Dar 2017 metais V.Putinas ragino europiečius kovoti su globalistais, kol dar ne per vėlu

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://newspunch.com/putin-eu... 2022-11-18 10:58:00, skaitė 344, komentavo 4

Dar 2017 metais V.Putinas ragino europiečius kovoti su globalistais, kol dar ne per vėlu

2016 m. kalbėdamas liūdnai pagarsėjusioje Valdajų konferencijoje V. Putinas paragino Europą apsisaugoti nuo piktos globalistų darbotvarkės

 

"Dar vienas iššūkis nacionalinei rusų tapatybei yra susijęs su procesais, kuriuos stebime už Rusijos ribų. Jie apima užsienio politikos, moralės ir kitus aspektus. Matome, kad daugelis euroatlantinių valstybių pasirinko kelią, kuriuo eidamos jos neigia arba atmeta savo šaknis, įskaitant krikščioniškąsias šaknis, sudarančias Vakarų civilizacijos pagrindą."

"Šiose šalyse atsisakoma moralinio pagrindo ir bet kokios tradicinės tapatybės - tautinė, religinė, kultūrinė ir net lytinė tapatybė paneigiama arba reliatyvizuojama. Ten politikoje daugiavaikė šeima teisiškai prilyginama homoseksualiai partnerystei; tikėjimas į Dievą prilyginamas tikėjimui į šėtoną. Politinio korektiškumo ekscesai ir perdėtas politinis korektiškumas šiose šalyse iš tiesų verčia rimtai svarstyti pedofilijos propagandą propaguojančių partijų įteisinimą."

"Daugelio Europos valstybių gyventojai iš tiesų gėdijasi savo religinių pažiūrų ir iš tiesų bijo apie jas kalbėti. Krikščioniškos šventės ir iškilmės panaikinamos arba "neutraliai" pervadinamos, tarsi būtų gėda tų krikščioniškų švenčių. Tokiu būdu slepiama gilesnė tų švenčių moralinė vertė."

"Ir šios šalys bando primesti šį modelį kitoms tautoms visame pasaulyje. Esu giliai įsitikinęs, kad tai yra tiesioginis kelias į kultūros degradaciją ir suprimityvinimą. Tai lemia gilesnę demografinę ir moralinę krizę Vakaruose."

"Kas gali būti geresnis moralinės žmonių visuomenės Vakaruose krizės įrodymas nei reprodukcinės funkcijos praradimas? O šiandien beveik visos "išsivysčiusios" Vakarų šalys negali išgyventi reprodukciniu požiūriu net ir padedamos migrantų."

"Be moralinių vertybių, kurių šaknys glūdi krikščionybėje ir kitose pasaulio religijose, be per tūkstantmečius susiformavusių ir išugdytų taisyklių ir moralinių vertybių žmonės neišvengiamai praras savo žmogiškąjį orumą ir taps žvėrimis. Ir mes manome, kad teisinga ir natūralu ginti ir išsaugoti šias krikščioniškas moralines vertybes."

"Reikia gerbti kiekvienos mažumos teisę į apsisprendimą, tačiau kartu negali ir neturi būti jokių abejonių dėl daugumos teisių."

"Tuo pat metu, kai šis procesas vyksta nacionaliniu lygmeniu Vakaruose, tarptautiniu lygmeniu stebime bandymus sukurti vienpolį, unifikuotą pasaulio modelį, reliatyvizuoti ir panaikinti tarptautinių teisių ir nacionalinio suvereniteto institucijas. Tokiame vienpoliame, unifikuotame pasaulyje nėra vietos suverenioms valstybėms. Tokiam pasauliui reikia tik vasalų."

"Žvelgiant iš istorinės perspektyvos, toks vienpolis pasaulis reikštų savo tapatybės ir Dievo sukurtos įvairovės atsisakymą."

Autorius: SpecialiojiOperacija@proton.me