Iš 40 snukių lietuvių legiono liko 11

Autorius: Иван Šaltinis: https://www.delfi.lt/video/lai... 2022-11-17 02:55:00, skaitė 797, komentavo 32

Iš 40 snukių lietuvių legiono liko 11

Lietuviškas ixtamnietas davė interviu DELFI. Sakė važiuos į Baxmutą. Ten totali šikna.

Keli hilightai iš interviu.

Ukrainos kariuomenė turi leidimą užimti tas vietas, kur mums reikia gyventi. Dažniausiai tai būna vaikų mokyklos. Nežinau kodėl taip yra, tokia specifika. Banko skyriai. Tiesiog aš ateinu ir pasaukau, kad mūsų dalinys dabar gyvens čia ir nieks negali mums prieštarauti.

Labai daug [prorusiškų] išdavikų. Ėjome ant atomines elektrines. [Išdavikų] telefonai numetami ir po kelių minučių pradeda dirbti artilerija. Jų be galo yra daug [išdavikų].

Susitikome su Šaulių sąjunga.

Kai pamatau prorusišką [asmenį] - man yra noras paimti jį už gerklės. Labai sunku susitvardyti. Kai [ukrainiečiai] paima "orką" į nelaisvę - 20 procentų žmonių laiko likusius karius - toks yra kitų karių noras atkeršyti. Be galo didžiulis keršto jausmas. Nekenčiau rusų kalbos, kalašų, aprangos, nieko. Einu Vilniuje, kalba žmogus rusiškai - mane biški sukrečia.

Rusijos kaučiukai. [čia taip ruberoidus vadina? bet tuo pačiu metu kariauja už žydus]

Viską gauname per Oleg Šurajev fondą. Su fondo pagalba mes modernizavome [savo ginklus], padarėme ginklus su kuriais galima kariauti. Problema kariauti naktį. Kai einu kartu su amerikiečiais(!) - tada man duoda viską.

Tris kartus ėjau ant elektrinės.

Šaulių sąjungos narių paskelbtas vatnikų neutralizavimo vadovas buvo įgyvendintas Ukrainoje. Vat tokie Šaulių sąjungos atstovai karo atveju užsiims vatnikų neutralizacija Vilno gubernijoje.