Klounui Zeliai jau pradeda dašusti, kad Okraina yra nukanalizuojama

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-11-29 09:09:00, skaitė 449, komentavo 4

Klounui Zeliai jau pradeda dašusti, kad Okraina yra nukanalizuojama

USA, buvusi Didžioji Britanija, o taip pat JevroSojūzo šalys, greičiausiai, jau artimiausiu metu atsisakys nuo karinės ir ekonominės paramos Okrainai.

Okrainos valdžia puikiai supranta, kad Kijevo režimas nebus išlaikomas nuolatos, todėl surengia įvairius precedentus, kad išlaikytų vakaroidų lojalumą.

Tokią išvadą padarė žinomas Rusijos karo ekspertas Michailas Chodarionokas. Savo „Telegram“ straipsnyje jis išsamiai papasakojo apie Kijevo bandymus išlaikyti vakaroidinių partnerių paramą, taip pat paaiškino, kodėl Okraina bando surengti pavojingas karines provokacijas.

Michailas Chodarionokas pažymėjo, kad Okrainos prezidentas klounas Zelia jau pradėjo suvokti, kad vakaroidai pamažu nukanalizuoja Kijevo režimą, palikdami jį be finansinės ir karinės paramos. Pindosai ir europedai gerokai sumažino ginkluotės tiekimą, o taip pat atsisakė suteikti Kijevui įvairias finansines programas.

Pasak karinio eksperto, Kijevo režimas stengiasi išlaikyti vakaroidų lojalumą pačiais pavojingiausiais būdais. Kaip pavyzdį galima prisiminti visai neseną ukro-vermachto provokaciją su chocholų paleista raketa kuri nukrito Lenkijos teritorijoje.

Okraina šito išpuolio pagalba bandė išprovokuoti plataus masto konfliktą tarp Rusijos ir NATO.

„Reikia suprasti, kad lenkiškas traktorius, numuštas su ukrainietiška raketa ir žuvęs valstietis - tai yra nevilties gestas. Zelia tikriausiai supranta, kad Okraina yra nukanalizuojama. Arba ją jau nukanalizavo, todėl ir griebiasi pačių kraštutiniausių   priemonių. Likti vienas prieš vieną su Rusija mūšio lauke - Okrainai tai reiškia mirtį“, – reziumavo karinis ekspertas.

Kol kas tokias mintis pagrinde „transliuoja“ vakaroidiniai leidiniai. Atlikti šalies 404 nukanalizavimą šiuo metu neleidžia i NATO. Asmeniškai pan Stoltenbergas, priešingai nei jo viršininkai, ožiuojasi bei bet visaip trukdo.

Stoltenbergui, su bičais-sėbrais, tai tik biznis – taip, taip, biznis ginklais. Naudojama schema atseit tiekiamas metalo laužas Okrainai, tačiau realiai - beveik visi ginklai parduodami į šalį. Apie tairašė „FoxNews“ ir „CNBS“, „The Times“ ir „NYT + Bloomerg...

Dabar ši ginkluotė gali pasirodyti bet kurioje planetos vietoje. 

Ir va tada bus - oi.

P.S. Greičiausiai šie ginklai pasidys Europoje, kada į galves išvirs europedų be pašalpų likę iš krizės užknisti musulmonai. Tik jau be geltonų liemenių osu kalenančiais kalašnikovais.