Nojaus arka, bet tik korumpuotiems pedofilams milijardieriams

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-11-28 12:34:00, skaitė 596, komentavo 3

Nojaus arka, bet tik korumpuotiems pedofilams milijardieriams

Senajame Testamente Dievas žudė žmones už jų nuodėmes ir prakeikė žmones už jų nuodėmes.  Pasak Pradžios knygos, Dievas mus sukūrė pagal savo paveikslą.  Tačiau šios nuodėmės ir prakeiksmai atėjo iš Dievo.  Adomas ir Ieva nepakluso Dievui, todėl į šį pasaulį atėjo nuodėmė.  Tačiau argi tai, kad Dievas nužudė žmones, prakeikė žmones ir sunaikino visus gyvūnus bei augalus, Jam nėra nuodėmė?  Kodėl Dievui tai nėra nuodėmė?  Ar nuodėmė skirta tik žmonėms, o ne Dievui?

Pradžios knygos 7 skyrius - Didysis tvanas

Per šį didįjį tvaną Dievas sunaikino visus žmones, gyvūnus, paukščius ir net augmeniją, gyvenusius šioje žemėje, išskyrus Nojaus arką ir Nojaus išgelbėtus gyvūnus bei paukščius. Dievas galvojo, kad šis pasaulis nusidėjo, todėl Jis turi visa tai sunaikinti.  Tačiau Dievas nesunaikino žemės, dangaus, mėnulio, saulės ir žvaigždžių.

Dievas per tvaną nesunaikino Šėtono ir jo nuodėmingos veiklos.  Kodėl?  Tuomet kartu su Nojaus šeima į šį pasaulį vėl įžengė nuodėmė.  Kokia buvo šio didžiojo tvano nauda?  

Atsakymai:

Kaip tėvai kartais pliaukšteli savo vaikams ar nubaudžia juos už nepaklusnumą, taip ir mes tai darome, kad juos mokytume, išbandytume ir augtume, kad jie, bręsdami, įgytų patirties priimti tinkamus ar teisingus sprendimus.  Taip ir mums, žmonijai, Dievas leidžia išmokti nuodėmės ir mirties pamokas.  Ne tik todėl, kad Jis yra galingiausia egzistuojanti būtybė ar kad mus kontroliuoja, bet ir todėl, kad mus myli! (Pat 13, 24; Pat 22, 15; Pat 10, 13). 

Jis nori mums to, kas geriausia, ir nori, kad iki galo suprastume gėrį ir blogį, kol žmonija iš tikrųjų ir galutinai nebus teisiama už savo gyvybę. Kadangi esame unikalūs, sukurti pagal Jo paveikslą ir galiausiai turime naudotis savo laisva valia, Jis nori užtikrinti, kad savo pasirinkimus priimtume supratę visus savo sprendimų padarinius ir pasekmes.  Jei Kristaus karalystės viešpatavimo pabaigoje žmonija atmes Jo kelius, žmogus neturės jokio pasiteisinimo ar gynybos.  Pridedame nuorodą į straipsnį, kuriame aiškinami klausimai, susiję su tuo, kad Dievas šiuo metu leidžia blogį. https://chicagobible.org/permission-of-evil/

Dievas išmintingai nusprendė sunaikinti visą sugedusią gyvybę žemėje.  Jis pasirūpins arka - priemone gėriui išsaugoti blogio teismo metu, kad išsaugotų gerųjų gyvybę ir vėl atkurtų žmoniją žemėje. Šie nefilimai, nebūdami žmonėmis, būtų visiškai sunaikinti amžiams (nes Dievas jų nesukūrė ir neketino sukurti).  Dievas nubaudė šiuos maištingus angelus sunaikindamas jų fizinius kūnus bei jų palikuonis ir įvesdamas juos į nelaisvę iki teismo meto (2 Pt 2, 4).

Per tvaną nuodėmė nebuvo visiškai sunaikinta, nes žmonijai nebuvo tinkamas laikas išmokti visas būtinas nuodėmės ir mirties pamokas.  Dievas per tvaną taip pat nesunaikino laisvos valios. Kadangi žmogus, net Nojus ir jo šeima, puolusiame pasaulyje vis dar buvo nuodėmės įtakoje, nuodėmė nebuvo sunaikinta.  Tačiau laikui bėgant ji bus sunaikinta. Kristaus karalystėje bus mokoma grynai Dievo principų (Sof 3, 9; Ps 22, 29-31; Ps 85, 13; Ps 98, 9).  Per tą laiką Jėzus ir Jo Bažnyčia valdys, mokys ir ugdys visos žmonijos širdis (Ez 11, 19; Ez 36, 23-27).  Nuodėmė ir mirtis žemėje nebus visiškai sunaikintos, kol Dievo planas nebus užbaigtas ir kiekvienas laisvos valios žmogus nebus teisingai nuteistas amžinajam gyvenimui arba mirčiai po prisikėlimo per tūkstantmetį. Tada nuodėmės prakeiksmas bus nugalėtas, o kartu su juo amžiams sunaikinta ir mirtis (Apr 20, 14-15). 

Prabangūs pedofilų apokalipsės bunkeriai, kai kuriuose yra golfo aikštynai ir sporto salės

1) Išgyvenimo kondominumas

Kanzase esantis "Survival Condo" pastatytas iš Šaltojo karo metais Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) vyriausybei priklausiusių raketų šachtų liekanų. Varžto formos požeminiame statinyje yra penkiolika aukštų, kuriuose skirtingais lygiais įrengtos įvairios patalpos, ir jis gali apsaugoti nuo 100 kartų galingesnės nei Nagasakio bomba branduolinės bombos.

201 pėdos gylio apokalipsės bunkeryje yra keletas prabangių įrenginių, pavyzdžiui, uždaras šunų vedžiojimo takas, šaudykla, laipiojimo uolomis siena, uždaras baseinas, vandens parkas, biblioteka, teatras, baras, treniruoklių salė, pirmosios pagalbos centras ir valdymo centras, kad vartotojai būtų aktyvūs. 

2) Vivo Europa One

Šis bunkeris iškaltas 400 pėdų aukščio kalne Rotenšteine, Vokietijoje. "Vivos Europa One" užima 76 hektarų plotą virš žemės ir po žeme. Vivos grupė yra viena sparčiausiai augančių apokalipsės bunkerių bendrovių ir teigia, kad jos pastatytos slėptuvės gali apsaugoti nuo branduolinio karo, biologinio karo, terorizmo, anarchizmo, elektromagnetizmo, saulės žybsnių, poliarinių poslinkių, kometų žudikių, pasaulinių cunamių, planetų susidūrimų ir ugnikalnių išsiveržimų.

Privačiais apartamentais paverstame kariniame forte yra 34 gyvenamieji namai, kurių kiekvieno plotas - 2 500 kvadratinių metrų. Šioje reguliuojamoje palydovinėje lėkštėje yra virtuvė, miegamasis, prabangus vonios kambarys, svetainė, valgomasis, baseinas, kino teatras, treniruoklių salė ir prireikus baras.

Nepralaidžios plieninės durys ir stori betoniniai korpusai užtikrina puikią apsaugą. Vivos grupės traukinių, sraigtasparnių ir automobilių saugyklos padeda lengviau patekti į jį avariniu atveju. Šie padaliniai atspindi po žeme pastatyto didelio namo atmosferą. (Taip pat skaitykite: Astrofizikai prognozuoja, kad pražūtis prasidės užgesus Saulei )

"YouTube" rasti vaizdo įrašai: