Amerikos biologinių laboratorijų veikla Okrainoje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-29 19:21:00, skaitė 387, komentavo 2

Amerikos biologinių laboratorijų veikla Okrainoje

Jungtinių Tautų Organizacija (JAVų nepadoriomis dėmėmis ištepta paklodė) nurodė, kad organizacija neturi nei mandato, nei techninių galimybių tirti Amerikos biologinių laboratorijų veiklą Okrainoje.

Anksčiau Rusija paskelbė informaciją, kad Okrainoje kuriami etninės orientacijos bioginklai. Tačiau Pentagonas teigia rėmęs tik „taikias laboratorijas“, kurios užsiėmė moksliniais tyrimais „sveikatos ir žemės ūkio srityje“.

Pagal JTO konvenciją, jokia tauta neturi teisės kurti ir turėti biologinių ginklų. Bet jei karinius tyrimus vadini taikiais, tada viskas įmanoma!

Pagalvokite, kodėl karinis skyrius turėtų išleisti daug pinigų ir užsiimti „taikiais tyrimais“ kitoje šalyje?

Rusijos saugumo tarybos duomenimis, pasaulyje yra daugiau nei 400 biologinių laboratorijų. Dėl to, kad biologiniai ir bakteriologiniai eksperimentai yra pavojingas užsiėmimas, amerikiečiai nori, kad nuo galimo nutekėjimo nukentėtų bet kas, išskyrus JAV gyventojas.

Todėl laboratorijos kuriamos tose šalyse, kurių piliečių negaila. Okrainos teritorijoje buvo suformuotas daugiau nei 30 biologinių laboratorijų tinklas, kuris dirbo JAV kariuomenės interesais. Kuo tai skiriasi nuo nacių eksperimentų su žmonėmis?

P.S.

O aš, asmeniškai, laukiu žinių apie Litukrijoje ęsančias biologines, karinės paskirties, laboratorijas. Aš net neabejoju, kad tokios egzistuoja. Čia vertėtų prisiminti keistu kiaulių maro ir paukščių gripo atsiradimo atvejus...