CDC duomenimis, miokarditas vaikams yra normalus ir įprastas reiškinys

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-20 09:56:00, skaitė 295, komentavo 1

CDC duomenimis, miokarditas vaikams yra normalus ir įprastas reiškinys

Miokardito reklamoje, skirtoje VAIKAMS, patogiai praleidžiama labiausiai tikėtina priežastis

Ar jūsų vaikas serga "Pfizer" karditu? Jis nėra vienišas. Iš tikrųjų milijonams vaikų visame pasaulyje po Fauci gripo injekcijos staiga prasideda stiprus širdies uždegimas, o medicinos pramonė niekaip negali išsiaiškinti, kodėl. Tiesą sakant, jie tai žino, ir tai daugiau nei akivaizdu, kai naujausioje reklamoje kalbama apie tai, kad daugėja vaikų, kurių širdys staiga išsipučia ir užsiliepsnoja, bet nesijaudinkite, nes tai nesugriaus jų svajonių. Tėvams tereikia nuvesti vaikus atgal pas gydytoją, kad jie atliktų daugybę diagnostinių tyrimų, kuriuos atlieka tie patys žmonės, suleidę jiems milijonus nuodingų smailių baltymų prionų, kurie užkimšo jų kraują ir sukėlė širdies raumens uždegimą. Tai labai paprasta.

Pasak vakcinų pramoninio komplekso reklamos, nėra jokio ryšio tarp Covid-19 krešulių injekcijų ir miokardito, tik kažkoks keistas naujas pastarųjų dvejų metų reiškinys, kai vaikų širdies raumuo ir aplinkiniai audiniai smarkiai užsiliepsnoja ir jiems prireikia vaistų, gydymo nuo šoko (vaikų kardioversijos), širdies stimuliatorių ir galbūt kritinės operacijos, kad išgyventų.

Štai reklama, kurioje visiškai ignoruojamas vakcinos sukeltas miokarditas, apie kurį iš tikrųjų įspėjama vakcinos informaciniuose lapeliuose (kurių niekas neskaito, įskaitant gydytojus ir slaugytojus pacientams):

"Pfizer" karditas, nuo kurio kenčia net sveiki suaugusieji, paaugliai ir vaikai

Susirgote krešulių sukeltu karditu, dar vadinamu "Pfizer" karditu? Kai žmogaus kraujagyslių sistemą užkemša ilgi guminiai krešuliai, kuriuose yra kraujo, natrio ir sunkiųjų metalų, širdis įsitempia ir gali plakti nereguliariai. Krešulių preparatų gamintojai negali to pripažinti per televiziją ar "YouTube", nes būtent ten informacijos gauna visas jų alopatiniais preparatais išplautų smegenų "srautas". Sekite šokinėjantį kamuolį kaip mažas vaikas, apsvaigęs nuo krešulių.

Taip, VSRF (Vakcinų saugumo tyrimų fondas) nušviečia naujausią šalį užklupusią pandemiją - krešulių sukeltą karditą. Ar jūsų vaikas skundžiasi ŠKL ir "pilvo skausmais"?

Reklamoje sakoma, kad geriau nuvežkite juos į ligoninę atlikti diagnostinių tyrimų, kad vėliau galėtų pasakyti, jog tai paveldima genetinė problema. Pririškime vaiką prie stalo ir pradėkime tą vaikų kardioversijos gydymą. Galbūt kol būsite ten, paskiepykite nuo koronaviruso ir "nušaukite du zuikius vienu šūviu" (o gal du zuikius ir vaiką).

Praėjusiais metais "Pfizer" rodė reklamą, kurioje verbavo vaikus dalyvauti klinikiniuose krešėjimo injekcijų tyrimuose, o dabar, praėjus metams, pasirodė reklama, kurioje paslaptingai kalbama apie didžiulį vaikų širdies uždegimo atvejų padažnėjimą, net neužsimenant apie Fauci gripo skiepus, kuriuos greičiausiai gavo kiekvienas iš jų. Sveiki, dramblys kambaryje.

Vis dėlto, kalbama apie "drąsą" ir "pagalbą kitiems", kai gulite ligoninės lovoje ir stebitės, kodėl jūsų širdis staiga nebeveikia teisingai, o jūs esate tik vaikas ar paauglys. Kas tai per svajonė? Skamba daug panašiau į realų košmarą.

Ei, vaikučiai, ar turite "drąsos" sugadinti savo širdį, imuninę sistemą ir gyvybiškai svarbius valančius organus, pripildydami juos virusus imituojančių smailių baltymų prionų? Tiesiog žengkite tiesiai ir pasiraitokite rankoves, tai nė kiek neskaudės, kol jums neišsivystys Pfizer-karditas ir jums prireiks šoko terapijos, kad galėtumėte gyventi.