Buvęs kandidatas į Prancūzijos prezidentus šokiruoja pasaulį: Macronas ir dauguma parlamento narių neskiepyti

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://rairfoundation.com/fre... 2022-10-14 10:28:00, skaitė 493, komentavo 9

Buvęs kandidatas į Prancūzijos prezidentus šokiruoja pasaulį: Macronas ir dauguma parlamento narių neskiepyti

"Vakcina mane vos nenužudė", - sakė politikas Jeanas Lassalle'is, kuriam po eksperimentinių injekcijų teko atlikti keturias širdies operacijas.

Sekmadienį transliuotame interviu NTD buvęs kandidatas į Prancūzijos prezidentus Jeanas Lassalle'is apkaltino prezidentą Emmanuelį Macroną ir kitus Prancūzijos vyriausybės narius melavus apie "Covid" "vakcinos" statusą.

Prancūzijoje "neskiepyti" piliečiai patyrė vienus iš drakoniškiausių Covid priemonių. Pavyzdžiui, vakcinos pasas buvo privalomas daugelyje prekybos centrų, kuriuose įsikūrę daug prekybos centrų. Dėl to piliečiai negalėjo apsipirkti, nes negavo pakankamai eksperimentinių injekcijų. Toliau pateiktame vaizdo įraše matyti minios, protestuojančios prie Prancūzijos maisto turgaviečių.

Keturios širdies operacijos

Lassalle'is nežinojo, kad E. Macronas ir dauguma Prancūzijos parlamento narių nebuvo paskiepyti. Jis pasiskiepijo "Janssen" ("Johnson & Johnson") vakcina, nes jautėsi įpareigotas tai padaryti kaip parlamento narys, ir dėl to labai gailisi. "Vakcina mane vos nenužudė", - sakė jis. Po eksperimentinių injekcijų politikui teko atlikti keturias širdies operacijas.

"Gavau Johnsono vakciną, kuri mane beveik pražudė, kuri iškraipė mano širdį. Taigi nuo šių metų sausio 3 d. man buvo atliktos keturios operacijos. Ir dar Ambroise Paré klinikoje, kur mokiausi pas vieną chirurgą, kuriam pavyko įstatyti ausų spenelius į vietą, kad jie normaliai funkcionuotų. Priešingu atveju tikrai būčiau miręs", - sakė Lassalle'is.

Kai NTD žurnalistė Ying Huang paklausė Lassalle'io, kodėl jis pasiskiepijo nuo "Covid", jis atsakė, kad dirbo savo darbą ir nežinojo, kad Macronas ir kiti vyriausybės pareigūnai nėra paskiepyti:

"Nes buvau parlamento narys ir nenorėjau, kad susidarytų įspūdis, jog neatlieku savo darbo. Tačiau nežinojau, kad Emmanuelis Macronas nebuvo paskiepytas. Nežinojau, kad dauguma vyriausybės narių nebuvo paskiepyti, ir nežinojau, kad daugelis mano kolegų parlamentarų taip pat nebuvo paskiepyti. Norėjau parodyti pavyzdį." 

"Jūs įrodėte, kad vakcinos sukelia rimtą šalutinį poveikį", - sakė pašnekovė Ying Huang. "Sunkus šalutinis poveikis, - pasakė Lassalle. "Aš beveik miriau."

Ar E. Macronas spaudė skiepytis tik tuos Prancūzijos parlamento narius, kuriuos laikė politiniais oponentais? 

Lobistinis Macronas

Pasaulio ekonomikos forumo kontroliuojamas Prancūzijos prezidentas yra baigęs Didžiojo persitvarkymo globalisto Klauso Schwabo "Jaunųjų pasaulio lyderių" mokyklą. " Kaip anksčiau pranešė RAIR fondas JAV,

Šių metų pradžioje susipriešinęs Prancūzijos prezidentas išsiliejo ant neskiepytųjų, pareikšdamas, kad jis nori juos "supykdyti"; ir "kiek įmanoma" apriboti jų "galimybes dalyvauti socialinio gyvenimo veikloje".

Duodamas interviu laikraščiui "Le Parisien" E. Macronas paaiškino, kad neskiepyti žmonės, jei nesilaikys reikalavimų, praras savo laisves:

Nuo sausio 15 d. jūs nebegalėsite eiti į restoranus, negalėsite gerti gėrimų, kavos ar eiti į teatrą."

E. Macronas net užsimena, kad "antivakcininkai" "pakenkė" Prancūzijos "solidarumui", nes nepasiskiepijo nuo eksperimentinės genų terapijos. Toliau jis juodino neskiepijančiuosius teigdamas, kad jie "nebėra" piliečiai, nes jų "laisvė kelia grėsmę kitų laisvei":

Didžiulė moralinė antivakcininkų kaltė: jie ateina pakenkti tam, kas yra tautos tvirtumas. Kai mano laisvė kelia grėsmę kitų laisvei, aš tampu neatsakingas. Neatsakingas žmogus nebėra pilietis".

Nenuostabu, kad Pasaulio ekonomikos forumo kontroliuojamas Prancūzijos prezidentas yra Didžiojo persitvarkymo globalisto Klauso Švabo (Klaus Schwab) "Jaunųjų pasaulio lyderių" mokyklos absolventas. " Kaip anksčiau pranešė JAV RAIR fondas, daugelis pasaulio lyderių ir įmonių vadovų, kurie lankė Švabo mokyklą, pasinaudojo pandemija, kad sužlugdytų šalių ekonomikas ir įvestų pasaulinę skaitmeninę valiutą.