COVID19, great reset ir nauja norma

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.thelastamericanvag... 2022-09-29 09:10:00, skaitė 377, komentavo 3

COVID19, great reset ir nauja norma

2020 m. liepos 31 d. straipsnis

Pasauliui pripratus prie "naujosios normos", o Plėšrūnų klasei reikalaujant "didžiojo persitvarkymo", turime paklausti, kur link eina žmonija ir kas yra jos varomoji jėga?

Akivaizdu, kad 2020-ieji metai buvo kitokie nei visi ankstesni metai per pastarąjį šimtmetį. Šiuo metu pasaulis kovoja su propagandos infodemija, kurią skleidžia korporacinė žiniasklaida ir oficialios sveikatos apsaugos institucijos. Taip, žmonės serga ir miršta. Tačiau statistiniai duomenys aiškiai rodo, kad COVID-19 paprasčiausiai nepateisina visiško planetos uždarymo ir tolesnio ekonomikos naikinimo.

Nepaisant to, viso pasaulio valstybės naudojasi COVID-19 kaip galimybe pasisavinti daugiau stebėjimo ir policinės valstybės galių, įvesti kaukes ir vakcinas, paspartinti siekį sukurti visiškai skaitmeninį pasaulį, įteisinti daugiau įmonių gelbėjimo priemonių ir apskritai itin griežtai kontroliuoti ir kištis į piliečių gyvenimą. COVID-19 operacijos mastas yra nepakartojamas, o paskutinis panašus įvykis buvo 2001 m. rugsėjo 11 d. išpuoliai. Kaip ir Rugsėjo 11-osios išpuolių atveju, plėšrūnų klasė naudojasi COVID-19 kaip dingstimi įgyvendinti planus ir darbotvarkes, kurie buvo įgyvendinti anksčiau nei išplito naujas koronavirusas.

Nepaisant to, COVID-19 operacija nepanaši į jokį kitą šiuolaikinės istorijos įvykį, nes šio įvykio pasekmės paveikė visų planetos šalių žmones ir dar ilgai bus juntamos. Be to, skirtingai nei rugsėjo 11-oji, kuri įvyko per vieną rytą, COVID-19 operacija vyksta kasdien ištisus mėnesius. Šio nuolatinio baimės ir panikos bombardavimo poveikis veikia laisvų žmonių visame pasaulyje širdis ir protus. Paprasčiausiai žmonės yra pasiruošę, kad tai baigtųsi, ir jie padarys beveik viską, kad pasiektų šį tikslą. Būtent šioje baimės ir netikrumo erdvėje dabar pradėjo veikti plėšrūnų klasė, pasiruošusi pateikti "sprendimą", kaip išspręsti mūsų bėdas.

Didysis perkrovimas

Kaip žino kiekvienas galios ir apgaulės mokinys, lengviausias būdas pasiekti pergalę prieš oponentą - nukreipti jį į iš anksto numatytą tikslą, kuris naudingas jūsų planams. Jei sugebėsite tai padaryti įtikindami priešininką, kad jis sąmoningai renkasi pats ir šis kelias jam naudingas, sėkmė jums beveik garantuota. Manau, kad įrodymai rodo, jog būtent tokią strategiją mes matome įgyvendinant COVID-19 operaciją.

Iš anksto nulemtas kelias, kuriuo esame vedami, vadinamas "Didžiuoju perkrovimu" ir apie jį birželio pradžioje paskelbė Pasaulio ekonomikos forumas. Nuolatiniai skaitytojai prisimena, kad 2019 m. spalio 18 d. Billo ir Melindos Gatesų fondas bendradarbiavo su Johnso Hopkinso sveikatos saugumo centru ir WEF rengiant aukšto lygio pandemines pratybas, žinomas kaip "Event 201". Per "Renginį 201" buvo imituojama, kaip pasaulis reaguotų į planetą apėmusią koronaviruso pandemiją. Imituojant buvo įsivaizduojama 65 mln. žmonių mirtis, masiniai uždarymai, karantinai, alternatyvių nuomonių cenzūra prisidengiant kova su "dezinformacija" ir net buvo iškelta idėja suimti žmones, kurie abejoja pandemijos naratyvu.

Leidinio "The Great Reset" pristatymą parėmė Pasaulio ekonomikos forumo įkūrėjas ir vykdomasis pirmininkas pedofilas Klausas Švabas, pedofilas Anglijos princas Čarlzas, Jungtinių Tautų generalinis sekretorius Antonio Guterresas ir Tarptautinio valiutos fondo atstovė Kristalina Georgieva. Įžanginis renginys buvo išties tarptautinis - jame dalyvavo Kinijos finansų ir bankininkystės draugijos Žaliųjų finansų komiteto pirmininkas ir Kinijos liaudies banko Pinigų politikos komiteto narys Ma Junas. Renginį taip pat palaikė BP generalinis direktorius Bernardas Looney, "Mastercard" generalinis direktorius Ajay Banga ir "Microsoft" prezidentas Bradfordas Smithas.

Pristatydamas knygą "Didysis persitvarkymas" princas Čarlzas teigė, kad žmonija negali švaistyti laiko veltui, nes "gamta turi tapti mūsų veiklos pagrindu". JT generalinis sekretorius A. Guterresas paragino kurti "lygesnę, įtraukesnę ir tvaresnę ekonomiką ir visuomenę", kuri galėtų susidoroti su pandemijomis, klimato kaita ir kitais pasauliniais iššūkiais.

Dienraštyje "The Globe and Mail" paskelbtame nuomonių straipsnyje pedofilas Klausas Schwabas pateikė daugiau informacijos apie Didžiojo persitvarkymo tikslus (paryškinta autoriaus):

"COVID-19 draudimai gali pamažu mažėti, tačiau nerimas dėl pasaulio socialinių ir ekonominių perspektyvų tik stiprėja. Nerimauti yra pagrindo: jau prasidėjo staigus ekonomikos nuosmukis, ir mums gali grėsti didžiausia depresija nuo 1930-ųjų. Tačiau, nors toks rezultatas tikėtinas, jis nėra neišvengiamas. Norėdamas pasiekti geresnių rezultatų, pasaulis turi veikti kartu ir greitai, kad pertvarkytų visus mūsų visuomenės ir ekonomikos aspektus, pradedant švietimu ir baigiant socialinėmis sutartimis bei darbo sąlygomis. Turi dalyvauti visos šalys, nuo Jungtinių Valstijų iki Kinijos, ir kiekviena pramonės šaka, nuo naftos ir dujų iki technologijų, turi būti pertvarkyta. Trumpai tariant, mums reikia "didžiojo kapitalizmo perkrovimo".

Toliau Schwabas aprašo kelias krizes, su kuriomis susiduria žmonija, įskaitant didėjančią valstybės skolą, nedarbą ir didėjančius socialinius neramumus. Kartu su COVID-19 šios krizės padarys pasaulį mažiau tvarų, mažiau lygų ir labiau pažeidžiamą. "Turime sukurti visiškai naujus mūsų ekonominių ir socialinių sistemų pagrindus", - rašo Švabas. Jis išsamiai apibūdina 3 pagrindinius TGR darbotvarkės komponentus, konkrečiai - teisingesnius rinkos rezultatus, investicijas į "lygybę ir tvarumą" ir ketvirtosios pramonės revoliucijos inovacijų panaudojimą.

Kalbant apie "teisingesnius rinkos rezultatus", Švabas ragina vyriausybes geriau koordinuoti mokesčių, reguliavimo ir fiskalinę politiką. Jis taip pat ragina atnaujinti prekybos susitarimus ir pereiti prie "suinteresuotųjų šalių ekonomikos". Kalbėdamas apie lygybę ir tvarumą, Švabas turi omenyje, kad dabartiniai ir būsimi vyriausybių skatinimo ir pagalbos paketai turėtų būti naudojami kuriant naują sistemą, kuri būtų "atsparesnė, teisingesnė ir tvaresnė". Jis taip pat ragina kurti ekologiškesnę miestų infrastruktūrą ir skatinti pramonės šakas gerinti savo aplinkosaugos rodiklius.

Galiausiai Švabas ragina panaudoti "ketvirtosios pramonės revoliucijos" inovacijas visuomenės gerovei remti. Ketvirtoji pramonės inovacija yra dar vienas mėgstamas Švabo projektas, apie kurį pirmą kartą buvo paskelbta 2015 m. gruodžio mėn. Paprasčiau tariant, 4IR - tai skaitmeninis ateities panoptikumas, kuriame skaitmeninis stebėjimas yra visur, o žmonija naudoja skaitmenines technologijas, kad pakeistų ir, tikėkimės, pagerintų savo gyvenimą. Kartais vadinamas "daiktų internetu", šis pasaulis bus varomas 5G ir 6G technologijomis.

"Visur esantis mobilusis superkompiuteris. Išmanieji robotai. Savarankiškai vairuojantys automobiliai. Neurotechnologiniai smegenų patobulinimai. Genetinis redagavimas. Dramatiškų pokyčių įrodymai yra aplink mus ir jie vyksta eksponentišku greičiu", - rašė Švabas, skelbdamas apie 4IR.

Žinoma, Švabui ir kitiems globalistams 4IR taip pat tinka labiau centralizuotam planavimui ir kontrolei iš viršaus. Tikslas - sekti ir atsekti visuomenę, kurioje visi sandoriai būtų registruojami, kiekvienas asmuo turėtų skaitmeninį ID, kurį būtų galima sekti, o socialiniai nepatenkintieji būtų išstumiami iš visuomenės naudojant socialinio kredito balus.

Tiesą sakant, didžioji dalis šio raginimo atlikti didįjį pertvarkymą jau įgyvendinama. Pavyzdžiui, "Mastercard" ir Bilo ir Melindos Geitsų fondo finansuojama GAVI neseniai paskelbė apie partnerystę su dirbtiniu intelektu paremta "tapatybės autentifikavimo" bendrove "Trust Stamp". Kaip pranešė "MintPress News", "pagal programą, kuri pirmą kartą buvo pradėta 2018 m. pabaigoje, "Trust Stamp" skaitmeninės tapatybės platforma bus integruota į GAVI ir "Mastercard" "Sveikatingumo pasą" - skaitmeninį skiepų įrašą ir tapatybės sistemą, kuri taip pat yra susieta su "Mastercard" paspaudimų sistema, veikiančia pagal jos dirbtinio intelekto ir mašininio mokymosi technologiją "NuData".

Štai kodėl akyli skaitytojai skeptiškai žiūri, kai išgirsta Švabą sakant, kad "pandemija yra reta, bet siaura galimybė apmąstyti, iš naujo įsivaizduoti ir pertvarkyti mūsų pasaulį, kad sukurtume sveikesnę, teisingesnę ir klestinčią ateitį".

Su kuo konkrečiai Švabas kalba apie klestinčią ateitį? Kaip seniai šis didysis perkrovimas buvo rengiamas? Atsakymai į šiuos klausimus gali padėti suprasti tikruosius šios darbotvarkės tikslus.

Kaip pranešė tyrėjas Brandonas Smithas, buvusi TVF vadovė Christine Lagarde apie pasaulinį perkrovimą kalbėjo dar 2014 metais. "Perkrovimas" dažnai minimas vienu balsu su tokiomis idėjomis kaip "naujasis daugiašališkumas", "daugiapolė pasaulio tvarka" arba "naujoji pasaulio tvarka". Visos šios frazės iš esmės reiškia tą patį", - rašo Smithas.

Smitas teisingai pastebi, kad Didysis perkrovimas nėra atsakas į pandemiją, o "pasaulinis perkrovimas, kurį įgyvendina centriniai bankai ir TAB / TVF, yra žlugimo priežastis. Žlugimas yra įrankis, liepsnosvaidis, išdeginantis didžiulę skylę miške, kad atsirastų vietos globalistinio zikurato pamatams statyti".

Nauja norma, ta pati pasaulio tvarka

Liepos pradžioje Schwabas ir prancūzų autorius Thierry Malleret išleido knygą, kurioje išdėstė Didžiojo perkrovimo viziją. Knyga "Covid-19: Joje nagrinėjama, kaip galėtų atrodyti pasaulis po pandemijos. "Ar užteks kolektyvinės valios pasinaudoti šia precedento neturinčia galimybe iš naujo įsivaizduoti mūsų pasaulį, kad jis taptų geresnis ir atsparesnis, kai atsidurs kitoje šios krizės pusėje?", - išleisdami knygą svarstė F. Schwabas ir T. Malleret. Jie mano, kad COVID-19 sukėlė "lemtingus pokyčius ir sustiprino mūsų ekonomiką ir visuomenę jau ir taip kamuojančias lūžio linijas". Jie taip pat prognozuoja, kad mažėjančios naftos kainos ir turizmo įšaldymas gali sukelti masinių antivyriausybinių demonstracijų bangą.

"Vienas kelias nuves mus į geresnį pasaulį: įtraukesnį, teisingesnį ir labiau gerbiantį motiną gamtą. Kitas kelias mus nuves į pasaulį, panašų į tą, kurį ką tik palikome, bet blogesnį ir nuolat lydimą nemalonių netikėtumų", - teigia autoriai.

Knygoje Schwabas plėtoja pirminį "Didžiojo perskaičiavimo" (The Great Reset) skelbimą. Jis dar kartą kviečia į 4-ąją pramonės revoliuciją ir visko skaitmeninimą, kurį skatins 5G technologija. Tačiau Švabas knygoje žengia dar toliau ir ragina permąstyti visuomenės "socialinę sutartį" su vyriausybėmis.

Švabas taip pat ragina kurti gamta pagrįstą arba žaliąją ekonomiką. 2020 m. sausį WEF išleido ataskaitą "Gamtos rizikos didėjimas: Kodėl gamtą užgriuvusi krizė svarbi verslui ir ekonomikai? Ši ataskaita yra "pirmoji iš Naujosios gamtos ekonomikos ataskaitų serijos, parengtos įgyvendinant Gamtos veiksmų darbotvarkę - platformą, kuria siekiama paskatinti verslo įmonių, vyriausybių, pilietinės visuomenės, mokslininkų, inovatorių ir jaunimo judėjimą, kad būtų sužlugdytas įprastas požiūris į verslą".

Antroji ataskaita "Gamtos ir verslo ateitis" buvo paskelbta liepos mėn. Joje WEF vėl teigia, kad COVID-19 suteikia "galimybę, pakeisti tai, kaip mes valgome, gyvename, auginame, statome ir naudojame energiją, kad iki 2030 m. pasiektume neutralų anglies dioksido išmetimą, "gamtai palankią" ekonomiką ir sustabdytume biologinės įvairovės nykimą. Įprastinė veikla nebėra išeitis."

Papildomoje ataskaitoje WEF išsamiai paaiškina, ką reiškia keisti mitybos būdą. "Kitas politikos priemonių rinkinys, kuris paskatintų efektyviau išteklius naudojančias maisto sistemas, apima paskatų paketų nukreipimą į mokslinius tyrimus ir technologinę plėtrą, kad būtų remiamas mitybos, pagrįstos daug išteklių reikalaujančiais gyvuliniais baltymais, įvairinimas, pereinant prie keturių pagrindinių alternatyvų kategorijų - vandens, augalų, vabzdžių ir laboratorijose auginamų alternatyvų", - teigiama ataskaitoje. Ši alternatyvų gyvūniniams baltymams paieška sutapo su laboratorijose sukurtos netikros mėsos, įskaitant Bilo ir Melindos Geitsų fondo finansuojamus produktus, populiarėjimu.

Įdomu tai, kad papildomoje ataskaitoje taip pat raginama sukurti "įmonių gelbėjimo paketus mėsos sektoriui", kurie "galėtų paspartinti šiuos pokyčius". Sutapimas, kad dėl COVID-19 D. Trumpo administracija skyrė 15,5 mlrd. dolerių paramos mėsos ir pieno pramonei. Vėlgi atrodo, kad šių pasaulinių institucijų prognozės ir deklaracijos realybėje išsipildo taip pat tobulai, kaip ir bet kurio televizijos serialo scenarijus.

Raginimai vykdyti Didįjį persitvarkymą labai primena ankstesnes kitų globalistinių organizacijų, įskaitant Jungtines Tautas, pateiktas programas ir iniciatyvas. Tyrėjas F. Viljamas Engdalas (F. William Engdahl) neseniai paskelbtame straipsnyje apie Didįjį atstatymą pateikė labai reikalingo aiškumo. F. Engdalas pažymi, kad "Pasaulio ekonomikos forumo deklaracija dėl Didžiojo persitvarkymo, sprendžiant iš visų požymių, yra menkai užslėptas bandymas įgyvendinti "darnaus" distopinio modelio "Darbotvarkė 2030", pasaulinį "Žaliąjį naująjį kursą" po covid19 pandemijos priemonių. Jų glaudūs ryšiai su Gateso fondo projektais, PSO ir JT leidžia manyti, kad netrukus galime susidurti su kur kas grėsmingesniu pasauliu po to, kai covid19 pandemija išnyks."

Strateginė žvalgyba, strateginiai partneriai ir renginys 201

Kovo mėnesį WEF paskelbė COVID veiksmų platformą, kuri iš esmės yra raginimas pasaulio vyriausybėms reaguoti į COVID-19. WEF mano, kad atsakymas yra glaudesnis pasaulinis bendradarbiavimas, atsisakymas nacionalinės valstybės ir pasaulio problemų sprendimas vienoje tarptautinėje bendruomenėje.

Kartu su Veiksmų platformos pristatymu WEF išleido įspūdingą grafiką, kuris yra jų "Strateginės žvalgybos" platformos dalis ir kuriame pateikiami įvairūs būdai, kaip jų planai paveiks ir formuos XXI a. ir vėlesnį pasaulį. Nuo žiniasklaidos vaidmens pandemijos metu iki vakcinos paieškos - grafike bandoma pateikti išsamią informaciją apie WEF propaguojamą centralizuotai planuojamą ateitį. Raginu visus skaitytojus praleisti vakarą ir pasinerti į triušio duobę, kuri yra COVID veiksmų platforma, kad geriau suprastume, kur link einame.

Pradėdamas skelbti "Didįjį persitvarkymą", WEF taip pat paskelbė strateginės žvalgybos grafiką, kuriame išsamiai aprašoma, kaip bus įgyvendinami jų planai. Didžiojo persitvarkymo grafike išsamiai aprašyta, kokį vaidmenį naujoje normalioje situacijoje atliks įvairūs dalykai: dronai, blokų grandinės, energetikos ateitis, LGBTI įtrauktis ir 3D spausdinimas. Dar kartą raginu skaitytojus pasinerti į šią grafiką, kad būtų aiškiau, ką WEF ir jų partneriai suplanavo ateinančiam dešimtmečiui.

WEF save reklamuoja kaip "Tarptautinę viešojo ir privačiojo sektorių bendradarbiavimo organizaciją". Siekdami savo tikslų, jie bendradarbiauja su įvairiomis privačiomis bendrovėmis, filantropinėmis organizacijomis ir vyriausybėmis. Tyrėjas Stevenas Guinnessas neseniai apibūdino, kaip WEF bendradarbiauja su įvairiomis institucijomis, kad pasiektų savo užsibrėžtus tikslus, ir kaip "Strateginės žvalgybos" platforma yra "kuruojama kartu su pirmaujančiais temų ekspertais iš akademinės bendruomenės, analitinių centrų ir tarptautinių organizacijų".

"Bendradarbiai" yra bene svarbiausias aspektas, nes jie gali "dalytis savo patirtimi su plačiu Forumo narių, partnerių ir rinkėjų tinklu, taip pat su vis didėjančia visuomenės auditorija", - rašo S. Guinnessas. "Taigi galima daryti prielaidą, kad kai kalba bendrakuratoriai, Pasaulio ekonomikos forumo nariai ir partneriai klausosi. Taip iš dalies formuojasi WEF darbotvarkė."

Kaip pažymi Guinnessas, tarp strateginės žvalgybos globalistinės vizijos žemėlapio bendrakuratorių yra Harvardo universitetas, Masačusetso technologijos institutas, Londono imperatoriškasis koledžas, Oksfordo universitetas, Jeilio universitetas ir Europos užsienio santykių taryba. Kelios iš šių institucijų ir toliau atlieka įtakingą vaidmenį formuojant pasakojimą apie COVID-19.

Aukščiausias WEF partnerystės lygis vadinamas strateginiais partneriais. Strateginių partnerių sąraše yra tik 100 tarptautinių bendrovių. Kiekviena partnerė gauna kvietimą, jei "atitinka forumo vertybes". Šie partneriai "formuoja ateitį, aktyviai prisidėdami prie forumo projektų rengimo ir įgyvendinimo bei viešojo ir privačiojo sektorių dialogo skatinimo".

Tarp WEF strateginių partnerių yra "Johnson & Johnson" ir Bilo ir Melindos Geitsų fondas. Billas Gatesas taip pat yra ilgametis WEF darbotvarkės rėmėjas. Kaip minėta, Billo ir Melindos Gatesų fondas bendradarbiavo su Johnso Hopkinso sveikatos saugumo centru ir WEF rengiant 2019 m. spalio mėn. pandemijos pratybas "Event 201". Pratybų partneriai taip pat buvo "Johnson & Johnson".

Kaip TLAV's jau anksčiau dokumentavo, Bilo ir Melindos Geitsų fondas veikia panašiai kaip ir WEF: jų viešai deklaruojami tikslai maskuoja pasaulinę kontrolės darbotvarkę. Todėl neturėtų stebinti, kad WEF įkūrėjas Klausas Schwabas yra buvęs slaptosios Bilderbergo grupės dalyvis ir iniciatyvinio komiteto narys.

Pats WEF yra panašus į viešesnę Bilderbergo grupę, į kurią susirenka apie 3 000 verslo lyderių, tarptautinių politinių lyderių, ekonomistų, įžymybių ir žurnalistų, penkias dienas vykstančioje konferencijoje svarstant pasaulines problemas. WEF susitinka kiekvienų metų sausio mėn. Davose, Šveicarijoje, kad aptartų savo darbotvarkę. Dėl WEF elitiškumo Švabas ir jo bendražygiai buvo praminti Davoso klase.

2021 m. sausio mėn. WEF susitikimo tema bus "Didysis persitvarkymas". Svarbu, kad artėjant 2020 m. rinkimams ir galimai tamsiajai žiemai stebėtume WEF ir jų siekį įgyvendinti Didįjį persitvarkymą. Klausas Švabas, Bilas Geitsas ir į juos panašūs asmenys yra pasiryžę prisistatyti žmonijos gelbėtojais. Jie naudojasi COVID-19 panika kaip galimybe prastumti savo darbotvarkę, parduodami ją kaip vaistą nuo mūsų problemų.

Ši plėšrūnų klasė bando užmaskuoti savo tikruosius ketinimus gražiomis kalbomis, skirtomis užmigdyti budinčias mases. Aiškiai pasakysiu, kad mūsų pasaulis visiškai neabejotinai egzistuoja netvarioje paradigmoje. Didėja pajamų nelygybė, policijos smurtas, žlunga sveikatos priežiūros sistemos ir nepakankamos maisto gamybos sistemos. Šios problemos buvo akivaizdžios dar prieš COVID-19, o pastaraisiais mėnesiais šių sistemų pažeidžiamumas tapo dar akivaizdesnis. Tačiau šiems psichopatams labiau patiktų, jei mes leistume jiems likti vairuotojo vietoje, nes jie mus veda į technokratinės kontrolės ir asmeninės laisvės pabaigos ateitį.

Nors Švabas ir Geitsas norėtų, kad pasaulio žmonės paklustų jų vizijai, mes turime pasipriešinti šiai valdžios ir technologijų centralizacijos tendencijai. Artėja didysis persitvarkymas, ir galbūt jis turėtų įvykti. Turime daugybę problemų, su kuriomis susiduria mūsų rūšis ir kurias reikia spręsti. Tačiau centrinis planavimas, priežiūra ir asmeninės laisvės praradimas nėra atsakymas. Atsakymas yra decentralizacija, masinis atsisakymas, nesilaikymas ir nedalyvavimas sistemose, kurios mus atvedė į šią keblią padėtį.

Mes, laisvi žmonės, turime nuspręsti, kokiu keliu ketiname eiti. Ar stovėsime nuošalyje ir leisime plėšrūnams užgrobti visus išteklius ir valdžią ateinančioms kartoms? Arba pagaliau išsilaisvinsime iš jų smurtinių sistemų ir pradėsime Didįjį persitvarkymą, naudingą žmonėms nuo apačios iki viršaus?