Kažkas įdomaus vyksta Pindostano karalystėje...

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-29 21:14:00, skaitė 606, komentavo 5

Kažkas įdomaus vyksta Pindostano karalystėje...

Tikriausiai ir jūs pastebėjote, kad kai tik Okrainos ginkluotosios pajėgos atlieka kokį nors išpuolį prieš Rusijos ar išlaisvintas nuo ukro-nacių teritorijas, momentaliai visuose socialiniuose tinkluose ir komentaruose pasigirsta džiaugsmingi pirsčiojimai ir klykavimai tema "antra pasaulio armija lochai", "Putinas bijo trenkti atgal ar nieko negali", "baigėsi raketos - ekonomikai kirdyk", “kur smūgiai į sprendimų priėmimo centrus”  - Putinas juk pažadėjo! - na ir panašiai. Man asmeniškai labiausiai patinka ta tema kur "baigėsi raketos", čia tas pats kaip - miške nebėra malkų. Nieko nepadarysi - debilai, blet. 

Na ir kaip reikėtų įsivaizduoti, pavyzdžiui, trenkti į sprendimų priėmimo centrus? Pistelėti "Iskanderu" į Okrainos gynybos ministerijos pastatą ar į Radą Kijeve? Ir kas ten bus nubausti? Klerkai ir sekretorės? Juk jūs rimtai nemanote, kad visa aukščiausia Okrainos ginkluotųjų pajėgų viršunėlė ten sėdi ir laukia, na kada gi pagaliau juos "atkalibruos"? Na juk nesat tie, "debilai, blet".

Na o  tie kas normaliai mąsto, o ne turi viena vingį ant smegenų ir tą nuo kepurės,  jau seniai pastebėjo ir suprato, kad jei Putinas ką nors pasako, tai būtinai padaro. Tik jis tai daro ne taip, kaip yra įprasta paprastam žmogui – nuėjai ir "užmočinai" banditus šikinyke. Tai protingas ilgamečio KGB raugo žmogus, sugalvojantis tokias schemas, kurios šimtmečiams bus įtrauktos į visų pasaulio specialiųjų tarnybų vadovėlius.

Vien ko yra verta schema su Serdiukovu (gynybos ministras iki Šoigu) ir Vasiljeva (gynybos ministerijos valdininkė). Kada visas pasaulis susižavėjęs ir smaguriaudamas stebėjo, kaip prisidengiant mitu neva yra „išvagiama“ Rusijos armija,  ji buvo modernizuota ir pakelta į kokybiškai naują lygį.

Tą patį galima pasakyti ir apie sprendimų priėmimo centrus.

Nors čia, žinoma, sunku kažką pasakyti. Tačiau yra apie ką pamąstyti.

 Ar žinote kokie įdomūs dalykai vyksta Pindostano „karalystėje“? Jei kas dar nežino, tai per pastaruosius kelis mėnesius USA sudegė apie 18 dujų ir naftos perdirbimo gamyklų. Kai kuriuose iš jų gamino tas pačias SGD, kurios buvo pažadėtos JevroSojūzui. Daugelis gamyklų visiškai išdegė ir negali būti atstatytos. Kai kurių artimiausiais mėnesiais nepavyks atstatyti.

Štai jums citata:

"Abiem atvejais gaisrai kilo dėl neišaiškintų aplinkybių. Šių incidentų rezultatas - viena gamykla visiškai išdegė, o antroji buvo taip smarkiai apgadinta, kad jos veiklos atstatymas užtruks kelis mėnesius.

Prie to pačio pro amerikonų ekspertų akis nepraslydo tas faktas, kad abi gamyklos buvo išvestos rikiuotės didžiausio dujų trūkumo Europoje metu ir beveik iškart po to, kai „Gazprom“ 60% sumažino dujų tiekimą „Nord Stream“ dujotiekiu."

Dėl to atitinkamai padidėjo dujų ir naftos kainos. Šių paslaptingų gaisrų ir sprogimų tyrimas ir priežastys nėra skelbiamos žiniasklaidoje, kaip tai paprastai daroma kokių nors nelaimingų atsitikimų atveju, nes šių avarijų priežastys nėra žinomos pačiai USA valdžiai.

Va kaip. Manote, kad tie 18 objektų tai tik sutapimas?

Natūralu, kad oficialaus šių avarijų tyrimo metu nebuvo nustatyta, kas ir kaip prisidėjo prie šių įvykių, tačiau žurnaliūgos iškart iškėlė versiją, kad tai būtent Kremliaus hakerių grupuotė su savo programa "Triton" kenkia, gadina įrenginius. Kai kurie “labiausiai pažengę” žurnaliugos nagrinėja net Kremliaus ekstrasensų ir magų poveikio versija...

Rusams belieka tik didžiuotis savo Kremliaus visagalybe, tačiau kas ten žino – galbūt yra slaptas rusų partizaninis tinklas pačiame Pindostane. Juk ne vien jų diversantams laisvai „ganytis“ svetimose „pievose“.

Beje, matomai būtent dėl ​​to USA dabar negali pilnai aprūpinti Europos tomis pačių pažadėtomis SGD. O tai sukels neišvengiamą deficitą ir dar didesnį kainų didėjimą. Ir vėl bus kaltas Putinas, nes pastatė Vyborge "SGD Portovaja" kompleksą ir dabar ją ruošiasi jį paleisti.

Patys pindosai nelabai supranta kokie stebuklai pastaruoju metu vyksta jų pačių teritorijoje. Tai nežinia iš kur atsiradęs NSO dronų spiečius atakuoja 10-ies branduolinių raketų dislokacijos infrastruktūrą ir ją visiškai atjungia. Ir kuriam laikui  pindosų kariškiai visiškai praranda raketų kontrolę, tai jų energetinio sektoriaus perdirbimo gamyklos dega kaip degtukai viena po kitos... Apie NSO atakas jokia ne baikė, Pentagonas gegužės mėnesį dėlto skundėsi kongreso klausimuose. Ir niekas pačiame Pindostane nežino, kas iš tikrųjų vyksta ir kas už to stovi. Todėl natūralu, kad viskuo kaltinamas visagalis Putinas ir jo ilgos rankos.

Maisto pramonėje taip nė kiek ne geresnis vaizdelis nei energetikos sektoriuje. Ten maisto perdirbimo gamyklos dega nė kiek neatsilikdamos nuo dujų ir naftos gamyklų. Iki balandžio pabaigos šiemet sudegė 16 esminių maisto pramonės objektų

Dabar apie palydovus. Tuos kur kosmose. Pernai buvo paskelbtas straipsnis tokiu pavadinimu - „Paskutinio Teismo dienos kosminis ginklas: Rusija atgaivino palydovų žudiką ir nunulino USA pasiekimus“. Ir še tau, rugsėjo pradžioje jau parašė, kad geostacionarinėje orbitoje be jokios priežasties „subyrėjo“ amerikonišas ryšių palydovas Galaxy 11, sėkmingai kabėjęs ten nuo 1999 metų.

Na taip, žinoma, parašė, kad jis jau senas, ir civilinis ir t.t …

Kelios dienos prieš tai kada Putinas paskelbė dalinę mobilizaciją, lyg pagal užsakymą įvyko “magnetinė audra” ir sunaikino 38 Ilono Masko “Starlink”. Rašė visi ir visur kas tik netingėjo. Tačiau kažkaip nieko nesigirdėjo, kad būtų kiti ryšių palydovai nukentėję, tik va Maskui kažkodėl “nenuskilo”. 

O kodėl būtent Maskui nenuskilo? O tereikia tik prisiminti kam dėkojo “Azov Stal” požemiuose uždaryti visokie banditai ir nacistai-azovcai už internetą, va tada ir paaiškėja kodėl kilo “magnetinė audra”. Galimai gal dar ir dėl to, kad ir kiti netolimoje ateityje nedėkotu Maskui už internetą. 

Pindosams dabar reikėtų patiems susirūpinti, kad nelikti prie prie suskylusios geldos, jei ir toliau taip klostysis... 

Putinas juk perspėjo, kad nesikišti? Perspėjo.  Nubrėžė raudonas linijas? Nubrėžė. Tačiau vakaroidų politikų užsispyrimas ir debilumas prives prie to, kad ne Rusija subyrės, kaip jie svajoja, o pats Pindostanas, jo limitrofai ir JevroSojūzas. Italijoje jau trypia pederastinės spalvos vėliavą su geltonų žvaigždučių ratu. Kaip yra sakoma: "Nekask kitam duobės ..!" Pasaulio perdalijimas yra apokaliptinis dalykas tiems, kurie nėra linkę nusileisti arba keistis.

P.S. Rytoj 15:00 numatomas Putino pranešimas dėl naujų teritorijų ir, galimai, bus užkirstas kelias visokiems neužilgo pasipilsiantiems pezaliojimams tokia tema, kad teroristinius aktus savo dujotiekiuose Baltijos jūroje įvykdė pati Rusija. 

O kodėl kaltins Rusiją? Ogi todėl, kad abu dujotiekiai yra apdrausti Europos draudimo kompanijose, kokiose nesakoma. Ir išmokos, įrodžius, kad buvo įvykdyti teroro aktai bus milijardinės. Todėl, greičiausiai, iš karto ir nesprogdino visų keturių dujotiekio linijų, nes, matyt ant ketvirtos linijos reikia “atrasti” nesprogusią miną, galimai sukonstruotą iš Okrainoje paimtų dar nuo tarybinių laikų likusių komponentų. Kad "įrodimai" būtų geležiniai. Todėl pindosai pirmi taip raunasi “padėti” tyrimui.

Ir jiems niekas neišdrįs tame atsakyti.