Kokie gi buvo provokatoriaus RT transliacijos rusų kalba direktoriaus A.Krasovskio tikslai?

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-25 23:30:00, skaitė 254, komentavo 3

Kokie gi buvo provokatoriaus  RT transliacijos rusų kalba direktoriaus A.Krasovskio tikslai?

Šį pirmadienį valstybiniame propogandistų kanale LRT, rubrikoje „socialiniai tinklai“, vietiniai valstybės išlaikomi propagandistai, nutaisę šlykščias šypsnėles, nagrinėjo skandalingą RT transliacijos rusų kalba direktoriaus A.Krasovskio poelgį. Aišku, šie asmenys niekada nenagrinės skandalingų jų pačių pareiškimų. Ar tiesiogiai skatinančių tautinę nesantaiką facebuko įrašų. Ne. Ne tam jie nusamdyti. Taigi, kame gi problema?

Aš pabandžiau tame išsiaiškinti.

 

Transliacijos rusų kalba „Russia Today“ direktorius Antonas Krasovskis, žymus LGBT bendruomenės atstovas, Rusijos valstybinio kanalo eteryje ragino skandinti ir sudeginti vaikus, tapusius Banderos propagandos aukomis išlaisvintose Okrainos teritorijose.

 

Kijevo režimui nebuvo geresnės dovanos. Tiesiog įvyko informacinis cunamis – rusai žudys mūsų vaikus, naciai prie slenksčio, visi kovoja su vaikų žudikais. O kreipimusi papildo vaizdo įrašas su savimi patenkintu ir bjauriai kikenusiu Krasovskiu.

 

Dabar nesvarbu, kas jį paskatino imtis informacinio sabotažo. Rusijai buvo smogtas galingas informacinis smūgis. Todėl dabar klausimas FSB ir Tyrimų komitetui – ar informacijos diversantas gaus tai, ko nusipelnė, ar ne.

 

Istorijos su Krasovskiu komentuoti nenorėjau. Viskas ir taip aišku – podpindosninkas (tokių pilna Rusijos valdžios struktūrose) ragino žudyti Okrainos propagandos paveiktus rusų vaikus. Ne perauklėti, o žudyti. Ir tai net ne tai. Jeigu jis ragina sudeginti ir skandinti „Zapadencų“ vaikus, sveika reakcija į tai turėtų būti ta pati – tokie žmonės neturi teisės kalbėti Rusijos valstybės vardu.

 

Krasovskis šios teisės neturi dėl kitų priežasčių, bet čia viskas akivaizdu – jo ištarti žodžiai jau buvo išnarstyti visos Okrainos ir Vakarų propagandos. Esu tikras, kad Zelenskio biuras labai gerai mokėtų tam, kuris, būdamas valstybinio kanalo eteryje, kažką panašaus įgarsintų.

 

Krasovskis tai padarė savo iniciatyva (galimai). Bet aš manau, kad jam, kaip podpindosninkų agentui, vlasovininkui, buvo gerai sumokėta).

 

Stebina dar kai jas. Pasirodo, Krasovskis turi gynėjų, kurie įrodinėja, kad Krasovskis tikras patriotas, nukentėjęs dėl savo įsitikinimų.

 

Tad verta prisiminti, kur šis „patriotas“ buvo Euromaidano metu. Žmogaus, kuris taip meistriškai keičia batus, profesija vadinama kaip tik nori, bet tikrai ne žurnalistu. Ir taip, tai ne photoshopas.

 

P.S.

 

Ar žinote, su kuo Antonas Krasovskis taip mielai kalbasi 2014 m., leisdamasis laiptais žemyn (žr. nuotraukas), per savo vizitą su Ksiuša palaikant Kijevo Maidaną?

 

Su vienu žinomiausių Kijevo niekšų – C14 (Petro Porošenkos ir SBU opričnikas) organizatorė Ženia Karas, ant kurios rankų visa kraujo jūra, įskaitant, kaip tikėtasi, žurnalisto Buzinos Olesio nužudymą.

 

Ir iš čia ne tik man kyla klausimas: "Kaip Krasovskis, turėdamas tokį išsilavinimą, pateko į RT?" Ir ne tik eiliniu darbuotoju?

 

Na, iš čia ir kitas klausimas, kuris tiesiogine prasme sklando ore, bet į kurį, man atrodo, turėtų atsakyti tyrimas – kaip netyčia Krasovskis pasakė tuos žodžius, kuriuos laikau vienu sėkmingiausių informacinių sabotažų prieš Rusiją.