Pagal naująją "PayPal" politiką vartotojai bus baudžiami 2500 dolerių tiesiogiai iš savo sąskaitų, jei skleis "dezinformaciją"

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.thegatewaypundit.c... 2022-10-09 08:17:00, skaitė 420, komentavo 15

Pagal naująją

2020 m. "PayPal" pakeitė savo politiką ir naudotojai buvo priversti sutikti su 2 500 JAV dolerių "PayPal" bauda, jei pažeisdavo "PayPal" priimtino naudojimo politiką. Dabartinė bendrovės priimtino naudojimo politika yra tokia:

Rugsėjo 26 d. finansų tarnyba paskelbė apie tam tikrus tam tikrų susitarimų pakeitimus. Nuo 2022 m. lapkričio 3 d. "PayPal" išplečia esamą draudžiamos veiklos sąrašą, įtraukdama į jį pranešimų, turinio ar medžiagos siuntimą, skelbimą ar publikavimą pagal priimtino naudojimo politiką.

"Šios Priimtino naudojimo politikos pažeidimas yra "PayPal" naudotojo sutarties pažeidimas ir už tai jums gali būti taikoma kompensacija, įskaitant iš anksto numatytą 2 500,00 JAV dolerių kompensaciją už kiekvieną pažeidimą, kuri gali būti nurašyta tiesiogiai iš jūsų "PayPal" sąskaitos (-ų), kaip nurodyta naudotojo sutartyje", - teigė "PayPal".

Vartotojai bus baudžiami pinigine bauda, jei bet kokiu būdu pažeis peržiūrėtą politiką, įskaitant melagingos informacijos skleidimą, LGBTQ bendruomenės diskriminavimą, pavojų naudotojų saugumui ir pan.

"Paypal" pastaruoju metu vykdė draudimų akciją ir panaikino kelių kampanijos organizacijų paskyras. Tarp šių organizacijų yra "Gay Against Groomers" >>>> ("pyderai prieš pedofilus" t.y pagal juos diskriminacija) , Laisvo žodžio sąjunga, teisės aktyvistai "Law or Fiction" ir tėvų grupė "UsForThem".

Galima priminti, kad "The Gateway Pundit" ir Jimas Hoftas iš "Paypal" buvo uždrausti paskutinę 2021 m. dieną be įspėjimo. Šiuo metu "The Gateway Pundit" yra viena iš 250 populiariausių interneto svetainių Jungtinėse Valstijose, o 2021 m. ji turėjo daugiau nei 900 000 000 peržiūrų. Mes ir toliau augame, nepaisant nuolatinių išpuolių, šmeižto, ribotos socialinės žiniasklaidos ir teisminių procesų.

Niekada nepažeidėme jokių "Paypal" taisyklių - BET esame konservatyvūs ir už Trumpą.

Jie nepateikė mums draudimo priežasties. Jie sako, kad "tai yra sutartinė teisė nutraukti su jumis veiklą pagal "PayPal" naudotojo sutartį".

Grupė "Gays Against Groomers" (GAG), kovojanti prieš vaikų seksualizavimą (HOMOSEKSUALAI PRIEŠ VAIKŲ VILIOJIMĄ), socialiniame tinkle "Twitter" paskelbė, kad visam laikui sustabdė savo veiklą su mokėjimų tvarkytojais "Paypal" ir "Venmo". Bendrovė teigė, kad GAG pažeidė jų naudotojų susitarimus, tačiau nenurodė, kokią konkrečią susitarimo dalį organizacija pažeidė.

Neseniai "PayPal UK" nutraukė kelių advokatų grupių, tarp jų Laisvo žodžio sąjungos, teisinės advokatų grupės "Law or Fiction", tėvų advokatų grupės "UsForThem" ir net žurnalisto ir FSU įkūrėjo Toby Youngo asmeninės paskyros, paskyras, pranešė "Betanews". Vartotojai išreiškė pasipiktinimą "Paypal" veiksmais ir socialinio tinklo "Twitter" platformoje ragino juos boikotuoti, naudodami grotažymę #BoycottPayPal.

Liepos mėnesį gubernatorius Ronas DeSantisas paskelbė ketinantis išplėsti savo karą prieš "budulių ideologiją", įtraukiant finansų institucijas, įskaitant bankus ir kredito kortelių bendroves bei pinigų pervedimo paslaugas, tokias kaip "PayPal".

Kredito kortelių įmonėms ir pinigų pervedimo paslaugoms būtų uždrausta "diskriminuoti" klientus dėl jų politinių ar religinių įsitikinimų pagal pasiūlymus, kurie, pasak R. DeSantiso, apimtų teisėkūros ir vykdomosios valdžios iniciatyvų derinį, pranešė Tampa Bay.