WEF: "Klimato žalos atlyginimas" - svarbiausias darbotvarkės klausimas

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://igorchudov.substack.co... 2022-10-30 11:59:00, skaitė 368, komentavo 2

WEF:

Štai dar vienas svarbus WEF darbotvarkės straipsnis iš vakar dienos. Jei, mano skaitytojau, gyveni "turtingoje šalyje", žinok, kad COP27 ir WEF darbotvarkės "viršuje" yra įpareigojimas JUMS mokėti kompensacijas mažiau laimingoms tautoms, kurios kenčia nuo nepalankių orų, dažnai vadinamų "klimato kaita".

Tikimasi, kad susitikime daugiausia dėmesio bus skiriama klausimui, ar turtingos valstybės, kurios išmetė daugiausia anglies dioksido, istoriškai skatinančio klimato kaitą, turėtų kompensuoti "nuostolius ir žalą" besivystančioms šalims, kurios smarkiai neprisidėjo prie šios problemos ir yra mažiausiai pasirengusios jos poveikiui.

Kalbos apie žalos atlyginimą nėra visiškai naujos, tačiau dabar jos pasiekė karštligišką mastą. Planuojama įsteigti "atsako fondą", kuris priimtų lėšas ir jas paskirstytų neturtingoms tautoms arba kitiems "tvariems projektams". WEF straipsnyje labai nekalbama apie tai, kas bus atrinktas valdyti šį fondą, todėl palieku tai jūsų vaizduotei.

Siūloma, kad svarbiausias fondo pajamų šaltinis būtų "nenumatytas naftos ir dujų bendrovių pelno mokestis".

Kaip veikia nenumatytų pajamų mokestis?

Kadangi naftos pasiūla tampa vis labiau ribota dėl ESG valdomų bankų, atsisakančių finansuoti naftos gavybą, angliavandenilių mažės ir jie brangs. Didėjant naftos kainoms, "nenumatytų išlaidų mokestis" panaikins didžiąją dalį papildomo pelno, kurį naftos bendrovės gauna iš esamų naftos gręžinių.

Taigi, nenumatytas mokestis dar labiau atgrasys nuo naftos žvalgybos, todėl naftos ir dujų kainos nesustabdomai didės, o iš naftos bendrovių bus konfiskuojama vis daugiau ir daugiau "nenumatytų pajamų", kurios bus perkeliamos vartotojams, o vėliau išleidžiamos pagal miglotą WEF "klimato žalos atlyginimo" priemonę.

WEF primygtinai reikalauja sustabdyti gavybą, nepaisant esamo kuro trūkumo, kuris žlugdo Europos ekonomiką:

Jūsų namų šildymas ir vėsinimas gali tapti per brangus

Beveik visi namai šildomi gamtinėmis dujomis, kartais - mazutu arba propanu. Oro kondicionavimui naudojama elektra taip pat dažniausiai gaunama iš angliavandenilių, pavyzdžiui, anglies arba dujų. Jei angliavandenilių kaina ir toliau didės, o pasiūla mažės, neišvengiamai teks susidurti su gamtinių išteklių trūkumu, kad namuose būtų palaikoma komfortiška temperatūra.

Europoje tai jau yra realybė. Dėl gamtinių dujų trūkumo Europoje europiečiai privalo sumažinti savo termostatus. Tai gali nuvilti kai kuriuos europiečius, tačiau tai tikrai neišvengiama, nes dujų nepakanka visų patogumui.

Pedofilas Billas Gatesas pritaria

Pedofilas Billas Gatesas džiaugiasi šiais trūkumais. 

"Tai naudinga ilgalaikėje perspektyvoje, nes žmonės nenorės būti priklausomi nuo rusiškų gamtinių dujų, todėl jie greičiau pereis prie šių naujų metodų", - interviu CNBC sakė R. Geitsas, reklamuodamas savo investicinę bendrovę "Breakthrough Energy Ventures", kuri užsiima klimato technologijų (anglies dioksido mokesčio) investicijomis.

Manykite, kad tai - išankstinis vaizdas to, ką teks išgyventi visiems žmonėms, kai angliavandenilių trūkumas už Europos ribų taps vis labiau juntamas.

Turėsite atsisakyti savo automobilio

Kai automobiliai buvo varomi benzinu, nebuvo problemos, kad kiekvienas turi automobilį. Automobilius galima perdirbti daugiau kaip 90 %, nes jie dažniausiai gaminami iš plieno ir šiek tiek aliuminio (liejami variklių blokai ir pan.).

Tačiau brangstant naftai pagal WEF planus benzininių automobilių turėjimas taps neįmanomas. Taigi, norime to ar ne, turėsime pereiti prie elektra varomų transporto priemonių. Šie automobiliai turi dideles ir brangias baterijas, pagamintas iš ličio, kobalto ir nikelio.

Problema ta, kad šių medžiagų pasiūla nėra pakankama, kad kiekvienas galėtų įsigyti elektromobilį. Tokiu atveju kas nors - ir tai galite būti jūs - būtinai negalėtų apskritai turėti automobilio.

Paklausite, kaip jums pavyktų nuvažiuoti? Na, tai jūsų problema! Galbūt naudotumėtės viešuoju transportu arba išmaniuoju taksi. O gal pavargę nuo šaltų namų ir neturėdami automobilio persikeltumėte į WEF siūlomą "klimato požiūriu pažangų miestą".

Šį "ateities miesto" modelį reklamuoja pedofilo Billo Gateso remiamas "The Telegraph". Pažiūrėkite, prašom! Jūs būsite sužavėti!

Atkreipkite dėmesį, kad vanduo jūsų žaliajame išmaniajame mieste bus "neribotai 100 % perdirbamas amžinai". Dar kartą pagalvokite, ką tai reiškia!

Nesvarbu, kas bebūtų, būkite tikri, kad jūsų WEF valdomos klimato žalos atlyginimo išmokos bus mokamos dar ilgai po to, kai persikelsite į "išmanųjį žaliąjį miestą" dėl transporto problemų ir jūsų gražaus namo šildymo bei vėsinimo išlaidų.

Jums niekas nepriklausys. Ar būsite laimingi?