BiB.lt — Lietuvos skaitytojams sugrąžina galimybę skaityti Vladimiro Megre knygas!

Autorius: BiB.LT Šaltinis: http://bib.lt... 2022-10-07 15:10:00, skaitė 245, komentavo 1

BiB.lt — Lietuvos skaitytojams sugrąžina galimybę skaityti Vladimiro Megre knygas!

Mes gyvename faktinės cenzūros sąlygomis, kai valdžią Lietuvoje užgrobusiai Landsberg šaikai neįtinkanti informacija yra blokuojama, naikinama ir šalinama iš viešosios erdvės.

Į "juodąjį" Landsberg režimo priešų sąrašą pateko ir nedidelė Lietuvos leidykla "Baltosios gulbės", leidžianti ir platinanti dvasinę, filosofinę, savigydos praktikų literatūrą. Tai tokių Rusijoje ir už jos ribų gerai žinomų autorių kaip daktaras Valerijus Sinelnikovas, Vladimiras Megre, Sergejus Lazarevas ir kitų knygos, skirtos asmeniniam žmogaus ir bendrai visos visuomenės tobulėjimui.

Nors pačiai leidyklai ir jos leidžiamoms knygoms nėra pateiktas NĖ VIENAS oficialus kaltinimas ar priekaištas iš Lietuvos "teisėsaugos" struktūrų, tačiau knygynams ir bibliotekoms slapta buvo duota komanda pašalinti visas "Baltųjų gulbių" išleistas knygas iš savo lentynų ir sandėlių.

Tuo tarpu V. Sinelnikovo, V. Megre skaitytojų ratas ir jų nuolatinis dėmesys rodo, kad šių autorių knygos yra reikalingos, skaitomos ir populiarios. Buvo nuolat ruošiami papildomi išleistų knygų tiražai, verčiamos ir spausdinamos naujos knygos. Vien daktaro Valerijaus Sinelnikovo knyga "Pamilk savo ligą" perleista net penkis kartus tūkstantiniais tiražais! O leidykla sulaukė šimtų atsiliepimų iš dėkingų skaitytojų.

Kito rašytojo – Vladimiro Megre serijos "Skambantys Rusijos kedrai" knygų skaitytojai Lietuvoje sukūrė plačią "anastasiečių" bendruomenę, kurios nariai savo praktine veikla keičia ne tik savo gyvenimus, bet ir mūsų visų aplinką, kuria ekologiškas gyvenvietes, statosi tėvonijas, išsilaisvina iš vartotojiškos pasaulį naikinančios ideologijos "dirbk-pirk-mirk" gniaužtų.

Būtent tai, kad rusų autoriai ir jų kūryba tapo dvasine atrama aktyviems ir sąmoningiems Lietuvos žmonėms, iššaukė tokią invazinio Landsberg režimo ir jo pakalikų neapykantą ir puolimą. Todėl savo ruožtu, mes – Lietuvos patriotai pradedame naują projektą, kurio tikslas sugriauti informacinę blokadą ir sugrąžinti Vladimiro Sinelnikovo, Vladimiro Megre, Sergejaus Lazarevo ir kitų Rusijos autorių knygas Lietuvos skaitytojams!

Kviečiame į naują e-knygyną BiB.LT, kuriame rasite visas "Baltųjų gulbių" leidyklos knygas.

Skaitykime, dalinkime, švieskime!

Kviečiame bendradarbiauti knygynus ir knygų platintojus: info@bib.lt