LRT skelbia aptikusi nenuginčijamus įrodymus, kad dojotiekius “Nord Stream 1” ir “Nord Stream 2” susprogdino pati Rusija

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-04 01:16:00, skaitė 474, komentavo 9

LRT skelbia aptikusi nenuginčijamus įrodymus, kad dojotiekius “Nord Stream 1” ir “Nord Stream 2” susprogdino pati Rusija

Labai rimti analitikai iš LRT, finansuojami iš gosdepo specialaus fondo, atliko labai rimtą analitinį tyrimą. Atlikę visas būtinas alalizes, jie priėjo prie nenuginčijamos išvados-Rusija pati susprogdino dojotiekius.

Jūs galite paklausti, o kiekie gi įrodymai? Taigi, viskas remiasi rastais daiktiniais įrodymais.

Įvykio vietoje buvo rastas Putino portretas, Boširovo ir Petrovo pasai, AK-74, kepurė-ausinukė (ušanka), matrioška, balalaika, du pilni ir trys tušti degtinės buteliai, batiskafai su ГОСТ TSRS ženkleliu, Budionovka, pistoletas-kulkosvaidis PPSh ir šiltos kojinės, pasiūtos iš meškos plaukų.

Voenareikšmiškai jau aišku, kas susprogdino. Visus įrodymus LRT „detektyvai“, jau perdavė į Pentagoną ir Lenglį. Laukiame naujų valstybinių apdovanojimų. Juk tauta turi žinoti savo didvyrius.

P.S.

O dabar rimtai. Jeigu pasitvirtins JAV dalyvavimas nutraukiant „Nord Streams“ eksploatavimą (o Nord Stream įmonė yra labai svarbi Vokietijos ekonomikai, sakyčiau gyvybiškai svarbi infrastruktūra), tai remiantis NATO chartiją, tai reiškia puolimą prieš teritorinį vientisumą ir NATO narės saugumą (4 straipsnis).

Atitinkamai visos Europos šalys turės imtis atitinkamų priemonių prieš Jungtines Valstijas (5 straipsnis).

Sąjungininkai kariniame bloke...be žodžių.