Apie ką šėtonas Klausas kalbėjosi su Skverneliu?

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://thoughtcrimeradio.net/... 2022-10-18 08:29:00, skaitė 517, komentavo 8

Apie ką šėtonas Klausas kalbėjosi su Skverneliu?

WEF nusikalstamo pasaulio lyderis siūlo prieš leidžiant keliauti atlikti rizikos vertinimą - "smegenų skenavimą"

"Didžiojo perkrovimo" sumanytojas Klausas Schwabas siūlo keletą drakoniškų priemonių, kaip kontroliuoti gyventojus pagal "ketvirtosios pramonės revoliucijos" skėtį, įskaitant rizikos vertinimo smegenų skenavimą, kad būtų galima kirsti sienas, ir implantuojamus lustus, kad būtų galima skaityti žmonių mintis ir užkirsti kelią nusikaltimams.

Pasaulio ekonomikos forumo įkūrėjas Švabas ne kartą pabrėžė, kad technokratai turi pasinaudoti koronaviruso pandemija, kad įgyvendintų "Didįjį pertvarkymą", ir šią mintį neseniai vykusioje JT vaizdo konferencijoje pakartojo Kanados ministras pirmininkas Džastinas Triudo (Justin Trudeau). Tačiau "Didysis persitvarkymas" susijęs ne tik su ekonominės sistemos pertvarkymu, "Žaliojo naujojo kurso" įgyvendinimu, didesnio skaičiaus darbo vietų visišku automatizavimu ir energijos vartojimo bei gyvenimo lygio mažinimu - darbotvarkėje yra ir policinis aspektas.

Ši darbotvarkė aiškiai išdėstyta trijose Švabo knygose: "Ketvirtoji pramonės revoliucija", "Ketvirtosios pramonės revoliucijos ateities formavimas: Kuriant geresnį pasaulį, ir Covid-19: Didysis perkrovimas. Švabas pažymi, kad tokių technologijų naudojimas masiniam gyventojų stebėjimui ir sekimui "prieštarauja sveikai, atvirai visuomenei", tačiau vis tiek pateikia jas teigiamoje šviesoje.

"Tobulėjant šios srities galimybėms, teisėsaugos institucijoms ir teismams kils pagunda naudoti metodus, kuriais būtų galima nustatyti nusikalstamos veiklos tikimybę, įvertinti kaltę ar net galbūt išgauti prisiminimus tiesiogiai iš žmonių smegenų", - rašo jis, siūlydamas įgyvendinti "Minority Report" stiliaus parengiamųjų nusikaltimų programas.

Globalistas taip pat neapsiriboja vien tik skiepų sertifikatų privalomumu keliaujant ir siūlo, kad "net kertant valstybės sieną vieną dieną gali tekti atlikti išsamų smegenų skenavimą, kad būtų įvertinta asmens saugumo rizika".

Jis taip pat aiškiai nurodo, kad implantuojamos mikroschemos bus kertinis transhumanistinės darbotvarkės, kuri sujungs žmogų su mašina, akmuo.

"Šiandieniniai išoriniai prietaisai - nuo dėvimų kompiuterių iki virtualios realybės ausinių - beveik neabejotinai taps implantuojamais mūsų kūnuose ir smegenyse", - rašo jis.

"Aktyvios implantuojamos mikroschemos, pralaužiančios mūsų kūno odos barjerą", "pakeis mūsų sąveiką su pasauliu" ir privers mus "suabejoti, ką reiškia būti žmogumi", teigia Švabas.

Tokia technologija taip pat galėtų palengvinti "potencialiai neišreikštų minčių ar nuotaikų išraišką skaitant smegenų bangas ir kitus signalus", teigia Schwabas.

Švabas siūlo, kad gyventojai galėtų būti skatinami įsidiegti smegenų skaitymo lustus kaip verslo modelio dalį, pagal kurį žmogus "iškeičia prieigą prie savo minčių į galimybę sutaupyti laiko ir vien mintimis parašyti pranešimą socialinėje žiniasklaidoje".

Su didele galia ateina ir didelė atsakomybė