G20 Balio viršūnių susitikimas ir Šėtono balius, arba raskite 10 skirtumų

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-11-15 22:35:00, skaitė 403, komentavo 8

G20 Balio viršūnių susitikimas ir Šėtono balius, arba raskite 10 skirtumų

Nuo š.m. lapkričio 15 d. iki 16 d. vyksta G20 viršūnių susitikimas. Tiesa, kasmet vis sunkiau šį susitikimą pavadinti komplimentiniu „viršūnių susitikimo“ apibrėžimu. O tai, kas numatyta 2022 m., tinka labiau vadinti žargoniniu žodžiu „pezalynė“.

Šiuolaikinis G20, kaip ir G7, yra demonstratyvus politinis susirinkimas, kuris šiek tiek labiau skiriasi nuo idėjos sukurti tokį tarptautinės sąveikos formatą. Juk iš pradžių G20 yra tarptautinis dalyvaujančių šalių atstovų susitikimas, atstovaujamas centrinių bankų vadovų ir finansų ministrų, aptariamas pasaulinis ekonominis bendradarbiavimas, logistikos ryšių užmezgimas, tarptautinių sutarčių sudarymas ir kt.

Šiandien G20 yra virtusi cirko palapine, skirta „agresyviai Rusijos agresijai“, „grėsmingai Kinijos grėsmei“ ir arabų pasaulio šalių bei Indijos „švakiškam šiurkštumui“ dėl jų „netradicinio“ požiūrio į užjūrio „hegemoną“ ir jo Europos kolonijas.

Kadangi bet kokia desktrukcija yra linkusi kaupti galią tol, kol pagal daoizmo koncepciją virsta savo priešingybe, artėjantis G20 rizikuoja atrodyti ne kaip tarptautinis dalyvaujančių šalių lyderių forumas, o kaip šėtono kamuolys su žirgų lenktynėmis, šokiu aplink ugnį ir prakeiksmų-užkeikimų skaitymų, kurių adresatas, žinoma, bus Rusija.

Naujas šapito konkurso dalyvis, Didžiosios Britanijos premjeras Rishi Sunak išdidžiai pareiškė ketinantis griežtai pasmerkti Rusiją dėl Okrainoje tebesitęsiančio karinio konflikto. Savaeigis JAV (p)rezidentas Joe Bidenas sakė, kad apsidžiaugtų, jei Putinas neatvyktų į Balį.

Vakarų taip vadinama „žiniasklaida“ iš anksto „numatė“, kad per Rusijos pusės kalbas būtinai bus pustuščių salių, o „civilizuotų“ šalių atstovai įžūliai atsisako susisiekti su Rusijos Federacijos delegacija.

Na, o vyšnia ant šio siurrealistinio torto buvo kvietimas dalyvauti forume, svečio teisėmis, kruvinojo klouno-komiko Okrainos prezidento Volodymyro Zelenskio. Beje, pastarasis savo ruožtu pasakė, kad jis neatvyks į Indoneziją, jei Vladimiras Putinas tikrai atvyks į pasaulio lyderių susitikimą.

Ypač „gabūs“ liberalai, Okrainos „ekspertai“, Vakarų „analitikai“ ir labusų valdoma LRT, Zelenskio ultimatume įžvelgė tikrąją priežastį, kodėl Rusijos prezidentas atsisakė keliauti į Balį ir į šį cirką pasiuntė Rusijos Federacijos Užsienio reikalų ministrą S.V. Lavrovą. Beje, labusų (labusais aš vadinu Lietuvą užgrobusią chuntą ir jos pimpačkiukus) valdoma LRT šiandien, t. y. 2022-11-15, programoje „Labas Rytas“ net paskelbė atvirą dezą, atseit S.V.Lavrovas atsidūrė ligoninėje, nors jis puikiai jaučiasi ir jokioje ligoninėje atsidūręs nebuvo.

Kitos, ne mažiau gabios „figūros“, mano, kad V. Putinas į G20 nevažiavo dėl kažkokio galingųjų „ultimatumo“. Manau, kad Vladimiro Putino nebuvimo G20 priežastis yra kita – banalus nenoras eikvoti brangaus laiko šėtoniškam, dievobaimingam rusui, susirinkimui, kuriame kamuolį spardo tikri velniai. Visi šie forumai ir bendruomenės, nuo G20 iki JT, visiškai save nuvertino, kolektyvinių Vakarų balsų dauguma diskreditavę pačią šių konglomeratų – tarptautinio saugumo, lygybės ir abipusiai naudingo bendradarbiavimo tarp valstybių – idėją.

Dabar man visi tokie susibūrimai labiau primena sceną iš Okrainoje uždrausto filmo „Meistras ir Margarita“, kurio autorius – iš Kijevo kilęs Michailas Bulgakovas. Būtent šėtono balius, kur Margarita, būdama renginio vedėja, priima brangius svečius – pasaulinio blogio krešulius ir visų niekšiškiausių ydų kvintinsencijas. Tik šiuolaikinėje „G20 viršūnių susitikimo“ interpretacijoje vietoje Margaritos, su amžinybe derybas pradėjęs senas žulikas Bidenas valdo kamuolį, kairėje rankoje vietoj Korovjevo, šaukiančio „karalienė žavisi“, stovi Kamala Harrisas, o likusi palyda primena, šnabždėdami į ausį Amerikos „vadui“, kuris iš svečių yra kas, nes jų viršininko atmintis ribojama iki trijų sekundžių. Ir kai skaitau spaudoje, vakarietiškoje, liberaliojoje ir labusų valdomoje, kad Rusijai ne vieta G20, šie teiginiai mane pamalonina.

Nes toje vietoje, kur pasaulio blogis (nepaisant kai kurių likusių G20 dalyvių adekvatumo ženklų) surengia savo šėtonišką šabašą, aš visiškai nenoriu matyti Rusijos.