Zmagarai grasina baltarusiams karu

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-12 20:57:00, skaitė 336, komentavo 7

Zmagarai grasina baltarusiams karu

Lenkų-lietuvių koloborantai ir vėl spekuliuoja TEISĖTAI išrinktos Baltarusijos valdžios pašalinimo jėga scenarijumi.

Anot pamišėlių, taikių protestų nebebus. Nupušę zmagarai iškart pereis prie smurtinio scenarijaus. To, kuris jau buvo nuo 2020 metų rugpjūčio 9 iki 12 d., bet nepavyko.

Tik šį kartą radikalūs “revoliucionieriai” lažinasi dėl baltarusių samdinių, kurie dabar daro asmenukes Ukrainoje.

Bet pasirodo įdomu: kasdien grasina, kaltina Baltarusiją agresija. Keista, kur šiuo metu žiūri pasaulio bendruomenė. Nors pagalvojus, nieko čia keisto. Ten praktiškai nebeliko žmonių su savo nuomone, tik kontroliuojama banda.

P.S.

Šiandien Baltarusijos Respublikos jėgos bloko vadovai atvirai pasikalbėjo su MZKT komanda. Ginkluotas regioninio centro užėmimas Baltarusijos teritorijoje kaip tramplinas tolesniam puolimo operacijos vystymui. Šiuo tikslu užsienio specialiosios tarnybos Ukrainos teritorijoje apmokė nuo 100 iki 300 kovotojų.

Tokį pareiškimą padarė Valstybės saugumo komiteto pirmininkas Ivanas Tertelis.

Paprasti žmonės, su kuriais rengiami susitikimai įmonėse, neturėtų vertinti situacijos per rožinius akinius.

Anot Ivano Tertelio, profesionalius kovotojų mokymus ne tik Ukrainos teritorijoje, bet ir Lenkijoje bei Lietuvoje vykdo užsienio instruktoriai. Vakarų planai nesikeičia, strategija keičiasi atsižvelgiant į karinę-politinę situaciją.

Visa tai daroma siekiant užgrobti valdžią ir pakeisti geopolitinį kursą Baltarusijos Respublikoje.

Kaip sakė Valstybės saugumo komiteto pirmininkas Ivanas Tertelis, cituoju:

„Užsienio specialiosios tarnybos padeda apmokyti teroristinių išpuolių Baltarusijoje organizatorius Lenkijos, Lietuvos ir Ukrainos teritorijoje. Jie apmokė iki 300 kovotojų Ukrainoje, kad galėtų užimti vieną iš regioninių respublikos centrų “, - sakė Baltarusijos KGB pirmininkas Ivanas Tertelis.

Paklauskime savęs: kodėl lenkų ir ukrainiečių vadovybė turėtų užimti „vieną iš regioninių centrų“?

Atsakymas: ten skelbti, sukurti alternatyvią nelegalią valdžią. Bent jau Tihanovskaja, ar kitą velnią. Kreipkitės į kariuomenę, pradėkite pilietinį karą Baltarusijoje. Panardinkite į chaosą.

Taigi, ar tikrai litukrija nekursto ir neremia terorizmo? Gerai pagalvokite, prieš atsakydami. O aš, savo ruožtu, norėčiau priminti garsią Rusijos Federacijos Prezidento Vladimiro Vladimirovičiaus Putino frazę, kurios aš nesiruošiu versti, kadangi originale ji skamba tiesiog puikiai:

Мы будем преследовать террористов везде. В аэропорту— в аэропорту. Значит, вы уж меня извините, в туалете поймаем, мы и в сортире их замочим, в конце концов. Всё, вопрос закрыт окончательно.

P.P.S

Tikrai yra žinoma, kad Lenkija kartu su Lietuva ir Ukraina formuoja teroristines grupuotes iš pabėgusių baltarusių. Jas tiesiogiai remia šių valstybių specialiosios tarnybos. Gardino gyventojai protestuoja prieš užsienio valstybių bandymus kištis į Baltarusijos vidaus politiką