Klausas Schwabas sako, kad komunistinė Kinija yra pavyzdys daugeliui šalių kuriant "naująjį rytojaus pasaulį"

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.thegatewaypundit.c... 2022-11-26 12:23:00, skaitė 267, komentavo 3

Klausas Schwabas sako, kad komunistinė Kinija yra pavyzdys daugeliui šalių kuriant

Panašu, kad Švabas neturi nei savimonės, nei empatijos, bet turi daug puikybės

Turėtume palikti kiekvienai šaliai pačiai nuspręsti, kokios sistemos ji nori, tačiau Kinijos modelis neabejotinai yra labai patrauklus daugeliui šalių. #KlausSchwab

Senamadiškas socialistas ir Pasaulio ekonomikos forumo (WEF) įkūrėjas Klausas Schwabas Tailande vykusiame APEC vadovų susitikime kalbėjosi su CGTN žurnalistu Tian Wei. Pokalbio metu K. Švabo buvo klausiama, ar pasaulio lyderiai sugebėjo susitarti, kad galėtų įgyvendinti savo globalistinę darbotvarkę.

"Tarp G20 šalių jūs taip pat buvote susitikęs su kai kuriais lyderiais. Profesoriau Schwabai, kaip vertinate rezultatą? Galiausiai jie kažką pateikė kaip pareiškimą, ir jis atrodo gana teigiamas, nes į jį įtraukti visi balsai", - sakė Wei.

"Manau, kad tai teigiama, tai jau pozityvu. Taigi tai, kad visi sutarė dėl pareiškimo, ko neturėjome pastaraisiais metais", - sakė Švabas.

Galima prisiminti, kad Švabas kartu su kitu globalistu Bilu Geitsu dalyvavo neseniai pasibaigusiame G20 aukščiausiojo lygio susitikime Balyje, Indonezijoje, kur pasaulio lyderiams propagavo "naująją pasaulio tvarką".

Aukščiausiojo lygio susitikimo pabaigoje G20 lyderiai paskelbė bendrą deklaraciją, kurioje pasisakė už visuotinį skiepijimo įrodymo standartą tarptautinėms kelionėms ir paragino sukurti "pasaulinius skaitmeninius sveikatos tinklus, kad būtų sustiprinta prevencija ir reagavimas į būsimas pandemijas".

G20 - PERSPĖJIMAS: vadovai ką tik pasirašė deklaraciją, kurioje teigiama, kad siekiant palengvinti visas tarptautines keliones bus priimti vakcinų pasai.

Tai reiškia bet kokį skiepą, kurį PSO nustato, kad turėtumėte pasiskiepyti.

Visam laikui pakeis jūsų teises ir laisves.

Žiniasklaida tyli. pic.twitter.com/0pHISCcVaM

- Bernie's Tweets (@BernieSpofforth) lapkričio 17, 2022

Kitiems klausimams pritarė visi G20 bloko nariai, įskaitant maisto ir energetinio saugumo, klimato ir biologinės įvairovės, sveikatos ir skaitmeninės transformacijos klausimus.

Interviu metu A. Schwabas pridūrė: "Dabar pagrindas suformuotas, tačiau turime žengti dar vieną žingsnį. Turime turėti strateginę nuotaiką. Turime kurti ateities pasaulį. Tai sisteminė pasaulio transformacija. Taigi turime apibrėžti, kaip turėtų atrodyti pasaulis ir koks jis turėtų būti po šio transformacijos laikotarpio." Paskui jis tęsė, kad Kinija yra "pavyzdys daugeliui šalių" dėl savo "milžiniškų pasiekimų".

"Gerbiu Kinijos pasiekimus, kurie yra milžiniški per pastaruosius daugiau nei 40 metų. Manau, kad ji yra pavyzdys daugeliui šalių. Tačiau taip pat manau, kad turėtume palikti kiekvienai šaliai pačiai nuspręsti, kokią sistemą ji nori priimti. Ir manau, kad turėtume būti labai atsargūs primesdami sistemas. Tačiau Kinijos modelis neabejotinai yra labai patrauklus modelis daugeliui šalių", - sakė A. Schwabas.

"Labai tikiuosi, kad Davose bus stiprus Kinijos balsas, kuris dar geriau paaiškins pasauliui, ką reiškia partijos suvažiavimas, kuriame nustatomi politikos principai, ką tai iš tikrųjų reiškia pasauliniam bendradarbiavimui ir pasauliniam vystymuisi", - tęsė jis.

Kinija yra sektinas pavyzdys lygiai *nuliui* šaliųi. Švabui galiausiai reikia  prasičiuhinti.