Kanadoje transvestitas mokytojas užsidėjo milžiniškas krūtis

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-09-20 18:38:00, skaitė 286, komentavo 1

Kanadoje transvestitas mokytojas užsidėjo milžiniškas krūtis

Kanados vidurinės mokyklos mokytojas transvestitas (straipsnyje jis klaidingai vadinamas "translyčiu". Biologijos mokslas žino tik vyrišką ir moterišką Homo sapiens lytis. Yra išsigimimų. Tai vadinama hermafroditizmu)  sukėlė diskusijų po to, kai pasirodė nuotraukos, kuriose  šis galimai psichiškai nesveikas žmogus, mokydamas mokinius, dėvi didelių krūtų protezus.

AVvXsEiCoBz5INziPo-4l3OVg2bszqiMletkuLhB3WSt9cUjgYeOx67EZl6bZWnVT0bsr_cisJsvckxk8SXcSmqLdusDza_L_UE-XfpOhueE2dxCq9_9lj0_uE7A5hzIcrwKjXWvWvgY89EMfojjaJOcjuTMNAow8mJgHDoqtCD55xHk1apNr-8yqzdm8sIx=w521-h293

JAV portale Zerohedge rašoma:

Kayla Lemieux, Ontarijo provincijos Oukvilio Trafalgaro vidurinės mokyklos gamybos technologijų mokytoja Kayla Lemieux, kuri prieš metus pradėjo pereiti iš vyro į moterį, internete paplito po to, kai mokiniai padarė mokytojos nuotraukų ir vaizdo įrašų, regis, be jos žinios.

Reaguodama į tai, vidurinė mokykla apgynė savo darbuotoją, parašė tėvams laišką ir paaiškino, kodėl palaiko M. Lemieux lyties išraišką, praneša "Reduxx".

Tėvams skirtame pareiškime mokykla rašė:

"Oukvilio Trafalgaro vidurinė mokykla, kaip Haltono rajono mokyklų valdybos (HDSB) mokykla, pripažįsta mokinių, darbuotojų, tėvų / globėjų ir bendruomenės narių teises į teisingą elgesį be diskriminacijos dėl lytinės tapatybės ir lyties išraiškos.

Siekiame skatinti teigiamą mokymosi aplinką mokykloje, atitinkančią HDSB vertybes, ir užtikrinti saugią ir įtraukią aplinką visiems mokiniams, darbuotojams ir bendruomenei, nepriklausomai nuo rasės, amžiaus, gebėjimų, lyties, lytinės tapatybės, lyties išraiškos, seksualinės orientacijos, etninės priklausomybės, religijos, kultūrinių apeigų laikymosi, socialinių ir ekonominių aplinkybių ar kūno tipo / dydžio."

HDSB pirmininkė Margo Shuttleworth laikraščiui "Toronto Sun" sakė, kad "ši mokytoja (dėstanti parduotuvę) yra itin veiksminga mokytoja", ir pridūrė, kad "visiems vaikams labai patinka būti šioje klasėje".

https://www.zerohedge.com/political/high-school-defends-trans-teacher-who-wore-massive-fake-breasts-class