Fašistai apsigyveno kiaulidėje ir nakvojo kartu su kiaulėmis

Autorius: Slava Šaltinis: http://www.technologijos.lt/n/... 2022-10-08 20:23:00, skaitė 538, komentavo 21

Fašistai apsigyveno kiaulidėje ir nakvojo kartu su kiaulėmis

Ukrainos saugumo tarnyba (SBU) internete paskelbė filmuotą medžiagą iš Liubimovkos kaimo Chersono regione – video matomos rusų okupantų gyvenimo sąlygos kiaulidėje.

2-1-1.jpg

Kiaulidė, kurioje gyveno okupantai
©Youtube kadras | youtu.be

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar spalio 2 dieną Ukrainos gynėjai per kontrpuolimą Chersono srities šiaurėje išlaisvino iš karto kelis kaimus, įskaitant Ševčenkovką ir Liubimovką.

Kai Ukrainos ginkluotųjų pajėgos sklelbė filmuotą medžiagą su Ukrainos vėliavomis Ševčenkovkoje, tai iš Liubimovkos atkeliavo visiškai netikėti vaizdo įrašai.

Spalio 7 d., SBU spaudos tarnyba  internete paskelbė filmuotą medžiagą iš kiaulidės, esančios išlaisvintoje Liubimovkoje.

SBU pareigūnai įėjo į kaimą iškart po jo išlaisvinimo ir pradėjo ieškoti „antrosios pasaulio armijos“ nusikaltimo įrodymų, tačiau aptiko įdomų vaizdą.

Iš to, ką jie pamatė, buvo sunku sulaikyti juoką pro ašaras. Užpuolikai nakvojo su kiaulėmis toje pačioje kiaulidėje. Vietos gyventojas surengė ekskursiją po įsibrovėlių gyvenamąjį namą. Jis taip pat sakė, kad Rusijos kariuomenė pagaliau rado „savų rūšių“.

 

Be lovų ir bendro stalo, buvo galima pamatyti standartinį komplektą – skalbimo mašinas.

Vaizdo įrašo pabaigoje SBU ragina Rusijos karius pasiduoti, kur jie bus ne tik gerai priimti ir pamaitinti, bet ir gyvens normaliomis žmogaus sąlygomis, o ne kiaulidėje.