Ar ilgai okrainiečiai kęs zelionkos režimą, arba ar ilgai Lietuvoje gyvenantys žmonės kęs labusų valdžia?

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-11-23 21:11:00, skaitė 434, komentavo 11

Ar ilgai okrainiečiai kęs zelionkos režimą, arba ar ilgai Lietuvoje gyvenantys žmonės kęs labusų valdžia?

Aš vedu dialogą, susirašinėdamas su vienu savo draugu anglu. Jis mano, kad karas tarp Rusijos ir Okrainos baigsis žiemą. Cituoju jį: "Manau, kad žiema bus atšiauri, okrainiečiai priešinsis savo lyderiams, nes okrainiečių šeimos kentės nuo šalčio. Galia Okrainoje pasikeis, karas sustos".

 

Mano draugas yra idealistas, be to, jis tiki, kad rusai ir okrainiečiai yra viena tauta ir kad Rusijos negalima nugalėti. Apskritai nestandartinis anglas. Aš jam atsakau, kad dabar valdžios Okrainoje politinėmis priemonėmis pakeisti neįmanoma. Ir ta parama kokso fiureriui, nors ir kris po šaltos žiemos, nėra reikšminga.

 

Aš pateikiau draugui pavyzdį.

 

Vokiečiai rėmė Hitlerį. Rėmė iki paskutinio. Didžiosios vokiečių daugumos negėdino koncentracijos stovyklos, dujų kameros, lempų gaubtai ir pirštinės iš žmogaus odos. Jie buvo pasirengę jam atleisti viską, įskaitant visus karo sunkumus. Jie atleido Hitleriui vokiečių karių žūtis frontuose, nepritariančių naciams vokiečių patalpinimus į koncentracijos stovyklas, sugriautus Vokietijos miestus. Vokiečiai neatleido Hitleriui vieno dalyko – pralaimėjimo. Ir jie vis dar neatleido. Parama rusofobiškai valdžiai Okrainoje tęsis tol, kol Okrainos režimas bus nugalėtas kariškai. Taškas.

 

Turėkite omenyje ir supraskite. Bet kurios šalies žmonės yra pasirengę daug atleisti savo lyderiui ir daug ką atleis, tačiau jie neatleis pralaimėjimo kare.

 

Visa tai, ką aš čia parašiau, galima taikyti ir Lietuvos žmonėms. Nes juk litukrija irgi kariauja. Labusai kariauja nepaskelbtą karą prieš Baltarusijos Respubliką ir Rusijos Federaciją. Kartu su anglų piratais ir jankių banditais.