Superšemito/šmito metai - pasaulinė skolų krizė, valiutos žlugimas, didžiojo persitvarkymo metai

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-23 08:33:00, skaitė 375, komentavo 5

Superšemito/šmito metai - pasaulinė skolų krizė, valiutos žlugimas, didžiojo persitvarkymo metai

Kas yra šemita?

Kai tik žydai apsigyveno Šventojoje Žemėje, jie pradėjo skaičiuoti ir laikytis septynerių metų ciklų. Kiekvieno ciklo kulminacija būdavo šabo metai, pažodžiui vadinami šemita : "atleisti".

Idėją, kad nelaimės gali įvykti per Šemitos metus, maždaug prieš aštuonerius metus išpopuliarino Džonatanas Kanas, kuris, ko gero, geriausiai žinomas dėl savo knygos "Giesmininkas" (The Harbinger).

Sutapimai

  • 1901-1902 Šemito metai - akcijų rinka nukrenta beveik 50 %.
  • 1916-1917 Šemito metai (*Superšemito metai) - Akcijų rinka nukrenta 40 %. JAV įsitraukia į Pirmąjį pasaulinį karą. Vokietija, Rusija, Austrija, Turkija ir Didžioji Britanija patiria ekonominį žlugimą.
  • 1930-1931 Šemito metai - Didžioji depresija. Didžiausia finansų krizė šiuolaikinėje istorijoje.
  • 1937-1938 m. Šemito metai - žlunga pusė vertybinių popierių rinkos ir prasideda pasaulinė recesija.
  • 1944-1945 m. Šemitos metai - Vokietijos reicho ir Didžiosios Britanijos teritorijų užvaldymo pabaiga. Amerikos, kaip pasaulio supervalstybės, įsigalėjimas. Bretton Woods konferencija, kurioje JAV doleriui suteikiamas pasaulinės rezervinės valiutos statusas, o aukso įtaka mažėja.
  • 1965-1966 Šemito metai (*Superšemito metai) - akcijų rinka nukrito beveik 25 %.
  • 1972-1973 Šemito metai - akcijų rinka krenta beveik 50 %. Pasaulinė recesija; JAV naftos krizė.
  • 1979-1980 Šemito metai - pasaulinis nuosmukis.
  • 1986-1987 Šemito metai - "juodasis antradienis"; akcijų rinka krinta 1/3.
  • 1993-1994 m. Šemito metai - obligacijų rinkos žlugimas.
  • 2000-2001 Šemito metai - rugsėjo 11 d. Rinkos atsidaro paskutinę Šemito dieną, rugsėjo 17 d.; akcijų rinka nukrenta 700 punktų.
  • 2007-2008 Šemito metai - paskutinę Šemito ašarų dieną, rugsėjo 29 d., akcijų rinka nukrenta rekordiškai daug - 777 punktais.
  • 2014-2015 Šemito metai  https://cointelegraph.com/news/the-shemitah-are-we-just-days-away-from-global-economic-destruction-op-ed-
  • 2022 Šemito metai

Vokietijos įstatymų leidžiamoji valdžia -  "diena, kurią prisiminsime..."

Ką jie planuoja daryti 2022 m. rugsėjo 24 d.?  Kaip matysite toliau, Vokietijos įstatymų leidžiamosios valdžios narys atvirai perspėja, kad rugsėjo 24-oji bus diena, kai kiekvienas prisimins, "kur tiksliai buvo".  Nereikia nė sakyti, kad tokios dienos pasitaiko ne taip jau dažnai.  Tiems, kurie tuo metu buvo gyvi, Džono F. Kenedžio mirtis buvo viena iš tokių dienų.  Ir, be abejo, rugsėjo 11-oji buvo viena iš tokių dienų.  Tačiau iš galvos negaliu prisiminti daugybės kitų.  Prisimenu, ką dariau, kai 2005 m. Naujajam Orleanui smogė uraganas "Katrina", o šių metų pradžioje Rusijos specialioji operacija Ukrainoje neabejotinai buvo svarbus lūžio taškas.  Be to, nėra daug dienų, kurios patektų į šią kategoriją.

Pagal žydų tradiciją vienas septynerių metų šemitų ciklas baigsis ir prasidės naujas, kai tą vakarą nusileis saulė. Žinoma, tiesa ta, kad mes tiksliai nežinome, ar žydų autoritetai teisingai apskaičiavo šemitų ciklus, o Biblijoje taip pat nėra visiškai aišku, kurią dieną turi prasidėti šemitų ciklai. Taigi negalime būti pernelyg dogmatiški. Atsižvelgiant į tai, be jokios abejonės, artėjant Roš ha-Šanai daugybė tikinčiųjų bus "padidintos parengties", o Džeimsas Bėjus ką tik sapnavo sapną, kuris kelia nerimą...

Rugpjūčio 24 d. sapne kalbėjausi su nematytu žmogumi ir pasakiau jam: "Po rugsėjo 25, 26 d. niekas nebebus taip, kaip anksčiau."

Tai buvo sapno pabaiga. Jis buvo labai trumpas, bet tikiu, kad tai buvo pranašiškas įspėjimas. Po kelių dienų gavau dar vieną trumpą sapną, kuris, tikiu, buvo nurodymas man pasidalyti, todėl tai ir gavau, o likusi šio straipsnio dalis yra mano interpretacija.

"Niekas nebebus taip pat" yra tas pats, kas sakyti, kad viskas pasikeis. Kadangi nebuvo duota jokių apribojimų, manau, kad šių pokyčių mastas bus labai didelis, paveiksiantis viską, visur ir visus, todėl mums nereikės svarstyti, ar tai įvyks, ar ne, nes tai bus pernelyg didelis įvykis, kad jo nepastebėtume.

"Po rugsėjo 25, 26 d." atskleidžiama pradžia, neatskleidžiant jokios pabaigos datos, todėl manau, kad tai reiškia, jog šie pokyčiai tęsis neribotą laiką, negrįžtant prie to, kas buvo anksčiau.

Daugeliui žmonių gali pasirodyti keista, kad buvo paminėtos dvi dienos.

Tačiau kai suprasite, kad Roš Hašana trunka nuo rugsėjo 25 d. saulėlydžio iki rugsėjo 26 d. saulėlydžio, tai taps visiškai suprantama. O pagal žydų tradiciją tos 24 valandos yra pati pirmoji naujojo Šemitos ciklo diena. Visiškai sutinku su Džeimsu, kad visiškai įmanoma, jog būtent tą dieną nieko reikšmingo neįvyks. Kaip jis sakė, tai gali būti tik riba, po kurios niekas nebebus taip, kaip anksčiau.

Bet kokiu atveju aš tikrai tikiuosi, kad ateinantys 7 metai bus vieni chaotiškiausių metų žmonijos istorijoje. Prieš baigdamas šį straipsnį norėjau paminėti dar vieną dalyką. Man buvo nurodyta, kad karalienės "nuopuolis" įvyko prieš pat šių metų "nuopuolį". O šių metų "rudenį" daugelis numato, kad galime pamatyti, kaip Vakarų civilizacijos "ruduo" įsibėgėja. Galbūt tai tik didžiulis sutapimas ir žmonės per daug į visa tai gilinasi. Tai visiškai įmanoma. Tačiau jei reikėtų pasirinkti tik vieną figūrą, kuri atstovauja visam Vakarų pasauliui, tai būtų ji. O Vakarų pasaulis neabejotinai yra ant visiško žlugimo slenksčio.

Žengiame į laikus, kai įvyks katastrofiški įvykiai, kurių dauguma žmonių net neįsivaizdavo esant įmanomais. Visa žmonijos istorija buvo kuriama iki didingo crescendo, ir mes turime galimybę būti čia, jo metu. Ar šis mėnuo bus ypač reikšmingas?

Biblijoje paskirti laikai visada yra laikas, kai turime susirinkti ir susitikti su Viešpačiu. Ir istorijos bėgyje Dievas per tuos paskirtus laikus dažnai nuveikdavo tikrai didelių dalykų. Nežinome tikrai, ar šiais metais Dievas padarys ką nors tikrai didingo, bet, be jokios abejonės, visi turėtume stebėti.

Kruvini mėnesiai ir šemita: Sionistų sąmokslai

Pirmiausia pateiksiu svarbiausius ir esminius dalykus apie mesijinių žydų ir hebrajų šaknų judėjimų apgaulę, o paskui pateiksiu daugybę mano surinktų vaizdų, įrodančių, kad Markas Biltzas taip pat elgiasi būtent taip. Ir, prieš pradėdami eiti toliau, žinokite mano misiją:

Mano pagrindinis tikslas - parodyti, kad mano pranešimai apie tam tikrus netikrus mokytojus ir pranašus: Kas jie iš tikrųjų yra; 2) kaip jie gudriai mus apgaudinėja; ir 3) kas yra už jų slypinti "galia", kad galėtumėte pritaikyti šias žinias savo gyvenime ir apsaugoti save, savo šeimą ir kitus Mesijo brolius bei seseris.

Efeziečiams 5:11-14
... ir nebendraukite su nevaisingais tamsos darbais, bet veikiau juos demaskuokite. (12) Juk gėda net kalbėti apie tai, kas jų daroma slapta. (13) Bet visa, kas demaskuojama, išryškėja šviesoje, nes visa, kas išryškėja, yra šviesa.

Todėl Jis ir sako: "Tai, kas išryškėja, yra šviesa:

"Pabusk, kuris miegi, kelkis iš numirusių, ir Kristus duos tau šviesą".

Kas yra Markas Biltzas ir kas už jo stovi?

Svarbiausias faktas, kurį turime sužinoti, yra tas, kad Markas Biltzas buvo pasiųstas sionistų iliuminatų, jis taip pat yra vienas iš jų ir aiškiai demonstruoja savo ištikimybę šėtonui, todėl niekuo iš to, ką jis sako, negalima pasitikėti.

Tai jų mėgstamas būdas mus apgauti: jie vilioja mus ir gundo tam tikromis tiesomis, kartais daugybe tiesų, ir verčia mus jaustis pranašesniais už kitus, pridėdami daugiau ezoterinių žinių, kurios nėra biblinės, pavyzdžiui, kabalistinę hebrajų gematriją ir Biblijos kodus, o galiausiai, iškraipydami ir iškraipydami Šventojo Rašto egzegezę, veda jus visiškomis erezijomis ir melu. Jie yra nepaprastai įgudę ir visą gyvenimą buvo mokomi, kaip tai daryti, ir tuo mėgaujasi, kaip ir jų "tėvas". Prisiminkite jo mėgstamiausią frazę: "Ar Dievas iš tiesų pasakė...?"

Kaip pavyzdį papasakosiu apie vieną iš labai gudrių metodų, kuriuos jie naudoja mums apgauti, nes pastaruoju metu susidūriau su daugeliu hebrajiškų šaknų entuziastų, kurie griežtai kritikuoja kitus krikščionis dėl Velykų ir Kalėdų šventimo. Šis pavyzdys labai gerai iliustruoja, kaip Hebrajiškų šaknų mokytojai, tokie kaip Markas Biltzas, apgaudinėja savo pasekėjus.

Faktas, kad judėjai dažnai pirmiausia jums sako tiesą, jog krikščionybė didele dalimi buvo pagonizuota, nurodydami tokias pagoniškas tradicijas kaip Velykos ir Kalėdos. Tada jie visada sako, kad jų judaizuotas būdas yra tikrasis JHVH garbinimo būdas ir kad krikščionys nepažįsta "Toros" taip, kaip ją pažįsta žydai. .... Na... tai irgi yra teisinga! Žinoma, mes jos nepažįstame, ir tai yra gerai, nes žydų "Toros" pažinimo būdas yra judaizmas, kuris yra perTalmudą (Mišna "Žodinė Tora", Gemarija, Halacha), o ne per originalias penkias Mozės knygas, kaip jas buvo sumanęs mūsų Tėvas. Taigi, kol dar nesužinojote, švenčių ir šabo laikysitės judėjiškais būdais. Tai yra pats judaizmo apibrėžimas. Taip elgtis yra taip pat tuščia, kaip švęsti Rytmetinę ir Kalėdas... Nuo vieno melo prie kito, ir jūs vis dar esate apgaudinėjami.

Toliau pateikiami puikūs šios dažnai naudojamos taktikos pavyzdžiai.

Iš 119 Ministries-Test Everything, dar vienos judaizmą propaguojančios netikros tarnybos, puslapio įrašų:

Įtardami, kad žydiškas būdas yra Dievo šventės, tačiau žydiškas būdas taip pat yra tik dar viena šėtoniška tiesos klastotė. Ir viena, ir kita yra žmogaus šventės.

Atrodo, kad ši tarnystė naudoja tokį labai žeminantį būdą diskredituoti įsivaizduojamą religiją, kurią jie laiko krikščionybe. Vėlgi, kalbama apie judaizmą prieš pagonybę, ir tai neturi nieko bendra su mumis.

Beje, 119 ministerijos šūkis "Išbandykite viską" yra labai įdomus. Atrodo, kad jis paremtas šia Raštų ištrauka:

Viską tikrinkite, laikykitės to, kas gera.

Tačiau iš tikrųjų jie viską iškraipo, klaidina pasitikinčius tikinčiuosius ir liepia jiems "viskuo abejoti", ir vėlgi beveik kaip .....

"Argi Dievas iš tiesų pasakė...?", kaip įžvalgus šėtonas pasakė Ievai Pradžios 3:1, ar ne?

Akivaizdu, kad jie ištraukia šį žodį iš konteksto ir neteisingai jį pritaiko. Netgi pačiame artimiausiame kontekste galite matyti, kad jie taip daro.

Viską tikrinkite, laikykitės to, kas gera. Susilaikykite nuo bet kokio blogio.

Išbandęs viską, ką girdėjau ir stebėjau, nusprendžiau, kad palieku 119 ministerijas ir tvirtai laikausi to, kas tikra, Žodžio ir Jo Dvasios, bei susilaikau nuo blogio, susijusio su bendravimu su tamsa. Štai kaip aš suprantu šią Raštų eilutę. Prašau, įsidėmėkite tai į savo dvasią:

Judaizmas yra netikra religija (šėtonizmas) ir NĖRA krikščionybės ištakos. Tai ta pati religija, kurią praktikavo fariziejai. Klaidinga nuomonė, kad krikščionybė kilo iš judaizmo, yra DIDŽIAUSIAS šio amžiaus melas. Terminą "judėjų-krikščionių" reikia išbraukti iš savo žodyno ir pakeisti terminu "judėjų-masonų". Judaizmas ir masonerija iš esmės yra iš esmės tie patys, juos sieja kabalistinis satanizmas kaip kilmė.

Markas Biltzas savo interneto svetainėje teigia, kad jis nesiekia padaryti žydų krikščionimis ar krikščionių žydais, bet nori mokyti krikščionis "Toros", kurią tame pačiame pareiškime liepia mylėti ir geriau pažinti. Tačiau tai NĖRA tikroji Mozės Tora, apie kurią jis kalba. Galiu tai pasakyti užtikrintai, nes tai, ką jis praktikuoja ir ko moko, yra judaizmas ir Talmudo Tora. Netrukus jums pateiksiu daugybę šio fakto įrodymų.

Kodėl jis mus apgaudinėja? Taigi, kodėl jie daro šiuos dalykus, kad mus apgautų?

Todėl, kad... Mesianistinis ir hebrajiškų šaknų judėjimai yra naujas iliuminatų sionistų judaizmo sąmokslas, kurį jie rengia tam, kad įviliotų jus į satanistinio ir kabalistinio judaizmo spąstus. Tai yra pagrindinė pasiruošimo "Didžiajai apgaulei" dalis, o tai yra būsimasis netikrasis mesijas. Dabar tai gali atrodyti nereikšminga klaida ar painiava, tačiau gilinantis į apgaulę tai taps iliuzija, tada atsidursite Didžiosios apgaulės spąstuose. Ir tada jau bus per vėlu!

Išsamų mokymą apie šias juodosios saulės ir kruvino mėnulio pranašystes galite rasti mano Apreiškimo laiko juostos straipsnyje ir tame pačiame straipsnyje pateiktame vaizdo įraše. Kad teisingai suprastume, ką jos iš tikrųjų reiškia, šias pranašystes taip pat turime matyti kanoniniame kontekste. Primygtinai rekomenduoju pažiūrėti vaizdo įrašą ir jį išstudijuoti. Vaizdo įraše tik pateikiu biblinius faktus ir paaiškinu juos taip, kaip man parodė Tėvas, kad galėtumėte patys toliau studijuoti. Source

Taip pat kalbu iš savo patirties, kai buvau apgautas. Dalinuosi tuo su viltimi, kad kas nors gali būti susijęs su mano patirtimi ir jiems bus lengviau sau atleisti.

Tiesą sakant, kai 2012 m. viduryje pirmą kartą apie tai sužinojau ir pasidomėjau, nuėjęs į NASA interneto svetainę patikrinti faktų, buvau gana sužavėtas ir nustebęs. Tiesą sakant, kadaise buvau paskelbęs pranešimą tik su grafine užtemimų lentele, menamo užtemimų modelio schema ir visų užtemimų, įvykusių praeitų ir būsimų švenčių dienomis, iki 2015 m., lentele. Nežinojau, ką iš viso to daryti, todėl palikau tik informacinį įrašą. Tomis dienomis dar nelabai suvokiau, kiek sionistai gali nueiti, kad apgautų ir manipuliuotų masėmis. Kaip vėliau sužinojau, jų sąmokslai yra neįtikėtinai kruopščiai suplanuoti ir priverstinai surežisuoti. Nuo to laiko taip pat sužinojau, kad iš tiesų jie yra gana gerai apmokyti "aktoriai". Nepaisant to, buvau tarp tų, kurie stebėjosi... "Hmmm... skamba gerai ir įspūdingai, bet kodėl taip svarbu, kad jie būtų švenčių dienomis? Kur Biblijoje apie tai rašoma...?" Taigi, pagalvojau... bet kurį laiką palikau tai ramybėje, nes buvau užsiėmęs kitais reikalais.

Tuomet Tėvas paskatino mane nuodugniai ir išsamiai tyrinėti mesijinius ir hebrajiškų šaknų judėjimus bei jų apgaules. Tai buvo intensyvu, ir aš parašiau apie tai skyrių bei dar keletą straipsnių. Sužinojau jų veikimo būdą ir supratau, kad jie nieko gero nesugalvojo dėl šio užtemimo triukšmo. Galiausiai turėjau išimti informacinį puslapį apie užtemimus su pataisymais ir atsiprašymais, nes jis pritraukė tiek daug dėmesio, ypač prasidėjus 2014-iesiems metams. Susimąsčiau, kas atsitiko... ir štai, tai buvo apgavikų suintensyvėjusios propagandinės kampanijos televizijoje, konkrečiai Džono Heidžio, krikščioniškojo sionizmo lyderio, ir "YouTube" kanale Skotis Klarkas (Scottie Clarke) iš eternalrythmflow kanalo (atsiprašau, nepateikiu nuorodų į šias melagingas tarnybas) bei daugelio kitų iliuminatų atsiųstų sionistinių apgavikų rezultatas. Turiu omenyje, kad VISI kalbėjo apie kruvinąjį mėnulį. Jie užsiminė, kad netrukus įvyks paėmimas ir kad tai yra mūsų Mesijo antrojo atėjimo ženklas. Žinojau, kad jie yra apgavikai, bet iki tol per daug nesigilinau, ką jie daro su kruvinuoju mėnuliu. Kai prasidėjo šis kruvinojo mėnulio "šėlsmas", supratau, ką jie iš tikrųjų sumanė su šiuo užtemimų švenčių dienomis scenarijumi.

Viena yra aišku... kai pabaigos laikų pranašystę plačiai propaguoja toks sionistas, kaip Džonas Heidžis (John Hagee, organizacijos "Krikščionys vieningi už Izraelį" įkūrėjas), su varpeliais ir švilpukais, tai tiesiog NEGALI būti tikra pranašystė. Paprasta ir labai lengva. Tačiau problema ta, kad pernelyg daug žmonių beprasmiškai jo klausosi ir seka juo, net nežinodami, kas yra sionizmas.

Toliau pateiktame vaizdo įraše, iš kurio paėmiau ekrano nuotrauką, Džonas Heidžis aiškiai "prognozuoja", kad paėmimas įvyks per keturis kruvinojo mėnulio užtemimus, ir šiek tiek miglotai užsimena, kad Mesijas sugrįš po to. Tačiau dar svarbiau tai, kad jis visada buvo tvirtas nebiblinio "Armagedono", kuriuo jis vadina Artimųjų Rytų karą, per kurį Izraelis užpuls arabų tautas, šalininkas. Jis nori karo ir nori, kad Izraelis išmestų branduolinę bombą į Iraną. Tai yra sionizmas: iliuminatų kontroliuojamos dabartinės politinės Izraelio valstybės viršenybė. Tai yra būdas, kurį mūsų Tėvas pasirinko, kad įvykdytų savo planą panaikinti blogį žemėje, tačiau mes visiškai neturime taikytis prie dabartinės Izraelio valstybės būdo ir jos politinės darbotvarkės. Mūsų užduotis dabar yra nelikti apgautiems ir teisingai suprasti pranašystes, susijusias su Izraeliu ir mumis.

Įrodymai

Toliau pateikiamos kelios ekrano nuotraukos iš jo kabalistinio gematrijos mokymo. Visi jie yra iš kabalistinio judaizmo, kurį jie skelbia "tikruoju žinojimu" apie hebrajų raštus. Tačiau jie yra ne iš grynojo Senojo Testamento, o iš Talmudo, Zoharo ir tradicinių rabinų mokymų, tipiškų ezoterinių okultinių mistinio judaizmo mokymų. Kol kas negalėjau rasti vaizdo įrašo, kuriame jis moko su Biblijos kodu, bet planuoju jį atnaujinti, kai rasiu tinkamą kadrą.

Atminkite tai: Visi jie dirba savo tėvui - šėtonui. Tai reiškia, kad jie privalo atiduoti pagarbą šėtonui ir identifikuoti save kaip tokius: 1) demonstruoti okultinius simbolius; 2) rodyti šėtoniškus ir masoniškus rankų signalus; 3) besąlygiškai remti dabartinę sionistinę Izraelio valstybę.

Neaišku, kada tai buvo užrašyta, bet tai yra vienas iš jo senų mokymų iki 2008 m., nes jis atrodo daug jaunesnis, mokydamas prieš "pakeitimo teologiją". Šioje serijoje jis taip pat moko prieš antisemitizmą ir už sionizmą. Jis dėvi kipą. Jis skelbiasi esąs krikščionis, vadina save "pastoriumi", tačiau jo elgesys byloja, kad jis visiškai atitinka judaizmo tradicijas.

Tikriausiai šis vaizdo įrašas, įkeltas 2008 m. rugsėjį, yra vienas ankstyviausių po to, kai jis pradėjo mokyti apie kruvinojo mėnulio pranašystę. Jis sako, kad apie užtemimus sužinojo 2008 m. kovo mėn. O šiame vaizdo įraše Jis moko apie kruvinąjį mėnulį dėvėdamas talitą. Savo paskaitos pabaigoje jis meldžiasi, tačiau atkreipkite dėmesį į jo rankos ženklą - iliuminatų / masonų trikampį arba joni ženklą. O antroje nuotraukoje aiškiai matomas iliuminatų / masonų trikampis su sukryžiuotais pirštais. Štai kiti pavyzdžiai pagalFanatikas už Jėzų. Jo ženklas rodo, kad jis meldžiasi ne JHVH, mūsų Dievui.

Aarono palaiminimo rankos ženklas yra kabalistinis, masoniškas ir šėtoniškas

Gerai... tuomet kodėl jis yra "netikras pranašas"? Tai, kad jį atsiuntė pats priešas, leidžia jį laikyti tokiu. Tačiau jis visiškai kaltas dėl to, kad pranašauja apie Antrąjį atėjimą, susijusį su kruvino mėnulio reiškiniu, žinodamas, kad tai netiesa. Jis elgiasi apgaulingai. Daug kartų girdėjau jį sakant: ,,Aš nieko neprognozuoju... bet...". Tačiau daugiau nei akivaizdu, kad sionistai nori mus priversti patikėti, jog Antrasis atėjimas yra neišvengiamas. Kaip pristatiau anksčiau, Džonas Heidžis (John Hagee) akivaizdžiai skelbia apie paėmimą prieš suspaudimą ir Antrąjį atėjimą, susijusį su kruvino mėnulio tetrada ir saulės užtemimais 2014 ir 2015 metais. Be to, Skotis Klarkas (Scottie Clarke), YouTuberis, savo 7 valandų trukmės vaizdo įraše taip pat propaguoja Džono Heidžio mokymą. Žinia aiški: jie nori, kad tikėtume, jog Bažnyčia bus paimta prieš užtemimų pabaigą, o Mesijas ateis po to. Be to, "mesijas" sąmoningai nerašomas didžiąja raide.

Be to, būtent užsimindamas ir kurstydamas klaidingus lūkesčius Markas Bilcas nurodo, kad kažkas "neišvengiamo" vyksta kartu su artėjančiais užtemimais. Tiesa, kad "kažkas" vyksta... bet... pagal Šventąjį Raštą nėra jokio ryšio tarp švenčių dienų ir juodosios saulės bei kruvino mėnulio, taip pat tarp jų ir Antrojo atėjimo.

Ar matote kruviną mėnulį ir liūtą su erškėčių vainiku, artėjantį link mūsų? Anotacijoje sakoma: "Karalius ateina!" ir "Ar esate pasiruošę?". Taigi, ką jie nurodo?

Vienareikšmiška ir neginčijama, kad Markas Biltzas propaguoja antrąjį Mesijo atėjimą per kruvinojo mėnulio užtemimus arba bent jau per vieną iš jų.

Išvada

Leiskite dar kartą jus įspėti, kad jų taktika visada yra pasinaudoti Šventuoju Raštu, jį iškraipyti ir papildyti pagal savo darbotvarkę, garsiai jį skleisti, visiškai išnaudojant savo išteklius, ir kontroliuoti žmonių protus, kad būtų galima manipuliuoti masėmis.

Prašau, nepasiduokite tam!

Skaitykite ir studijuokite Bibliją patys. Teisingai suprasti Šventasis Raštas ir pranašystės yra šviesa, apšviečianti mūsų kelius šiais pavojingais ir tamsiais laikais.