumo? Į šį klausimą turėtume atsakyti prieš veidrodį, vieni ir nuolankia širdimi.

Trapaus ego sindromas (FES) tam tikru mastu pasireiškia mums visiems. Jei esate vyras, dėl kraujagyslėmis tekančio testosterono esate labiau linkęs į trapų ego nei jūsų bendraamžė moteris. (Kiek daug berniukų patyrė skausmą dėl dvigubos drąsos!) Jei esate gydytojas, esate dar jautresnis. Jei tampate populiariu ar garsiu gydytoju, dar labiau esate linkęs į trapų ego. O dar blogiau, jei esate garsus žmogus, kuris šlovinasi dėmesio centre, esate labiausiai pažeidžiamas FES. Kokia problema? Pasididžiavimas. Mums visiems vertėtų suprasti pagrindinę tiesą: nesate toks geras, kaip manote, ir nesate toks blogas, kaip manote. Kitaip tariant, stovėkite kojomis ant žemės.

Turime rinktis aistrą, o ne išdidumą. Aistrą teisingumui ir teisumui. Kadangi centriniai bankai laiko mus amžinai įsiskolinusius, krauju ir pinigais praturtinti vaistai - sergančius, pagrindinės žiniasklaidos platformos - neišmanančius arba nutildytus, o neišrinkti federaliniai agentai - engiamus, mūsų laukia kova už savo gyvybę. Kai kurie iš mūsų atsisako vadinti berniuką mergaite, pedofiliją - seksualiniu pasirinkimu, vabalus - pagrindine mityba, "Žaliąjį naująjį kursą" - geru sandėriu, o naująją normą - normalia. Mes gerbiame vėliavą, garbiname Dievą, tarnaujame savo šaliai ir gyvename bei mirštame pagal Konstituciją. Kai prasideda sunkumai, žengiame į priekį, o ne atgal. Esame gerai apsiginklavę Dievo žodžiu ir ginklų bei šovinių arsenalu. Mes nevengiame diskutuoti apie mūsų Teisių bilį, įskaitant tai, kas būtina laisvos valstybės saugumui užtikrinti. Mes esame Amerikos patriotai.

Kai kurie iš mūsų yra ūkininkai, kurie deda maistą ant stalo. Daugelis iš mūsų dirba amatuose, kurie palaiko Amerikos ratų judėjimą. Kai kurie slaugytojai ir gydytojai praktikuoja sveiką mediciną ir iš tikrųjų skatina gerą sveikatą. Yra puikių tėvų, kuriems sveikų vaikų auklėjimas yra svarbiausias prioritetas. Kaip vienas patriotas, kalbėdamas kitam, galiu su pasididžiavimu pasakyti, kad Amerikos kovotojai už laisvę atgyja taip, kaip nebuvo rodomi nuo tada, kai ši tauta paskelbė nepriklausomybę nuo despotiškos motinos šalies. Artėjant kovai tarp dievobaimingų krikščionių amerikiečių ir grėsmingiausių mūsų nesąžiningos federalinės vyriausybės jėgų, dar niekada taip nereikėjo atkreipti mūsų dėmesio į patriotų vienybę be kompromisų, kaip dabar. Ir tai reikalauja šiek tiek asmeninių apmąstymų tarp mūsų visų.

Protingas pasaulis suprato gero mokslo reikšmę. Kadangi medicinos maištas pirmą kartą tapo priemone, kuria dabar mūsų vidaus priešai siekia mus nuversti, pamąstykime, ką reiškia siekti gero mokslo. Tai reiškia, kad reikia gerbti mokslinio tyrimo ir atradimo metodą. Tai reiškia dialogą. Mes diskutuojame, o ne ginčijamės. Mes diskutuojame, o ne puolame. Arba bent jau turėtume. Kiekvienas geras mokslininkas žino, kad dažniausiai klystame, o ne esame teisūs. Tačiau klysti, jei širdies ketinimai geri, nėra nuodėmė. Ir neturėtume to taip laikyti. Mes mokomės iš savo klaidų.

Taip pat nepamirškime, kad gero mokslo principai galioja ne tik medicinos, bet ir žemės mokslams, ir taip - net politikos mokslams. Tegul mokslas būna mokslas. Ir elkimės mandagiai bei būkime malonūs savo kaltinimuose ir diskusijose. Tik laiko klausimas, kada atsidursime ant trumpojo pjūklo galo. O tai visada skaudu. Didžiausias brolių būrį skaldantis dalykas yra išdidumas. Mes visi jo turime. Visi tam tikru laipsniu kenčiame nuo trapaus ego sindromo. Dėkokime Dievui, kad turime daug puikių karių, daug gerų kovotojų. Suskilę namai yra sugriauti namai. Tai Šėtono reikalas, ir aš galiu tik melstis, kad jis suskaldo savo demoniškus blogio pasekėjus. Mes neturime leisti jam suskaldyti teisingų Dievo gerų vyrų ir moterų namų dėl savo išdidumo. Kova yra pakankamai sunki! Dabar susiduriame su nacionaline krize. Tegul tai būna mūsų dėmesio centre. Didžiausia problema, kurią dabar turime spręsti, yra Amerikos suverenitetas. Mūsų tikslas turėtų būti stiprinti vieni kitus, džiaugtis ir didžiuotis vieni kitų pergalėmis. Kad ir kokie teisūs save laikytume, tik kenkiame savo reikalui, kai trypiame vieni kitus.

Būsiu pirmasis, kuris laikysis principų. Kompromisai - ne mano žaidimas. Galiu būti toks pat užsispyręs kaip ir jie. Ir esu tvirtai laikęsis daugelio moralinių principų. Tačiau jei nebūsiu atsargus, mano didžiausios stiprybės gali tapti ir didžiausiomis silpnybėmis. Turiu išmintingai rinktis žodžius: nuo to, kaip pasakysiu "tai", gali priklausyti visas pasaulio skirtumas. Savo žodžiais galiu griauti arba kurti. Jei į mano žinią iš tyros širdies įsiskverbia puikybė ir ją iškreipia, tuomet geriau patylėsiu. Kai įžeidžiu, pasakyti "atsiprašau" neturėtų būti sunkūs žodžiai.

Jei siekiame laimėti šį karą prieš pačias blogiausias jėgas, kokias pasaulis iki šiol yra sukūręs, geriau melskimės ir pirmiausia melskime nuolankumo. Paskui išminties, paskui drąsos, o tada vienybės. Tas žmogus, stovintis šalia jūsų, vieną dieną gali išgelbėti jums gyvybę. Dėl šios priežasties turėtume įsiklausyti į apaštalo Pauliaus žodžius, kuris įspėjo: "Tegul jūsų kalba visada būna maloni, pagardinta druska, kad žinotumėte, kaip turėtumėte kiekvienam atsakyti" (Kolosiečiams 4, 6). Kiekvienam iš jūsų, dalyvaujančiam kare su mūsų kūno ir sielos priešais, dėkoju už tai, kad nusprendėte stovėti ir kovoti. Dievo malone mes laimėsime šį karą. Ir vieną dieną netrukus galėsime kartu gurkšnoti spaustas Dievo malonės vynuoges, nes pasirinkome teisingą aistrą, o ne velnišką išdidumą.